Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Anidanda, neskubėk smerkti, nes tikriausiai, visko nežinai. Smurtautojai paprastai yra manipuliacijos meistrai, pajungiantys visą šeimą, giminę. Reikia labai stipraus žmogaus šalia, kuris padėtų iš viso to išeiti. Ne veltui ir Stokholmo sindromas kaip toks yra. Jei sudedi faktus, tai atrodo aiškiau nei aišku, bet va kodėl vieni elgiasi taip, o kiti kitaip - tikrai neaišku. Ir tokių moterų, o ir vyrų, yra daugybė. Ir tų, kurios atrodo finansiškai nepriklausomos, stiprios visuomenės akimis, o namuose turi toksiškus santykius, iš kurių metų metais neišeina.

Aš nelinkusi teisti, nes aš nesu jų vietoje.

Aš tai tiesiog atsisakiau su ta pora turėt kokių nors reikalų ir tiek. Dievas jų teisėjas, aišku kad ne aš.

Atsakyti

Grįžau su telefonu. Naujas kompas, nepamenu slaptažodžio, senam ir telefone prisijungiu automatu.

Anidanda, mano kainynė neturėjo artimų šalia, gal dėl to pabūgo kažką keisti, nors ir bandėm kalbėti. Vaikas užsieny, draugų, giminių nemačiau nė karto per 5 metus. 

Atsakyti

Draugai ir giminės dažniausiai pas tokius veikėjus nebeina, nutraukia ryšius. Nes tiesiog neįmanoma kitaip atsiriboti, o žiūrėt į nuolatinį smurtą gi niekas nenori. 

Atsakyti

Saintlina, kaip mama? Išoperavo?

Kaip tėvas? Blaivas?

Atsakyti

Saintlina, kaip mama? Išoperavo?

Kaip tėvas? Blaivas?

Mamą šiandien parvežiau su stilmuliatorium. Tėvas blaivas )) 

Atsakyti

Sveikatos mamai ir kantrybės 🌷

Atsakyti

Ką tik issikatinom pirty, issimaudem prude. Gal geriau miegosis. Nes šią savaitę tai kapiec, praktiškai be miego aš, tik pasnaudziu  3-4 val. Koks rūkas lauke, kaip debesis, balta balta 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus liūtis buvo naktį.Trūko oro atsidariau langą,tai paryčiui pradėjo lysti vapsvos,bitės ir birbti.Šalia kriaušėje susikraustė bičių šeima,kasmet ir per žiemą žūna.Bet kaip joms pasakyti?
Žiūrėti gražu per langą,kaip zuja.
Atsakyti