QUOTE(saintlina @ 2022 04 04, 03:50)
Nebent tikrai kaip placebas
Jau maniškiai kiek jų suryja, bet jei rimtesnis virusiukas ar kita, tikrai jokio pastebimo poveikio. Nekalbant apie kur kas sunkesnes ligas. Būtų taip paprasta, žmonės nesirgtų.
Rasiau rasiau ir dingo,esu pikts...
Labas rytas,
lyja,vejas,siaubingas oras,eit laukan,tai pasigaut kokia persalimo liga.
Saintlina,o tavo chiliai tikrai yra kajeno pipirai?Be to jie vartojami tam tikra seka.Nuolatinis vartojimas gal ir gerai,bet gydymui buna specifines schemos,bet as nekisu,as tik dalinuosi savo ir savo draugu potyriais,pasiskaicius talmuduose apie zoles.Man padeda ir tikejimas gal.
QUOTE(Ex @ 2022 04 04, 05:47)
Labas rytas.
Gražus rytas. Žada liūtį. Bet turbūt ne pas mane.
Luety, va tokiems visokiems snargliams, peršalimui tai gal ir padeda tokie čili marmalai. Puiku, jei jums padeda, aš net nesiginčiju dėl to. Ir tikiu, kad padeda. Bet tik ne rimtai ligai.
Ex,as ir nesiuliau rimtesnem ligom,o video idejau pamastymui.Galvoju,jei man grestu infarktas ar insultas,tai ir kates kaku valgyciau,jei kas pasakytu,jog man pades.Bet mes visi skirtingi.

Be to,man vartojant ji,spaudimas zemeja,gal issivaduosiu nuo tableciu priklausomybes.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 04, 06:25)
Labas rytas,
Man kavos

. Dėkui Ingrida. Vakar vėlai atsiguliau . Kažkaip taip labai negera ant dūšios buvo... Didelė mergaitė viską suprantu

Bet yra dalykų kuriu protu nesuvoksi .
Ex
Kajeno pipiras kažkokia aštriųjų pipirų rūšis, kiek supratau paskaičiusi . Reikės nusipirkti , ne karvę kainuoja
Luety , kaip tavo koja ? Dar skauda ar jau sveika ?
Muka , kaip gyva ? Kaip sveikatos po savaitgalio ?
Dusia,isjunk televizoriu ir nebesidomek karu.Nieko nepakeisi,o visokie vaizdai ir foto veikia psichika,pasilieka joje ilgam.Kam tau to?Padesi ka?Ne.Kas is to,kad baisesies.?Esu visai kitoj dimensijoj nuo karo,tik zinau fakta,kad kariauja.Jei spauda detu visus ukrainieciu irgi ne pukuotus darbelius,manau butu panasiai.MB mate,kaip iskatruoja rusu kareivius.O jie visi tik karo irankis.
Kojines nuostabios,as irgi,kai bnoriu kazko mielo sielai,metu visus mezginius ir mezgu kojine,relaksuoju tiesiog.
Ate,sveik,baisu ta alergija.Kai dirbau gelyne turejau kazkokia kitokia,jokie snargliavimais,nieko,tik suimdavo krutine po sirdim ir verzdavo,nustovet negaledavau,trukdavo oro,toks gal lyg astminis buvo.Isejau is tos sferos ir nieko neliko.Dar turiu alergija spaustuves dazams.Jei atsiverciu koki nauja zurnala,prasideda ciauduliai.Kol kas tik tiek.Turbut siais laikais spaustuves jau nebevartoja svino spausdinant,matyt kazkokia kitokie dazai naudojami,kurie sukelia man alergija.Kol kas tik tokiam lygyje,bet senstam,kaupiam visoki bruda,o po to ir ijautrinam organizma.Reik valytis.