QUOTE(rituxa @ 2010 08 27, 11:22)
Sveiki, eisime į "Žibučių" grupę nuo rugsėjo 1 d., ieškome draugų?
Gal kas žinote ką nors apie šios grupės auklėtojas?
Ačiū
QUOTE(Padangė @ 2010 08 27, 15:53)
Sveiki
mes eisime i zybutes,
apie aukletoja nieko nezinau
pagyvensim susipazinsim
o griupiokai atsirado
Maniškis jau antras žygiuoja į šį daržą, tai auklėtojas jau visas pažįstam ir kiekvienam savo - visos jos geros
QUOTE(*Gaja* @ 2010 08 30, 15:42)
Man dar labai idomu del maitinimo,reikes giliau pasidometi ka is ko gamina

Nes as parduotuvej ir visas etiketes skaitau,kad jokiu bloguju E nebutu,ir paklausius apie kiauliu ir vistu auginima,jau seniai ju nebegalim praryti (nes ten ne mesa,o hormonu,antibiotiku ir GMO misinys

),tai as noresiu pasidometi,kokia mesyte naudoja ir kokius dar produktus is kur uzsako

Nors gi turetu buti kazkokia prieziura del vaiku maitinimo ikimokyklinese istaigose

Nes mokyklose tai dabar labai sugrieztino mitybos principus,eina link sveikos mitybos
Mano pirmokė sakė,kad jei mokykloj būtų toks maistas kaip šitam daržely, tai mokykloj būtų geriau. Man tai daug pasako, nors ji yra sakiusi,kad nelabai skanu
QUOTE(*Gaja* @ 2010 09 01, 23:14)
*Ne,as tai nepykstu,gerai tu sakai,juk ne vienos nepazistam,tai svarbu,kad labai mums si aukletoja patiko

Ir seimininkute superine
O tai kaip per dvi grupes dirbs?
**O tai gal gali mane apsviesti,ka metodininke daro,nes idomu,o nieko apie tai nezinau
***O tavo maziukas,tai vargsiukas,tikiuosi labai stipriai neisisirgs

Sveikatytes jam
jooo viščiukų šeimininkę ir dabar maniškis prisimena
Papildyta:
QUOTE(Nerutė @ 2010 06 06, 09:23)
mumi lankem beveik pas visas

tai tikrai visos daugmaz normalios

kiekviena turi savu + ir - bet tai labai asmeniska, kas nelimpa man, nebutinau nelips ir kitam