QUOTE(saintlina @ 2022 08 30, 12:22)
A tu nori amžinai žaliuojančios aplinkos? Spygliuočiais apsisodink, žiemos sodą vietoj šiltnamių ir gėlynų. Na galų gale - išrauni tas gėles nudžiūvusias ir nematai. Siaubas, kokia tu pesimistė
Papildyta:
Ai, gi yr tiek visokios įdomios veiklos, kuria ir namie galima užsiimt. O saulė gi ir žiemą būna, ne visąlaik dangus užsitraukęs. Pasidžiaugei kai yra, kai nėr - geltonos spalvos kaitrines lemputes namie naudoji. Kačiuką kokį ryžą parsineši - vien teigiamos emocijos
Pas jus tik nuo spalio elektra brangs? Prabangiai ))
Papildyta:
Bus kita vasara

gražus daiktas, o jei širdžiai mielas - išvis super
Veiklos yra,bet jutimo neatimsi,kad tamsa vyrauja gamtoj.
Kaciuka seniai buciau isitaisius,jei ne centras,kuriame gyvename.Kur jis cia vargsas eis.Po masina papuls,o sodelio nera.Kambarinio nenoriu,man katinas asocijuojasi su nepriklausomybe nei nuo ko.Be to visas butas kilimais grystas,neduok die nelaime katinui,pasmirstu visas butas.
Del duju kainu,gavau jau antra emaila is savo tiekeju,kaip bus kompensuojama,kokios kainos numatomos nuo spalio 1d.
Man tai juokingiausia tuose ju zaidimuose,kad visi triubija ,jog rusai kalti,karasi r t.t.,o UK tik 3% naudodavo rusisku duju,o pabrangimas net savom,kuriu gana nemazai isgauna,o is Norges isiveza tik mizeri.Politika,nieko nepadarysi,kencia vartotojai.
Del krepselio tai jo,bus prie juros eit,toks zaismingas,kartu bobutiskas is vadinamu mociutes motyvu nunertas,nu bet jis man patinka ir gana.Galima is tamsesiu spalvu daryt,bus kitoks,ne toks teplus,bet as cia ant smugio is to ka turejau ir ko buvo negaila,o akrylic siulu turiu daug likusiu likuciu dar nuo zaislu nerimo.
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 30, 12:49)
Nu sakyč, kad aš realistė jei matau šiltnamyje pomidoro lavoną, tai nesakysiu, kad ten žydintis bijūnas
Ir taip noriu, kad visada viskas žaliuotų ir žydėtų, o saulė danguj ritinėtųsi, o naktis visada būtų tokia trumpa, kaip gegužę-liepą. Nu norėt dar lyg leidžiama, neuždrausta

O lavonų raut nenoriu - ir ką tu man
Mums Kava reikia i Ispanijos pietus vaziuot ziema,ten nukrinta iki 24-25 tik siluma.Ir atsigauna gamta,nes ten vasara isdega viskas.