sveikutes,
na ka mes ka tik is ligonines, va tau ir vejaraupiai

, nezinau kas ir kodel bet matyt mums kazkodel jie komplikavosi ir temperatura 6 vejaraupiu diena soktelejo iki 39.7 ir tai temperatura buvo ryte, kai skaoma kad vakare ji visada buna aukstesne

, tai nieko nelaukiau ir sekmadieni kvieciau greitaja. Kraujas parode kazkoki uzdegima, nors gydytojai taip priezasties ir nerado, skyre antibijotikus ir viskas susitvarke, bet tai dabar as isivaizduoju kaip mes po antibijotiku lankysim darzely

. Beveik 100 procentu garantuoju, kad tik savaite nueje vel sirgsim, nes imunitetas bus nusilpes
QUOTE(bambonke @ 2009 09 13, 01:19)
Sveikos,
Dėl grupių ir auklėtojų..tai drugelių auklėtojos superinės, mano mažoji dar ir dabar sakė lauke pribėga apsikabina, naujoji grupė bitučių irgi liux, didesnė dėl to, kad jau darželinukai, ten vaikučių būna jau 20
Vėjaraupiai kažkoks košmaras...prasirgom labai sunkiai, temperatūra buvo visą bėrimo laikotarpį, t.y. 5 dienas apie 39...žodžiu..sako maži vaikai praserga lengviau bet būna išimčių, tai matyt mes vieni iš tokių
Nežinau kaip kitoms mamoms, bet antrą leliuką kada nors norėčiau pradėt leist irgi pas Reginą

vava ir pas mus ziauriai sunkiai praejo tie vejaraupiai, net iki ligonines

.
Nors vyresnelis prasirgo nelabai sunkiai su neauksta temperatura.
O mano vyresnelis ir dabar pamates drugeliu aukletoja Sigute sako mano Sigute, myliu Sigute
QUOTE(skay @ 2009 09 14, 10:15)
O kaip su mokesciu uz darzeli? Kazkaip i prieki uz menesi moket reikia? Mes rugpjuti ejom tik 15 dienu, paskui sirgom. dabar lapeli gavom 246t

Tai aukletoja sake, cia uz rugpjuti ir rugseji. Tai rugseji mes tik 10 d. atejom, vel sergam

. Tai ka, paskui kita menesi nuskaiciuoja turbut? Kazin kiek i diena cia iseina moketi?
Cia zinok taip tik pirma menesi, poto viskas issilygins, ir atminusuos jums tas nebutas dieneles, nes dabar man rodos cia pilna kaina uz abu pilnus menesius uzmokejote, o sekanti kvituka gausite jau isminusuotas tas sirgtas dieneles ir bus nepilno menesio suma.