Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

man rods panikuojat be reikalo... wink.gif 4u.gif mes ir dabar einam i budincia ir ryte ir vakare jau dabar keliausim irgi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2010 09 21, 19:19)
man rods panikuojat be reikalo... wink.gif  4u.gif mes ir dabar einam i budincia ir ryte ir vakare jau dabar keliausim irgi.. 4u.gif

tai gal jus dideli, na mes tik pradedam i darzeli tai mums ir taip sunku
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2010 09 21, 20:33)
tai gal jus dideli, na mes tik pradedam i darzeli tai mums ir taip sunku

mes lopselinukai 4u.gif tiesa lankom nuo pavasario mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2010 09 21, 20:54)
mes lopselinukai  4u.gif  tiesa lankom nuo pavasario  mirksiukas.gif

kiek zinau grupe turetu dirbti 10.5 val , o cia taupymas prasides ant vienos grupes... na juk reikia pasidometi jei visi tyles tai vaika teks vesti ir dar aukle samdyti..
o jusu vaikas saunuolis, kad darzeli jauciasi puikai, mes dar tik pratinames ax.gif
Atsakyti
man asmeniskai nepatinka daugiau dalyku, ne tik laiko trumpinimas, bet ir tai jog aukletojas keicia... kazkokia nelogika, o dar patiems maziausiams. juk jie pripranta prie zmogaus, ocia vel naujas, vel per nauja tenka susipazindinti....
Atsakyti
QUOTE(joko @ 2010 09 13, 10:03)
Sveiki  4u.gif
Gal kieno nors vaikas eina i Drugeliu grupe? Norejau suzinoti ar jums patinka Drugeliu aukletoja, kiek vaiku grupeje. Siuo metu mano vaikas i eina i kita darzeli, bet ten man pasirode nelabai maloni aukletoja, todel galvoju apie darzelio keitima.
Is anksto dekinga (galima ir per AZ)  4u.gif

Sveiki
Mano vaikelis vaikščiuojo čia, bet ispudis siaubingas. Mano manymu auklėtoja Regina nesusitvarko su savo darbu. Susidarė toks įspudis, kad žmogus pavargo nuo jo. Pyktumo, ir savo neigiamų emocijų nesugeba paslėpti nuo vaikų.
Tėveliai, jeigu jūs mylite savo vaikus, nepatarčiau lankytis šioje grupėje. Mes perėjom į kitą grupę ir dabar laimingi.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LORENA25 @ 2010 09 22, 19:48)
Sveiki
Mano vaikelis vaikščiuojo čia, bet ispudis siaubingas. Mano manymu auklėtoja Regina nesusitvarko su savo darbu. Susidarė toks įspudis, kad žmogus pavargo nuo jo. Pyktumo, ir savo neigiamų emocijų nesugeba paslėpti nuo vaikų.
Tėveliai, jeigu jūs mylite savo vaikus, nepatarčiau lankytis šioje grupėje. Mes perėjom į kitą grupę ir dabar laimingi.smile.gif

Iš ko jūs nusprendėt kad nesusitvarko? man tai nieko nuostabaus, kad žmogus būna pavargęs, visi esam dirbantys ir su jausmais. Tad gali pasitaikyti visokių situacijų. O dirbti su vaikais tikrai nėra lengva. ax.gif . Bet mano sūnelis jau antri metai lanko darželį ir esam labai patenkinti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LORENA25 @ 2010 09 22, 19:48)
Sveiki

Sveikos,
Mano sunus lankesi pas Regina grupeje vasara , kai buvo sujungtos grupes, tai su ja susipykau jau antra diena. Labai jau rode savo nepasitenkinima del buitines smulkmenos....Nemalonu buvo ten lankytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuba71: 28 rugsėjo 2010 - 14:01
Sveikutes mamytes,

Pasidalinkite info. Kokios eiles Jurginelyje? Ar realu uzrasius gimusi vaikuti patekti i lopseli nuo 1.5metuku?

Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2010 10 06, 16:03)
Sveikutes mamytes,

Pasidalinkite info. Kokios eiles Jurginelyje? Ar realu uzrasius gimusi vaikuti patekti i lopseli nuo 1.5metuku?

Realu, as savo užrašiau pusės metukų, tuoj bus 2 metai, bet dar vietos neturim, nors esam pirmi eilėje.
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2010 10 06, 16:29)
Realu, as savo užrašiau pusės metukų, tuoj bus 2 metai, bet dar vietos neturim, nors esam pirmi eilėje.

nu taip tik tik ant ribos tada:) Bet gal kas nebelankys ir jus pakliusit nuo kokio lapkricio. smile.gif
aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(rituxa @ 2010 08 27, 11:22)
Sveiki, eisime į "Žibučių" grupę nuo rugsėjo 1 d., ieškome draugų?
Gal kas žinote ką nors apie šios grupės auklėtojas?

Ačiūsmile.gif

QUOTE(Padangė @ 2010 08 27, 15:53)
Sveiki
mes eisime i zybutes,
apie aukletoja nieko nezinau
pagyvensim susipazinsim
mirksiukas.gif

o griupiokai atsirado drinks_cheers.gif

Maniškis jau antras žygiuoja į šį daržą, tai auklėtojas jau visas pažįstam ir kiekvienam savo - visos jos geros wub.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 08 30, 15:42)
Man dar labai idomu del maitinimo,reikes giliau pasidometi ka is ko gamina ax.gif Nes as parduotuvej ir visas etiketes skaitau,kad jokiu bloguju E nebutu,ir paklausius apie kiauliu ir vistu auginima,jau seniai ju nebegalim praryti (nes ten ne mesa,o hormonu,antibiotiku ir GMO misinys doh.gif ),tai as noresiu pasidometi,kokia mesyte naudoja ir kokius dar produktus is kur uzsako g.gif Nors gi turetu buti kazkokia prieziura del vaiku maitinimo ikimokyklinese istaigose g.gif Nes mokyklose tai dabar labai sugrieztino mitybos principus,eina link sveikos mitybos ax.gif

Mano pirmokė sakė,kad jei mokykloj būtų toks maistas kaip šitam daržely, tai mokykloj būtų geriau. Man tai daug pasako, nors ji yra sakiusi,kad nelabai skanu smile.gif
QUOTE(*Gaja* @ 2010 09 01, 23:14)
*Ne,as tai nepykstu,gerai tu sakai,juk ne vienos nepazistam,tai svarbu,kad labai mums si aukletoja patiko thumbup.gif Ir seimininkute superine thumbup.gif
O tai kaip per dvi grupes dirbs? g.gif
**O tai gal gali mane apsviesti,ka metodininke daro,nes idomu,o nieko apie tai nezinau mastau.gif
***O tavo maziukas,tai vargsiukas,tikiuosi labai stipriai neisisirgs 4u.gif Sveikatytes jam 4u.gif

jooo viščiukų šeimininkę ir dabar maniškis prisimena wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerutė @ 2010 06 06, 09:23)
mumi lankem beveik pas visas biggrin.gif biggrin.gif tai tikrai visos daugmaz normalios wink.gif kiekviena turi savu + ir  - bet tai labai asmeniska, kas nelimpa man, nebutinau nelips ir kitam  mirksiukas.gif 

drinks_cheers.gif
Atsakyti