QUOTE(kavasucitrina @ 2022 09 13, 10:01)
Pou, aš emocinga tik kai kuriais atvejais. Tokiais durnais ir visai nebūtinais atvejais. Nu jo, nepakeisiu...
Gamyboje idėjų netrūksta, reikia save stabdyt. Ir gal ne tik šūdukai gaunasi, jei yra paklausa

. O jei paklausos kas neturi, vadinasi yr šūdukas ir iš gamybos išimu. O ir be gamybos naujos veiklos sugalvoju, žiūrėsiu, kaip seksis.
Kiek vargau, kol radau kur parašyt prancūzams. Ir ką - 10 min. po formos užpildymo skambina kurjeris - atvežu siuntą. Nei pranešimo, nieko... Ir vėl rašau, pildau kitą formą - soriukas, jau gavau. Kaip durnė...
Nu svarbu sveika,gyva

O reakciju modeliavimo reikia mokintis ir tikrai ismokstaama,net mano amziuje.Tikrai tikrai.
Kada iseini i pensija,ir buni su MB24/7 man buvo issukis.As megstu turet sau erdves,ipratau per gyvenima but savarankiska,o bunant kartu 24/7 ta erdve sumazeja,savarankiskumas kazkiek apslopsta.Mudu be galo skirtingi ir teko is naujo ieskot salycio tasku,kad dviem drakonams ugnys nesproginetu is nasru.Mokemes,atradom,ne iskart,bet atradom,dabar kiekvienas turim savo hobius,savo kampus,savo erdve.Ir nereaguot i nesamones vienas kito ismokom.Tikejausi blogesnio bendravimo besitrinant uzpakaliais.Atsirado bendri darbai,kuriuos reikia atlikt,atsirado ir erdves sau.
I svetimu zmoniu spylkas stengiuos nereaguot,ignoruot ir ypac i tas,kuriu as pakeist negaliu .I teisingus pasispilkavimus atkreipiu demesi,mokinuos,ieskau salycio tasku.Nelengva zinoma,bet ijungi jumora ir puiku.Beje,gyvenant dviese ir ypac siemet pastebejau,kad atsirado daugiau jumoro tarp musu,daugiau sypsenos.Siemet vasara labai daug sypsausi,juokiuosi,net susiguziu kartais,su manim tai budavo retai,visi laikydavo mane mokytojos grieztumo zmogum.
O i situacijas visokias stengiuosi reaguot kuo lengviau.Yra dalyku ko as nenoriu,o reikia daryt,tai einu sukandus dantis ir nieko,atlieki ir vaziuoji toliau.
Linkiu but paprastesnei,linksmesnei,versk viska i jumora.Esi lbai protinga,puiki motera,ir tau pavyks.Po savo ligos as labai pasikeiciau,net kiti pastebi,kovidas daug ko ismoke,atvere placiau akis ir dave stebejima kitoki.Gal ne tiksliai parasiau,bet kazkas panasaus,nenoriu daug rasyt.Buckis,viskas bus gerai.