Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

Taip, beveik pries Norfa, kitoje Justiniskiu g. puseje. Ten salia yra 2 darzeliai: vienas rusu, kitas lietuviu.
Atsakyti
na ir mes nuo rugpjūčio keliausim į Jurginėlio lopšelinę grupę. Kas su mumis? biggrin.gif
Atsakyti
Pati vaikų ten nevedu, bet esu girdėjusi apie labai nemalonią auklėtoją Reginą, ji dirba su trimečiais. Sako, leidžia sau būti arogantiškai- gal kad direktorės giminaitė...
Atsakyti
QUOTE(meshkute_nida @ 2005 05 12, 19:49)
Pati vaikų ten nevedu, bet esu girdėjusi apie labai nemalonią auklėtoją Reginą, ji dirba su trimečiais. Sako, leidžia sau būti arogantiškai- gal kad direktorės giminaitė...

Nežinau, bet ji man labai maloni moteris smile.gif . Įdomu būtų sužinoti, kame tas arogantiškumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitulka @ 2005 05 23, 13:04)
Nežinau, bet ji man labai maloni moteris smile.gif . Įdomu būtų sužinoti, kame tas arogantiškumas? g.gif

Na, kai ponia auklėtoja nusisukusi burba ant tavęs ir tavo vaiko. Jei paprašai ką nors paaiškinti, atšauna, kad ji jau nuo visų pavargo ir nesiruošia ką nors aiškinti...Galėčiau daug vardinti, bet, manyčiau, kai ką sako faktas, kad ji gavo papeikimą. Ir, bėje, po to tapo, kaip tu sakai- labai maloni moteris...
Atsakyti
Auklėtoja Regina puikiai zinau, gal ir netobula, bet ir ne tokia ragana kaip cia bandote parasyti tongue.gif

meskute Nida, jei nelankote sio darzelio is kur taip gerai zinote kas kur gavo papeikima? Gal zinote ir del ko? unsure.gif

Ir dar kiekvienam darzely galite atrasti ka nors viena ar du kas "labai" blogi ir pan, bet tai dar nesako kad VISAS darzelis labai blogas wink.gif

Pazystu daug puikiu aukletoju, vardais neminesiu, bet pasikartosiu, kad maloniu zmoniu ten yra labai daug wink.gif

Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 05 12, 20:49)

Su trimeciais sakai??? Esi 100 proc tikra? tongue.gif

panasu kad meskute nida labai daug zino tongue.gif Ale idomu is kur tokia informacija? tongue.gif

Atsakyti
Na mamytės pasipasakokit, kurios leidžiate vaikučius į šį darželį. kaip sekasi? 4u.gif Ar patenkintos?
Atsakyti
Aš leidžiu smile.gif . Kol kas patenkinti. Galėtų tik mažiau vaikų grupėje būti. Šiaip viskas gerai, kieme yra švaraus smėliuko, vaikui labai patinka žaisti, juolab, kad savo kieme ant smėlio neleidžiu žaisti-apkakotas kačių. Auklėtoja maloni - vaikui patinka smile.gif
Atsakyti
As jau rasiau, kad abu vaikai lanko si darzeli wink.gif As tik gerus zodzius galiu pasakyti 4u.gif
Atsakyti
geluta ar jau apsisprendei? O gal jau lankote, susitinkam ir nepazystam viena kitos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 07 spalio 2005 - 21:50
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 05 12, 20:49)

QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 05 23, 15:42)
Na, kai ponia auklėtoja nusisukusi burba ant tavęs ir tavo vaiko. Jei paprašai ką nors paaiškinti, atšauna, kad ji jau nuo visų pavargo ir nesiruošia ką nors aiškinti...Galėčiau daug vardinti, bet, manyčiau, kai ką sako faktas, kad ji gavo papeikimą. Ir, bėje, po to tapo, kaip tu sakai- labai maloni moteris...

Mes lankom, ir būtent pas auklėtoją Reginą, man ji visai nieko, o ir mažoji noriai eina, net šeštadieniais keliasi ir rengiasi į darželį biggrin.gif

gal mūsų grupiokų ar grupiokių yra? ax.gif
Atsakyti