Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

nesugalvojau dar.. jeigu masiškai atsiiminės žmonės, likusiems pabrangs administravimas. O atsiėmus reik sugalvot kur investuot.

Man irgi sloga dar vis nepraėjo. Mėnuo jau. 

Nu Vat ir aš neimciau, bet imu bijot, kad pabrangs paskui paslaugos. Durniausia, kad tas laikas apsisprendimui kaip supratau tik metai bus

Aš atsiimsiu, bent dabar taip galvoju. Nes atsiims daug kas, o likusiems bus nelabai. Yra dar variantas atsiimt ir likt.

Galima atsiimt bet neatsisakyti tolimesnio kaupimo?

Atsakyti

Reikia pasikonsultuoti, bet manau, kad galima nutraukti kaupimą, pasiimti savo investuotą ir prieaugį, o vėliau atnaujinti kaupimą naujomis sąlygomis.

Atsakyti

Reikia pasikonsultuoti, bet manau, kad galima nutraukti kaupimą, pasiimti savo investuotą ir prieaugį, o vėliau atnaujinti kaupimą naujomis sąlygomis.

bet o kokia prasmė tada? Nieko stebuklingo nepasiūlys. O kad ir pasiūlys, ne faktas, jog nepasikeis tos sąlygos po metų, dvejų ar penkių.

Atsakyti

Saintlina, aš rašau, kad yra tokia galimybė. Manau, kad kitiems valstybės paskata yra aktuali, nežinau.

Aš mintyju, bent jau kol kas, kad pasiimsiu.

Atsakyti

sveikos, o pasitraukimui ne du metai skirti?

As nekaupiau, tai sitoj vietoj galva rami man 

Aninanda, tai tu panašu kovida kaip mano vaikas gavai, irgi sinusitas, o dar ir atkrito, tai irgi antibiotiku gavo, bet net sugėrus kursą ausis neatsikemsa, siaubas kazkoks

Atsakyti