p.s del visu puoduko reikalu neturejom problemu, lopsely vaikam taip daznai pamperius keisdavo kad as namie taip daznai nekeisdavau. ir siaip priziuri tikrai gerai. (kalbu apie lopselines grupes, nes dar neperaugom i darzelines

QUOTE (Nerutė @ 2004 06 29, 16:39) |
Ingule mes lankom vaiku lopseli darzeli Jurginelis. MAn tai jis super darzelis nors nieko tokio jame ypatingo paprastas darzelis kaip ir anksciau kad budavo. Vedeja labai faina motersi, priima vaikiukus nuo 1,5 metuku esant reikalui ir anksciau, aukletojos dauguma labai fainos, pazistu ju nemazai, nes abu pipirai lanko si darziuka, tad tenka susidurt su ivairiomi. Kiap ir visur yra geresniu ir blogesniu, na kaip paziuresi. O lopselyje labai geria vaikus ir priziuri ir maitina ir gauna jie priespieciam ir jogurtu ir saldziu glaistytu sureliu, ir siaip mano vaikai labai dziaugiasi darzelio maistu, nors gaminu pati daznai ir neprastai, bet jiem kaip i man kadais vaikystej, skaniausia darzely ![]() ![]() p.s del visu puoduko reikalu neturejom problemu, lopsely vaikam taip daznai pamperius keisdavo kad as namie taip daznai nekeisdavau. ir siaip priziuri tikrai gerai. (kalbu apie lopselines grupes, nes dar neperaugom i darzelines ![]() |
QUOTE (Ingule @ 2004 07 13, 18:34) |
Gal gali kokia grupe ar aukletoja rekomenduot ( i asmenine, jei cia nenori) Tai gal kaimynkos esam? |
QUOTE (sigitulka @ 2004 11 21, 16:34) |
Aš esu girdėjusi iš kelių mamų neblogus atsiliepimus apie šį darželį, todėl ir užrašiau. Bet norėjau išgirsti ir kitų mamyčių nuomonę. O vaikui, kai pradės lankyti darželį bus 2,5 metų. Na nežinau, toks nedrąsus, nenori bendraut su kitais vaikais, neįsivaizduoju, kaip pritaps ![]() |
QUOTE (Nerutė @ 2004 11 21, 18:12) |
Pritaps ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (mlimbute @ 2004 12 01, 10:55) |
Mamos, o kokia yra uzrasymo is anksto procedura? Ateinat pas vedeja ir tiesiog uzrasote? Ar reikia kazkiek moketi? O jeigu paskui sugalvosit nukelti lankymo pradzia? Kaip jus pasirinkote aukletoja? Kiek tu grupiu yra? Kas dar yra svarbaus?... |