Taip, beveik pries Norfa, kitoje Justiniskiu g. puseje. Ten salia yra 2 darzeliai: vienas rusu, kitas lietuviu.
na ir mes nuo rugpjūčio keliausim į Jurginėlio lopšelinę grupę. Kas su mumis?

QUOTE(meshkute_nida @ 2005 05 12, 19:49)
Pati vaikų ten nevedu, bet esu girdėjusi apie labai nemalonią auklėtoją Reginą, ji dirba su trimečiais. Sako, leidžia sau būti arogantiškai- gal kad direktorės giminaitė...
Nežinau, bet ji man labai maloni moteris

QUOTE(sigitulka @ 2005 05 23, 13:04)
Nežinau, bet ji man labai maloni moteris
. Įdomu būtų sužinoti, kame tas arogantiškumas? 

Na, kai ponia auklėtoja nusisukusi burba ant tavęs ir tavo vaiko. Jei paprašai ką nors paaiškinti, atšauna, kad ji jau nuo visų pavargo ir nesiruošia ką nors aiškinti...Galėčiau daug vardinti, bet, manyčiau, kai ką sako faktas, kad ji gavo papeikimą. Ir, bėje, po to tapo, kaip tu sakai- labai maloni moteris...
Auklėtoja Regina puikiai zinau, gal ir netobula, bet ir ne tokia ragana kaip cia bandote parasyti
meskute Nida, jei nelankote sio darzelio is kur taip gerai zinote kas kur gavo papeikima? Gal zinote ir del ko?
Ir dar kiekvienam darzely galite atrasti ka nors viena ar du kas "labai" blogi ir pan, bet tai dar nesako kad VISAS darzelis labai blogas
Pazystu daug puikiu aukletoju, vardais neminesiu, bet pasikartosiu, kad maloniu zmoniu ten yra labai daug

meskute Nida, jei nelankote sio darzelio is kur taip gerai zinote kas kur gavo papeikima? Gal zinote ir del ko?

Ir dar kiekvienam darzely galite atrasti ka nors viena ar du kas "labai" blogi ir pan, bet tai dar nesako kad VISAS darzelis labai blogas

Pazystu daug puikiu aukletoju, vardais neminesiu, bet pasikartosiu, kad maloniu zmoniu ten yra labai daug

QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 05 12, 20:49)
Pati vaikų ten nevedu, bet esu girdėjusi apie labai nemalonią auklėtoją Reginą, ji dirba su trimečiais. Sako, leidžia sau būti arogantiškai- gal kad direktorės giminaitė...
Su trimeciais sakai??? Esi 100 proc tikra?

panasu kad meskute nida labai daug zino

Na mamytės pasipasakokit, kurios leidžiate vaikučius į šį darželį. kaip sekasi?
Ar patenkintos?

Aš leidžiu
. Kol kas patenkinti. Galėtų tik mažiau vaikų grupėje būti. Šiaip viskas gerai, kieme yra švaraus smėliuko, vaikui labai patinka žaisti, juolab, kad savo kieme ant smėlio neleidžiu žaisti-apkakotas kačių. Auklėtoja maloni - vaikui patinka

As jau rasiau, kad abu vaikai lanko si darzeli
As tik gerus zodzius galiu pasakyti

geluta ar jau apsisprendei? O gal jau lankote, susitinkam ir nepazystam viena kitos?

QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 05 12, 20:49)
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 05 23, 15:42)
Na, kai ponia auklėtoja nusisukusi burba ant tavęs ir tavo vaiko. Jei paprašai ką nors paaiškinti, atšauna, kad ji jau nuo visų pavargo ir nesiruošia ką nors aiškinti...Galėčiau daug vardinti, bet, manyčiau, kai ką sako faktas, kad ji gavo papeikimą. Ir, bėje, po to tapo, kaip tu sakai- labai maloni moteris...
Mes lankom, ir būtent pas auklėtoją Reginą, man ji visai nieko, o ir mažoji noriai eina, net šeštadieniais keliasi ir rengiasi į darželį

gal mūsų grupiokų ar grupiokių yra?