Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos ,
Kur lietus ? Bent jau su reikalu būtų atšalę.
Pačiupinau Muka , gerai atrodo 4u.gif Tik kad laiko normuotai . Mukai darbas , man kiti reikalai .
Laukiu kurjerio , turi atvežtų vaistus bitėms . Teko užsisakyti iš Lenkijos, bo nebegaliu bele kokių naudoti . Reikia eklogiškų biggrin.gif O Lietuvoje nėra pirkti ax.gif
Luety labai intriguoja Tavo mezginys!
Man lomkės, visur meta reklamas siūlams, o aš negali pirkti . Nėra namie vietos , turimus reikia sumegzti . Vakar nei vienos eilės. Darbas, sportas po sporto agukinė sriuba ir pomidorai sausai ... Durnė ir tiek , lyg kažkam reikėtų bigsmile.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Mano naujas pprojektas,padarytas pwr 3d.,pamaciau,negalejau ne pasidaryt.Man taip patiko vasarai,gaila,kad vasara eina i pabaiga
.

.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 08 30, 12:53)
Mano naujas pprojektas,padarytas pwr 3d.,pamaciau,negalejau ne pasidaryt.

Labai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet ir tempai pas Tave !
Aš svajoju apie pledą kaime. Jis ten būtų labai į mostį...
Bet vėl yra užsakymai rudeniui kojinių , kepurių ir tt, tai laiko normuotai .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 08 30, 10:59)
Labai gražu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Bet ir tempai pas Tave !
Aš svajoju apie  pledą kaime. Jis ten būtų labai į mostį...
Bet vėl yra užsakymai rudeniui kojinių , kepurių ir tt, tai laiko normuotai .

Daugiau foto instagrame.
Zinoma,tai ne visu skoniams,bet man rai wau,tidel ir neriau greit,naktinedama.Vaselis tokia priemone,kad gali visur veztis ir nert.
Atsakyti
Atsiprasau ,bet terba man primena trecios klases projekta,kurio taip ir nejegiau ivykdyti,nes nieks nesugebejo ismokyt kairiarankes nerti biggrin.gif
Taip pat ir su mano dukterimis,tik trecia desiniaranke biggrin.gif
Didz\iausias pasiekimas tekstileje buvo lininiu roz\iu darymas biggrin.gif
O del konservu ,taigi darz\oves suvalgysit.
Paziurejau panevez\io pieno kombinato meniu.Tikrai ,visu saldz\iu produktu linija galima drasiai uz\daryt.Viskas labai nesveika .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 08 30, 11:21)
Atsiprasau ,bet terba man primena trecios klases projekta,kurio taip ir nejegiau ivykdyti,nes nieks nesugebejo ismokyt kairiarankes nerti biggrin.gif
Taip pat ir su mano dukterimis,tik trecia desiniaranke biggrin.gif
Didz\iausias pasiekimas tekstileje buvo lininiu roz\iu darymas  biggrin.gif
O del konservu ,taigi darz\oves suvalgysit.
Paziurejau panevez\io pieno kombinato meniu.Tikrai ,visu saldz\iu produktu linija galima drasiai uz\daryt.Viskas labai nesveika .

Nu nesvarbu kokios klases,as nesakau,kad cia auksciausios klases,as sakau,kad mapn patiko iki negaliu ir turejau tuoj pat igyvendint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 30, 09:11)
Jo jo, tie lavonai šiltnamiuose, gėlynuose ir daržuose, ta nurudus žolė, sudžiūvę ar supuvę lapai - tikrai tik miegot nuėjo bigsmile.gif

A tu nori amžinai žaliuojančios aplinkos? Spygliuočiais apsisodink, žiemos sodą vietoj šiltnamių ir gėlynų. Na galų gale - išrauni tas gėles nudžiūvusias ir nematai. Siaubas, kokia tu pesimistė blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 08 30, 08:53)
Na man tai jauciasi tas laikotarpis,kai jau ketvirta valanda tamsu,reikia langus uztraukt,dienos sviesos trukumas veikia neigiamai,o siaip pas mus lempos plieskia nakti,jokios uzuolaidos nesulaiko ju sviesos. Kazin ar tu sviesu tiek bus nuo spalio,kai elektra brangs?Bet tai dirbtinis apsvietimas.
Taip pat visomis lastelemis jauciu saules trukuma,gyvybes ta poilsi.Aciu die ,pas mus jau sausi pradeda kas nors sprogt zydet

Ai, gi yr tiek visokios įdomios veiklos, kuria ir namie galima užsiimt. O saulė gi ir žiemą būna, ne visąlaik dangus užsitraukęs. Pasidžiaugei kai yra, kai nėr - geltonos spalvos kaitrines lemputes namie naudoji. Kačiuką kokį ryžą parsineši - vien teigiamos emocijos smile.gif
Pas jus tik nuo spalio elektra brangs? Prabangiai ))
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 08 30, 11:53)
Mano naujas pprojektas,padarytas pwr 3d.,pamaciau,negalejau ne pasidaryt.Man taip patiko vasarai,gaila

Bus kita vasara smile.gif gražus daiktas, o jei širdžiai mielas - išvis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 08 30, 14:22)
A tu nori amžinai žaliuojančios aplinkos? Spygliuočiais apsisodink, žiemos sodą vietoj šiltnamių ir gėlynų. Na galų gale - išrauni tas gėles nudžiūvusias ir nematai. Siaubas, kokia tu pesimistė  blink.gif

Nu sakyč, kad aš realistė – jei matau šiltnamyje pomidoro lavoną, tai nesakysiu, kad ten žydintis bijūnas bigsmile.gif
Ir taip – noriu, kad visada viskas žaliuotų ir žydėtų, o saulė danguj ritinėtųsi, o naktis visada būtų tokia trumpa, kaip gegužę-liepą. Nu norėt dar lyg leidžiama, neuždrausta rolleyes.gif O lavonų raut nenoriu - ir ką tu man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 30, 13:49)
O lavonų raut nenoriu - ir ką tu man rolleyes.gif

ir nerauk - grožėkis )))
Atsakyti
As tai paskaicius prognoz\es,kad kura normuos,netik kad brangu bus,planuoju isnaudot toki pusiau atvira tvarta z\iemos gyvenimui.Ten saule beveik visa diena,stogas puikus,pastatysim sofa ,kur dabar lauke,vis bus sioks toks taupymo budas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 08 30, 12:22)
A tu nori amžinai žaliuojančios aplinkos? Spygliuočiais apsisodink, žiemos sodą vietoj šiltnamių ir gėlynų. Na galų gale - išrauni tas gėles nudžiūvusias ir nematai. Siaubas, kokia tu pesimistė  blink.gif
Papildyta:
Ai, gi yr tiek visokios įdomios veiklos, kuria ir namie galima užsiimt. O saulė gi ir žiemą būna, ne visąlaik dangus užsitraukęs. Pasidžiaugei kai yra, kai nėr - geltonos spalvos kaitrines lemputes namie naudoji. Kačiuką kokį ryžą parsineši - vien teigiamos emocijos smile.gif
Pas jus tik nuo spalio elektra brangs? Prabangiai ))
Papildyta:
Bus kita vasara smile.gif gražus  daiktas, o jei širdžiai mielas - išvis super thumbup.gif

Veiklos yra,bet jutimo neatimsi,kad tamsa vyrauja gamtoj. biggrin.gif
Kaciuka seniai buciau isitaisius,jei ne centras,kuriame gyvename.Kur jis cia vargsas eis.Po masina papuls,o sodelio nera.Kambarinio nenoriu,man katinas asocijuojasi su nepriklausomybe nei nuo ko.Be to visas butas kilimais grystas,neduok die nelaime katinui,pasmirstu visas butas.
Del duju kainu,gavau jau antra emaila is savo tiekeju,kaip bus kompensuojama,kokios kainos numatomos nuo spalio 1d.
Man tai juokingiausia tuose ju zaidimuose,kad visi triubija ,jog rusai kalti,karasi r t.t.,o UK tik 3% naudodavo rusisku duju,o pabrangimas net savom,kuriu gana nemazai isgauna,o is Norges isiveza tik mizeri.Politika,nieko nepadarysi,kencia vartotojai.
Del krepselio tai jo,bus prie juros eit,toks zaismingas,kartu bobutiskas is vadinamu mociutes motyvu nunertas,nu bet jis man patinka ir gana.Galima is tamsesiu spalvu daryt,bus kitoks,ne toks teplus,bet as cia ant smugio is to ka turejau ir ko buvo negaila,o akrylic siulu turiu daug likusiu likuciu dar nuo zaislu nerimo.

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 30, 12:49)
Nu sakyč, kad aš realistė – jei matau šiltnamyje pomidoro lavoną, tai nesakysiu, kad ten žydintis bijūnas bigsmile.gif
Ir taip – noriu, kad visada viskas žaliuotų ir žydėtų, o saulė danguj ritinėtųsi, o naktis visada būtų tokia trumpa, kaip gegužę-liepą. Nu norėt dar lyg leidžiama, neuždrausta rolleyes.gif O lavonų raut nenoriu - ir ką tu man rolleyes.gif

Mums Kava reikia i Ispanijos pietus vaziuot ziema,ten nukrinta iki 24-25 tik siluma.Ir atsigauna gamta,nes ten vasara isdega viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 30 rugpjūčio 2022 - 14:57

Vėsu ir vėjuota, o kur lietus? 

Augalai nemėgsta tokio oro, visu kūnu jaučiu.

Luety pas jus ir žiema žalia. Palyginus su LT. Jei žiema su sniegu gerai, bet jei tik purvas ir pilkuma, tai liūdna. Nelaukiu jokio metų laiko, gyvenu dabar... tik noriu trupučio lėtesnio gyvenimo. Užmigdyti bites... užmigdyti daržus. Ir tt. Nebelakstyti. Pažiūrėti serialą, pamegzti, paskaityti... Sekmadienį gerti kavą lovoje.  Paprasti tie mano norai.

Atsakyti