Bet manau pradet aiskint klausimais kur irgi gerai nenusimanau ,kokiais buhalterijos, raketu inzinerijos,podvokiu hermetiskumo

Nu gi as zinau ,kad visos cia zino geriau.As pripratus.Ir siaip tai man pofig ,tegu kankinasi.Negi man gaila.
Bet manau pradet aiskint klausimais kur irgi gerai nenusimanau ,kokiais buhalterijos, raketu inzinerijos,podvokiu hermetiskumo
AA, šiaip aš vaistininkė. Jei manai, kad nenusimanau apie vaistus, tai tavo valia.
Labos iš ryto.
Ačiū. Manau, kad pirma reikia pašalinti priežastį. Nelandžioju lauk. O namuose jau supratau kas. Amarilių krūva žydi, o mano fotelis greta. vakar prabuvau popietę mansardoj. Įsijungiau drėkintuvą. Kai drėgmė 55%-ženkliai lengviau.
Darbe -kolkas kabinete tupiu. Savijauta visai pakenčiama.
Ačiū. Ar trečiadienį tave kažkaip rasčiau. Vakare važiuoju kirptis. Atvežčiau daigų.
Ate, gydytoja dar sakė vengti susibūrimų - stipriai kosėju, tad niekur nelakstau Bet nelabai norėčiau tavęs apdovanot, jei dar koks bužis neišsivietrinęs yra.
Kur sakiau ,kad neismanai.Kaip tik sakiau ,kad visos zino geriau ,tame tarpe ir tu
Bet ,koks skirtumas jei zmones megsta kankintis.
As siaip apsvietimo inzinieriaus liucio gerbeja.Ziuriu pramoninius kondicionierius ,kur veikia vandens ispurkskimo principu,planuoju isigyt
https://www.onlinema...-breeze70/57835
Sunku su tavim diskutuoti, nes ironijos kampas vis šmėkštelna. Visuomet sakai, kad daryt ir nesiginčyt. Kodėl? Kai apskritai diskusijose palaikai analitinį protą? Nesipešiosiu tikrai, bet kartais net nežinau, liūdna gal.
Dusia, man taip pat, viduj net spengia tuštuma. Kaip šitaip galima, kodėl? Ir atsakymas - tikriausiai, kad dar ne vien šitaip galima. Tiesiog baisuma.