QUOTE(kavasucitrina @ 2022 10 06, 07:01)
Na, ligoniai, kaip jūs? Prisiduodam, netylim - kolektyvas nerimauja
Bet tai kiek sergančių aplinkui... Gal daugiau, nei madingos ligos laikais. Kai kurie ir visai neprastai serga. Bet tai kas ieško viruso pavadinimo, kas ne. O ir ieškantiems nepasiseka to pavadinimo rasti

. Jo, (ne)laukiu, kada mb iš darbo kokią zarazą parneš - ir ten pilna visokių bent jau snargliuojančių. Ir kur mano teisė neužsikrėsti?

Ta pati teisė, kur neseniai edukuotieji vakseriai ieškojo, ir kurios, aišku, kad net nėra ir nebuvo

Bet mb vis dar maudosi kiekvieną dieną ežere, vaidina užsigrūdinusį, ir nesiruošia sirgti

. Nu, žiūrėsim.
Privetik,grazuolos.
As sveika beveik,jau buvau paste.Mano kvd truko 1,5 paros,bet atsinaujino mano trisakio nervo uzdegimas,tai pakankino dar 1,5 paros,geriau visokiu dichlo,kol inkstai isiskaudejo,galiausiai drauge isake gert ta visu peikiama paracetamoli,bet 2g dienai Ant dezutes raso,kad extra atveju galima,tai issivadavau is to baisaus skausmo,atsigaunu,bet badauju antra para,ne is mandrumo,bet todel,kad nenoriu,net uzmirsus esu apie maista.Man patinka tokia busena.Kol kas,atidarau saldytuva ir nieko nenoriu,niekas netraukia mane edrūne,net keista.Gydymas buvo iskart zinkas +vit.c 600mg,bet reikia 1000,tai geriau arbatas ir vandeni su citrina Plius pelynas,nes jis turi hydroxychloroquino,plius vit D didesne doze,vietoj 1 tabl.4.Laikinai.Jai skaudejo galva pirma nakty iki klyksmo,geriau aspirino 300mg irgi su vit c.Daugiau nieko.Arbatos visokios,be minetu ir avieciu ir medetku,zodziu makalai,sikalai. Jau vakar galejau eit negzt,jei ne trisakis.Dabar jau neguliau nuo 14 val mezgu.Sirdis dziaugiasi.MB kosti dregnai,geria antibus is baimes,bet jo kosulys labai retas Sakiau negerk,ieskosim kt budu,neklauso.Siandien jau dare kvepavimo pratimus,susirades internete,iskart geriau,jau net joga savo dare,kelias asanas.Zodziu neblogai.
Aplinkui serga masiskai,dziaugiuos persirgus lengvai
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 06, 17:08)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="73000330" data-time="1665071853">Pou, 06 Spa 2022 - 17:57, parašė: Kava, juk rašiau P.S. Alta, aš niekad nekalbu baimės kalba. Emocijų taip, bet jų tarpe baimės nėra. Jei bijočiau - nekalbėčiau ir nerašyčiau. Labai sunki diena, iš įtampos vos nevėmiau. Paverkiau kaip reikalas. Turėčiau katę, turbūt kaip skrybėlę užsidėčiau.</blockquote> Katė jei tokia kaip mano pati užsidėtų... Vokiečiuose prie Elbės vietinė katė prisistatė. Atidaviau kavos grietinėlę. Myli mane katės.
Wau,koks katinas nuostabus.Negaliu akiu atiteaukt Dusia,parvezk ji man,surizikuosiu laikyt toki grazuoli
Del jusu ginco pasakysiu negraziai.Jei kas dar nesuprato,kad pseudo expertai apgavo zmones su savo manipuliacijom,vargu ar besuprasit Tikejimas valdziazmogiais,nupirktais mokslininkais ir kisant i savo kuna bruda,net nepaskaicius,neisigilinus i anotacija,kiek blogio jos sudetyje,tai ka as zinau.Dusia tuoj sakys,o koki suda tu geri nuo spaudimo.Taip,geriu,bet palyginus juos abu,tai mano aukso gabalas.Dekinga likimui ir apvaizdai,kad emiau dometis dar pries viska.Akys atsivere,o medziagos trimis kalbomis pilnas internetas,tik skaityk,analizuok ir darykis isvadas.Duok Die,kad as buciau neteisi,nes dukros seima,broliuku seimos manim nepatikejo Zentas trecias menuo nedirba,kraujo kresejimas baisus,nieko nesustabdo,tik sutvarko ir vel Brolis sega sirdele,panasu eina i miokardita.Visa tai buvo isvardinta anotacijose.Ar kas skaite pries darydami egzekucija Visi bijojo mirt nuo kvd bet be nuo egzekucijos pasekmiu.Visi edukuoti.Ka darysi,myliu visus,ir su egzekucija ir be.Visi mes sios zemes vaikai,tik as supratau,kad,jei Dievas nores mane pasiimt,pasiims tada,kada ateis mano eile,tai kam man bijot tos ligos,gi viskas auksciausiojo valioj.Kai nebebijai numirt,supranti viska kitaip,nebelieka baimes,atsiranda blaivus mastymas..Ir dar karta aciu Dusiai uz laiku man pateikta klausima,ar tikiu Dievu.
Dabar galit uzmetyt akmenim,kiausiniais,issakiau viska,savo poziuri ,nelysiu i diskusija,neeikvosiu energijos savo,kas nores gilintis ieskos pats,o pesiotis nezadu.Mano nuomone islieka,tikiuosi,kad kuri nors irgi susimastys.
Mukute sveikatos,sveikatos,sveikatos abiem.Gydyma imeciau,man padejo,cia Dr. Zelenkos gydymas.Jei jam reikia tu vaistu is H raides,kuriuo Indijoj sekmingai gydo,parvezta is Indijos,duosiu koordinates Kaune .Bukit sveikos,mylekit visus,vieni kitus,ur tikekus Dievu