Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Oi, pas mus tai tikrai daug paukščių. Į dieną 2.5 kg maišiuką lesalo sulesa. Sakyčiau, kaip ir nepigiai gaunasi, bet negi nelesinsi per tokius šalčius. Kitoj pusėj kažkaip vangiai lankosi, gal judėjo per daug, ten kiemas. Na bet smagu žiūrėt į tą čirškalynę.

Saintlina, tikiu, kad jam šalta, juk išties šaaalllltta. Gera kad bačiukus dedasi.

Anidanda, jau sustiprėjai?

Ingrida, aha, pas jus gi katilai, tai jau jiems kaip reikalas išeina kuro. Mano Sesė taip pat su briketais šildosi, bet pas ją rūsys didelis, sezonui su atsarga susiperka. Bet norėtų katilą į granulinį pasikeist, užspili ir bezda jis cykiai, nereik kasdien kraut.

Oi, apie aliejus aš tai ne, ne, ne. Neišmanau. Va mano viena pažįstama medetkų aliejų daro, augina ekologiškai medetkas, užpylinėja. Bet aliejų perka iš Italijos. Bet su laboratoriniais tyrimais. Tai sekasi.

Aš tavo vietoj grybus, obuolių traškučius džiovinčiau,  medų, vyną, hidrolatus, na ir prieskonius daryčiau. Daugiau nesiplėsčiau. 

Atsakyti

Dabar per šalčius ryte atsikeli +12

:blink: :blink: :blink:

reiktų vasarą namą stipriau apšiltinti..

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2026 02 01, 20:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IngridaB" data-cid="73205166" data-time="1769958789"><div><p>Dabar per šalčius ryte atsikeli +12</p></div></blockquote><p>:blink: blink.gif blink.gif</p><p></p><p> reiktų vasarą namą stipriau apšiltinti..</p>

Reikės galvoti,penkti metai gyvename nebuvo dar tokios žiemos. ax.gif
Atsakyti

Oi, pas mus tai tikrai daug paukščių. Į dieną 2.5 kg maišiuką lesalo sulesa. Sakyčiau, kaip ir nepigiai gaunasi, bet negi nelesinsi per tokius šalčius. Kitoj pusėj kažkaip vangiai lankosi, gal judėjo per daug, ten kiemas. Na bet smagu žiūrėt į tą čirškalynę.

Saintlina, tikiu, kad jam šalta, juk išties šaaalllltta. Gera kad bačiukus dedasi.

Anidanda, jau sustiprėjai?

Ingrida, aha, pas jus gi katilai, tai jau jiems kaip reikalas išeina kuro. Mano Sesė taip pat su briketais šildosi, bet pas ją rūsys didelis, sezonui su atsarga susiperka. Bet norėtų katilą į granulinį pasikeist, užspili ir bezda jis cykiai, nereik kasdien kraut.

Oi, apie aliejus aš tai ne, ne, ne. Neišmanau. Va mano viena pažįstama medetkų aliejų daro, augina ekologiškai medetkas, užpylinėja. Bet aliejų perka iš Italijos. Bet su laboratoriniais tyrimais. Tai sekasi.

Aš tavo vietoj grybus, obuolių traškučius džiovinčiau,  medų, vyną, hidrolatus, na ir prieskonius daryčiau. Daugiau nesiplėsčiau

Gerėja, nebedustu tiek, kosulys likęs 

Pas mus oras vanduo, pirtis elektrinė, o pats namukas oras oras , tai jokio vargo. Sąskaita už elektrą tai jaučiu šokiruos 😂. Dar turėjom prikaupe savo, įdomu ar liko. Nes elektrinė uzsnigta totaliai, o taip saulėta, galėtų gamint pilnu pajėgumu 

Atsakyti