QUOTE(Spalgena @ 2011 02 15, 23:56)
Beje, o toms, kieno nagučių problemos, jeigu jau grybelį pripažino - ar nepasiūlė nagų lako gydymui? Jis brangus, bet turėtų kompensuoti, bet visokie tepami tai geriau negu geriami.
visiškai klaidinga nuomonė

normalus, nepapirktas medikas iškart pasakys, kad grybelio vietiškai neišnaikinsi, taigi visi tie lakai, tepalai yra visiškas pinigų mėtymas į balą

žinau, kad vaistai, vartojami į vidų yra labai toksiški kepenims, inkstams ir šiaip visam organizmui, tačiau galiu pasakyt, kad tepę laką ar tepalus, vistiek turėsite vėliau gerti kažką, nes lakai/tepalai neįveikia grybelio
sakau ne iš oro, o taip man sakė mano pažįstama, dirbanti laborante odos ligų dispanseryje tik gaila, kad daugelis daktarų ir ,,materialinių" paskatų skiria tuos lakus ir tepalus....
galų gale net kelis pvz turiu aplinkoj, kai draugės ir tepėsi, lakavosi, o nieko doro nesigavo

+ patarimams mamoms: netepkite nieko, kol nepadarė tyrimo dėl grybo ( t.y kol nepaėmė nuograndų nuo nago ar odos). Žinau ne vieną atvejį kai skiria gydymą net neįsitikinus, kad tai grybelis, o priešgrybeliniai vaistai yra labai stiprūs
Papildyta:QUOTE(auksegi @ 2008 05 22, 14:31)
šiandien gydytoja diagnozavo mano dukrytei (1 metai ir 2 mėn) kojų 3 nagučių grybelį.

Kitą savaitę eisim į polikliniką, kad paimtų mėginėlį. Bet gydytoja aiškiai pasakė, kad grybelis.
štai realus pavyzdys, kai medikas elgiasi neetiškai, akimi grybelio neįmanoma nustatyti, nes galimybė apsirikti labai didelė...tai kam tada gasdinti tėvus?