QUOTE(Coca - cola @ 2006 04 03, 15:22)
Dabar mūsų grupėj jau 13 sąrašinių vaikiukų

[quote=Ingulė,2005 10 22, 10:32]
Mes lankom, ir būtent pas auklėtoją Reginą, man ji visai nieko, o ir mažoji noriai eina, net šeštadieniais keliasi ir rengiasi į darželį
Gal ir nieko ta Regina, bet jei mato nepatenkinta mamyte, arba jei pasakai jai pastaba kokia, tai jos veidelis labai persikreipia
. Ir veliau gali ji su tavim net nesisveikint, nes atseit uzgavai ja pasakydama tiesa i akis.
Mes lankom, ir būtent pas auklėtoją Reginą, man ji visai nieko, o ir mažoji noriai eina, net šeštadieniais keliasi ir rengiasi į darželį

Gal ir nieko ta Regina, bet jei mato nepatenkinta mamyte, arba jei pasakai jai pastaba kokia, tai jos veidelis labai persikreipia

Na, o prieš kiek laiko reikia užsirašyti? Ar labai ilgos eilės?
Nes mes ruošiamės kraustytis i viršuliškes, o šitas darželis visai šalia
Nes mes ruošiamės kraustytis i viršuliškes, o šitas darželis visai šalia

As ta 3 men uzrasiau, tai vaikstom dabar pagal sarasa kaip priklauso, o drauge kuri irgi atsikrauste i Virsuliskes gyvent nuejo, kad uzrasyt, tai direktore pradejo aiskint kad is anksto reikia uzrasyt

QUOTE(Emis @ 2006 08 16, 13:17)
As ta 3 men uzrasiau, tai vaikstom dabar pagal sarasa kaip priklauso, o drauge kuri irgi atsikrauste i Virsuliskes gyvent nuejo, kad uzrasyt, tai direktore pradejo aiskint kad is anksto reikia uzrasyt
. Nors aukletojos sneka kad truksta jiems vaikuciu
. Taigi tiksliausia informacija butu jei pati pasiskambintum ir paklaustum 

o į kokią grupę jūs einat?
Man, o svarbiausia mano dukrai, sitas darzelis patinka. Vienintelis minusas-vaiku labai daug. Bet manau, kad ir kituose darzeliuose dabar panasiai. Mes uzrasem gal pries menesi pries leidziant i darzeli.
Maciau diskutavo apie aukletoja Regina. Mano mergaitei ji labai patiko, dabar jau ne pas ja grupej. Manau tai aukletoja mokanti uzsiimti su vaikais.
Maciau diskutavo apie aukletoja Regina. Mano mergaitei ji labai patiko, dabar jau ne pas ja grupej. Manau tai aukletoja mokanti uzsiimti su vaikais.
Mane tai baugina tai, kad siame darzelyje aukletojos vaiku i smeltyna neleidzia zaisti, liepia tik vaikscioti aplink.. baisu
sako i darzeli daug smelio prinesa, tai kam joms valyti, geriau tegu vaikai nezaidzia is viso smelyne. Paziurkit pro sali eidamos, smelio kruvos ten nuo vasaros pradzios nepajudintos stovi.
sako i darzeli daug smelio prinesa, tai kam joms valyti, geriau tegu vaikai nezaidzia is viso smelyne. Paziurkit pro sali eidamos, smelio kruvos ten nuo vasaros pradzios nepajudintos stovi.

Ir siaip girdejau visos aukletojos pensijinio amziaus
QUOTE(Lotosas @ 2006 10 06, 19:26)
Mane tai baugina tai, kad siame darzelyje aukletojos vaiku i smeltyna neleidzia zaisti, liepia tik vaikscioti aplink.. baisu

vasara vaikai zaidzia sėlio dezese. smelis sukasamas i kauburius, kad visi vaikai susede ratu galetu kasti.dabar vargu ar daug teveliu norėtu, kad ju vaikai kapstytusi saltame smelyje sededami ant cementiniu smelynes apvadu.zinoma nelabai gerai ,kad vaikai aplink darzeli vorele vaiksto, bet ar jus noretumet, kad jie slapiais batais po zole lakstytu?
Papildyta:
QUOTE(Lotosas @ 2006 10 07, 15:51)
Ir siaip girdejau visos aukletojos pensijinio amziaus
Tikrai ne visos. bet patikekit amzius ne kliutis. as pries viena vyresnio amziaus aukletoja nekaip galvojau, bet mano dukrai ji patinka, o man daugiau nieko ir nereikia
Nu sakes, vorele. nesamone, girdejau kad net is viso labai retai i lauka veda vaikus.
O as prie to darzelio gyvenu, tai vasara ne karto nesu maciusi vaiku smelio dezeje.
O as prie to darzelio gyvenu, tai vasara ne karto nesu maciusi vaiku smelio dezeje.
QUOTE(Lotosas @ 2006 10 09, 10:42)
Nu sakes, vorele. nesamone, girdejau kad net is viso labai retai i lauka veda vaikus.
Tik jau nereikia