Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

QUOTE(skay @ 2009 09 14, 09:15)
O kaip su mokesciu uz darzeli? Kazkaip i prieki uz menesi moket reikia? Mes rugpjuti ejom tik 15 dienu, paskui sirgom. dabar lapeli gavom 246t blink.gif Tai aukletoja sake, cia uz rugpjuti ir rugseji. Tai rugseji mes tik 10 d. atejom, vel sergam schmoll.gif . Tai ka, paskui kita menesi nuskaiciuoja turbut? Kazin kiek i diena cia iseina moketi?

I diena neskaiciavau, bet tarkime mes rugpjuti gal buvome 2 dienas, saskaita mokejau kaip uz pilna menesi, apie 180, o va rugseji isminusavo uz ta laikotarpi kurio nelankeme, tai reikia moket 46 Lt
Atsakyti
sveikutes,
na ka mes ka tik is ligonines, va tau ir vejaraupiai doh.gif , nezinau kas ir kodel bet matyt mums kazkodel jie komplikavosi ir temperatura 6 vejaraupiu diena soktelejo iki 39.7 ir tai temperatura buvo ryte, kai skaoma kad vakare ji visada buna aukstesne doh.gif , tai nieko nelaukiau ir sekmadieni kvieciau greitaja. Kraujas parode kazkoki uzdegima, nors gydytojai taip priezasties ir nerado, skyre antibijotikus ir viskas susitvarke, bet tai dabar as isivaizduoju kaip mes po antibijotiku lankysim darzely doh.gif . Beveik 100 procentu garantuoju, kad tik savaite nueje vel sirgsim, nes imunitetas bus nusilpes doh.gif

QUOTE(bambonke @ 2009 09 13, 01:19)
Sveikos,

Dėl grupių ir auklėtojų..tai drugelių auklėtojos superinės, mano mažoji dar ir dabar sakė lauke pribėga apsikabina, naujoji grupė bitučių irgi liux, didesnė dėl to, kad jau darželinukai, ten vaikučių būna jau 20 smile.gif
Vėjaraupiai kažkoks košmaras...prasirgom labai sunkiai, temperatūra buvo visą bėrimo laikotarpį, t.y. 5 dienas apie 39...žodžiu..sako maži vaikai praserga lengviau bet būna išimčių, tai matyt mes vieni iš tokių smile.gif

Nežinau kaip kitoms mamoms, bet antrą leliuką kada nors norėčiau pradėt leist irgi pas Reginą wink.gif

drinks_cheers.gif vava ir pas mus ziauriai sunkiai praejo tie vejaraupiai, net iki ligonines verysad.gif .
Nors vyresnelis prasirgo nelabai sunkiai su neauksta temperatura.

O mano vyresnelis ir dabar pamates drugeliu aukletoja Sigute sako mano Sigute, myliu Sigute thumbup.gif

QUOTE(skay @ 2009 09 14, 10:15)
O kaip su mokesciu uz darzeli? Kazkaip i prieki uz menesi moket reikia? Mes rugpjuti ejom tik 15 dienu, paskui sirgom. dabar lapeli gavom 246t blink.gif Tai aukletoja sake, cia uz rugpjuti ir rugseji. Tai rugseji mes tik 10 d. atejom, vel sergam schmoll.gif . Tai ka, paskui kita menesi nuskaiciuoja turbut? Kazin kiek i diena cia iseina moketi?

Cia zinok taip tik pirma menesi, poto viskas issilygins, ir atminusuos jums tas nebutas dieneles, nes dabar man rodos cia pilna kaina uz abu pilnus menesius uzmokejote, o sekanti kvituka gausite jau isminusuotas tas sirgtas dieneles ir bus nepilno menesio suma.
Atsakyti
Na, po vejaraupiu mes grįzom, paejom dvi diena, ir vel sloga baisine, temperatura, tikrai imunitetas nusilpo... unsure.gif O kuri auklėtoja Sigutė? Maciau kolkas tik viena, sviesi tokia, bet spėju, kad ten Regina, neprisistatė siaip mums ji:)
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2009 09 15, 15:40)
sveikutes,
na ka mes ka tik is ligonines, va tau ir vejaraupiai doh.gif ,

blink.gif ohmy.gif nieko sau uzgriuvo jus tie vejaraupiai. Tai kiek laiko pragulejot? Kaip mažiukas atlaikė? Tai kada planuojat darzlyje pasirodyti?

Atsakyti
QUOTE(skay @ 2009 09 15, 16:15)
Na, po vejaraupiu mes grįzom, paejom dvi diena, ir vel sloga baisine, temperatura, tikrai imunitetas nusilpo... unsure.gif  O kuri auklėtoja Sigutė? Maciau kolkas tik viena, sviesi tokia, bet spėju, kad ten Regina, neprisistatė siaip mums ji:)

Sigutes dabar nera, ji buvo tik man rodos viena diena si menesi drugeliu grupeje, o dabar isejo i kita grupe ,men pavaduos kita aukletoja, bet po to ji vel bus drugeliuose puse etato, o Regina pilna etata eis. Sviesi taip Regina, ja irgi mano vyresnelis labai mylejo thumbup.gif . Man asmeniskai gal net regina labiau patiko, nes ji ukdymu labiau uzsieme, bet seip abi aukletojos labai nuostabios thumbup.gif
Vajergau, vargelis, linkime jums greiciau sustipreti ir pasveikti 4u.gif

QUOTE(nijako @ 2009 09 15, 16:17)
blink.gif  ohmy.gif  nieko sau uzgriuvo jus tie vejaraupiai. Tai kiek laiko pragulejot? Kaip mažiukas atlaikė? Tai kada planuojat darzlyje pasirodyti?

gulejom ligoninej mes aciu dievui 2,5dienos, bet ir per jas as vos neisdurnejau nuo nebuvimo ka veikti, ir pradzioj zinoma is baimes uz vaika, nes visko buvau prisigalvojus visokiu komplikaciju, net iki mirties atveju doh.gif verysad.gif
Na manau ne anksciau nei pirmadieni, o gal ir dar veliau. g.gif
Atsakyti
Mes irgi apsirgom verysad.gif . Toks stiprus kosulys užėjęs, kad baisu doh.gif . jau koso beveik be perstojo, tai jau nuo šiandien į darželį nevedėm. Šią savaitę prabūsim namie, o pirmadienį žiūrėsim. Jei nebus gerėjimo, tai pas daktarus keliausim. Dabar gydomės žoliniais preparatais.

O šiaip sūneliui patinka darželyje thumbup.gif . pasilieka be problemų, ten irgi niekas nesiskundžia. Tik kad mušeika yra, megsta stumdytis doh.gif . Niu, niekaip aš su juo nesusitariu, kad taip negalima daryti ax.gif

beje. jau pirmuosius darbelius pakabino auklėtoja. wub.gif taip gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2009 09 17, 11:07)
Mes irgi apsirgom  verysad.gif . Toks stiprus kosulys užėjęs, kad baisu  doh.gif . jau koso beveik be perstojo, tai jau nuo šiandien į darželį nevedėm. Šią savaitę prabūsim namie, o pirmadienį žiūrėsim. Jei nebus gerėjimo, tai pas daktarus keliausim. Dabar gydomės žoliniais preparatais.

O šiaip sūneliui patinka darželyje  thumbup.gif . pasilieka be problemų, ten irgi niekas nesiskundžia. Tik kad mušeika yra, megsta stumdytis  doh.gif . Niu, niekaip aš su juo nesusitariu, kad taip negalima daryti  ax.gif

beje. jau pirmuosius darbelius pakabino auklėtoja.  wub.gif taip gražu  smile.gif

vargsiukai, sveikit greiciau 4u.gif
O man i darba spalio 1d, tai taip bijau kad va pradesim eiti i darzeli ir vel susirgsim doh.gif . Beje i darzeli jau nuo pirmadienio eisim.

Bet tai tomukas toks geras vaikas atrodo wub.gif , net nesitiki kad jis gali buti museika, na seip savygina irgi turi buti, gal ir ismoko anksciau darzely apsiginti, nes kiti vaikai musdavosi g.gif . Nes jei nieko nedarys, tai irgi negerai, bus stumdomas visu.
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2009 09 18, 12:24)
vargsiukai, sveikit greiciau 4u.gif
O man i darba spalio 1d, tai taip bijau kad va pradesim eiti i darzeli ir vel susirgsim doh.gif . Beje i darzeli jau nuo pirmadienio eisim.

Bet tai tomukas toks geras vaikas atrodo wub.gif , net nesitiki kad jis gali buti museika, na seip savygina irgi turi buti, gal ir ismoko anksciau darzely apsiginti, nes kiti vaikai musdavosi g.gif . Nes jei nieko nedarys, tai irgi negerai, bus stumdomas visu.

Tai kad jis ankstesniame drazelyje pirmas eme mustis , o kiti vaikuciai pasuimoke is jo. Tik jis daugiau stumia nuo saves, o musasi ne taip ir daznai.

Mums jau geriua. Turetume jau pirmadieni keliauti i darzeli. Sianakt jau ir miegojo geriau, beveik nekosejo.

Lauksim jūsų darzelyje pirmadienį. Ir nesirkit daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2009 09 18, 13:02)
Tai kad jis ankstesniame drazelyje pirmas eme mustis , o kiti vaikuciai pasuimoke is jo. Tik jis daugiau stumia nuo saves, o musasi ne taip ir daznai.

Mums jau geriua. Turetume jau pirmadieni keliauti i darzeli. Sianakt jau ir miegojo geriau, beveik nekosejo.

Lauksim jūsų darzelyje pirmadienį. Ir nesirkit daugiau  mirksiukas.gif

suzinojau kad man i darba spalio1d, tai gydytojos paprasiau pratesti pazyma dar savaitei , sakiau pastiprinsim imuniteta dar namie savaitele mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas,

sedim ir mes namie 10 dienu ax.gif . vakar pasirode pirmieji spuogeliai, šiandien vyras rado galvoj keletą. Vėjaraupiai doh.gif

Vakar buvom pas daktare del kosulio ir pamačiau, kad nugaroj porą spuogelių atsirado. daktare sakė, kad dar ne tie. Bet vakare jau atsirado pusleles, ir kai atsirado galvoj, tai jau aišku.

O dėl kosulio irgi geriam vaistukus, kol kas ne stiprius, tai gal kaip nors pasveiksim. ax.gif

Darželio nelankysim dar ilgai, savaite tai tikrai o gal truputi ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2009 09 24, 10:49)
Labukas,

sedim ir mes namie 10 dienu  ax.gif . vakar pasirode pirmieji spuogeliai, šiandien vyras rado galvoj keletą. Vėjaraupiai  doh.gif

Vakar buvom pas daktare del kosulio ir pamačiau, kad nugaroj porą spuogelių atsirado. daktare sakė, kad dar ne tie. Bet vakare jau atsirado pusleles, ir kai atsirado galvoj, tai jau aišku.

O dėl kosulio irgi geriam vaistukus, kol kas ne stiprius, tai gal kaip nors pasveiksim.  ax.gif

Darželio nelankysim dar ilgai, savaite tai tikrai o gal truputi ilgiau.

Na tai linkime kad kuo lengviau prasirgtumete ir be komplikaciju 4u.gif

Maziukui antradieni biski slogyte pasirode, bet lygtais apgydem, tai lygtais pirmadieni jau grysim i darzeli po beveik 3 savaiciu pertraukos, kazin kaip vel adaptuosis mazius g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2009 09 26, 10:38)
Na tai linkime kad kuo lengviau prasirgtumete ir be komplikaciju 4u.gif

Maziukui antradieni biski slogyte pasirode, bet lygtais apgydem, tai lygtais pirmadieni jau grysim i darzeli po beveik 3 savaiciu pertraukos, kazin kaip vel adaptuosis mazius g.gif

4u.gif Na, greiciau visi sveikite, nes labai mazai vaikuciu grupeje, liūdna. Penktadieni isvis tik tryse tebuvo.
Atsakyti