Galvojau nebegaminsiu namie, kai vaikas išvažiuos. Kur tau 🤣. Jau 3 k šią savaitę gaminau. Norisi naminio maisto ir viskas

Labas rytas.
Galvojau nebegaminsiu namie, kai vaikas išvažiuos. Kur tau 🤣. Jau 3 k šią savaitę gaminau. Norisi naminio maisto ir viskas
Ir aš gaminu. Tik kad nueini į parduotuvę ir nežinai ką ir kiek pirkt. Kiekiai labai stipriai pasikeitė
O kodėl negaminti? Tigi dėl savęs brangiausios
Nes nusibodo gaminti 28 metus kasdien 😁. Bet va norisi skaniai valgyt, tai tenka

Labas rytas.
MB nepatinka šildytas maistas,tai tenka kažkaip suktis,tik tam kartui arba katinams atiduoti?
Aš irgi šildyta tai nebent sriubą ar troškinį. Visa kita man skanu tik šviežia.
Viena sedula nukrito,jau vynui nepririnkau,kita dar pilna pilna.Gaudysiu medžiagas patiesųsi.
O pomidorai noksta vėl.
Aš tai šiąnakt bludijau konkrečiai. MB išvažiavęs I klasiokų susitikimą. Užmigau beskaitydama, pabundu 12, prisiminiau kad šiltnamio neuždariau, tai bėgau su naktiniais į lauką. Paskui užmigt sunku buvo, kai užmigau, pradėjo lyti. Vėl pabudau. Prisiminiau kad čiužinys ant gulto, bet supratau kad jau bus šlapias, pavėlavau. Nu ir taip visą naktį budinejausi, karšta, drėgna buvo. Vargas, visa savaite normaliai nemiegu. Dabar oras tarsi sustingęs, jokio vėjo, jokių paukščių, absoliuti tyla. Niaukiasi, nors anksti ryte lb gražu ir saulėta buvo.
O Mūms kaip reikia lietaus.
Naktį lūžo didelė šaka prie namo kriaušės,prikėlė,irgi nuo pirmos iki trejų prasivarčiau.
Verdu sedulą juodųjų serbentų vyne.Trinsiu kauliukus,tada viską sudėsiu pavirti.Gal taip bent vaikus sudominsiu?MB sesuo įvertino vyšnių padažą prie mėsos,sakė tobulas.
Nesu ragavusi sedulos