Įkraunama...
Įkraunama...

Permetama vežimėlio rankena

labai reikalinga.ypac abar kai tokia kaitri saule, permeti rankena ir nespygina saule i akis. o kai vejas yra irgi gerai, visada pareguliuoji kad vaikui butu gerai.
Atsakyti
Musu vezimas universalus, tai permetama rankena visai nesinaudojau, kai buvo gulimas padarytas- ziema vaikiukas ten buvo taip itaisomas, kad jokie vejai nebaisus schmoll.gif O va kai sedima pradejom naudot, tai ir pajauciau, kad permetama rankena tikrai patogu 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi tik uz permetama rankena, nes turim dar ir sketuka tai kai pucia vejas ar saulute uzsviecia turiu vezimeli traukti, nes dukryte labai jautriai reaguoja i saules spindulius doh.gif O su universaliu vezimeliu permetinejam rankena ir ramu thumbup.gif
Atsakyti
As tik uz permetama rankena, nes kai turim vezimuka su nepermetama, jos labai truksta. Na nieko, kita karta zinosim ax.gif
Atsakyti
as irgi tik uz permetama rankena, nes per ziopluma ir neapdairuma nusipirkom tik tokia kai vaikutis mato tai ka ir mamyte mato, tai kiek koncertu buna, reikia pasirodyt kad kelias minutes kad zinotu jog ne vienas vaziuoja lotuliukas.gif tikrai zyyyymiai patogiau ir vaikuciui tik i nauda kai mato kad ji veza artimas zmogus ax.gif
Atsakyti
Mano abu vežimai buvo be permetamos rankenos išgyvenom tongue.gif
nes tas kurio norėjau labiausiai rankena lieka savo vietoje cool.gif
Atsakyti
Mes turėjom universalą, tai galiu ant pirštų suskaičiuoti kartus, kai buvau perkėlusi rankeną. Man asmeniškai nepatinka vežti vaiką ir jo nematyti. Juk visiškai nesunku vežimą ir traukti, ne tik stumti. Taip kad, manau, čia kiekvieno asmeniškas reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirma maniau kad permetama rankena yra nebutina schmoll.gif dabar manau kad butina bigsmile.gif
Atsakyti
Mūsų buvo su permetama, bet permetus esu vos kelis kartus (gal net ant vienos rankos pirštų suskaičiuočiau smile.gif) . Visų pirma, permetus man labai nepatogu vežti, ypač ant bordiūrų kelti, nes pasikeičia svorio centras ir reikia daugiau jėgos užkelti. Nuo saulės, vėjo vaikas buvo labai gerai "pakavotas"su visais uždangalais tai kaip ir nebuvo reikalo dėl to permetinėt rankeną.Vienintelė vieta, kur mum buvo naudinga tai, kad gali permesti rankeną-važiuojant į liftą. Jei rankena būtų nepermetama, būtų labai sunku vienam įvažiuoti ir tilpti lifte su vežimuku. Taip pat man didelis pliusas buvo tas, kad reguliavosi rankenos aukštis.
Atsakyti
QUOTE(Nikaja @ 2007 06 25, 11:00)
Mūsų buvo su permetama, bet permetus esu vos kelis kartus (gal net ant vienos rankos pirštų suskaičiuočiau smile.gif) . Visų pirma, permetus man labai nepatogu vežti, ypač ant bordiūrų kelti, nes pasikeičia svorio centras ir reikia daugiau jėgos užkelti. Nuo saulės, vėjo vaikas buvo labai gerai "pakavotas"su visais uždangalais tai kaip ir nebuvo reikalo dėl to permetinėt rankeną.

drinks_cheers.gif
Pimojo vaiko vežimėlis buvo su permetama rankena ir aš visada sakydavau, kad tokia rankena būtina. Antrajam labai norėjau vežimėlio 3 in 1, o tokie neturi permetamos rankenos. Nusipirkome ir kol kas nesigailiu. Dar nė karto nepasigedau permetamos rankenos.
Atsakyti
kai vaikiukas dar lopsyje guli, tai ta permetama gal ir nereikalinga, bet kai sedi sportinej daly - tai labai reikalinga. kaip vezt jei stiprus vejas pucia, o eiti reikia? vaikas net dusta ,verkia, o permeti rankena ir ramu. link mano namu yra kalnas ir pastoviai vejas pucia, tai kopiant visada permesdavau.
bet aisku tie su permetama rankena - sunkesni.
Atsakyti
Pirmas musu vezimelis buvo be permetamos rankenos verysad.gif Bet antram vaikui pirksiu tik su permetama ax.gif
Atsakyti