QUOTE(Gėlėta @ 2009 07 29, 21:46)
Manoji kramtė nagus gal 2, o gal ir daugiau metų, vienžo kantrybė trūko, kai pastebėjau, kad pradėjo kartais ir kojos nagą vieną ar kitą krimstelti
išbandėme visas priemones - lakus, pokalbius apie grožį, bet deja
niekas nepadėjo
tad prisiminiau kad kažkas buvo pasakojęs, kad homeopatiniai žirniukai padėjo išspręsti šią problemą, ilgai ieškojau info, konsultavausi su homeopatu ir
radom - sacharum album, o ir užteko tik kelių kartų 

GAl plačiau apie tuos žirniukus galima? Nuo ko jie skirti? Jie raminantys kokie? ar kaip?
Mano vyresnėlis jau rankų nagų neturi, likę tik vos vos nago. Dar nebuvau mačius taip nukramtytų nagų, bet nebežinau ką daryt su juo. Nebrokija ir kojų nagų. Dėl kojų nagų, tai dar dar, kojine leidžiu nusiaut tik jau visai lipant į lovą, bet su pirštinėm gi nelaikysiu

Iš vastinės tą tepalą (iš D raidės, pritingiu eit buteliuko ieškot) bandėm, efekto mažoka. Tas kartumas vaikui nė motais. BAigiau tepliot, kai bėdą apturėjom. Išteptais pirštukais (kramto ir aplink nagelius) akis patrynė. Klyksmas namie buvo, tai neduok dieve, paskui ilgiausiai akis vandeniu plovėm. NUo tada nebetepu, bjau kad vėl į akis nepapultų. O ką daugiau daryt, supratimo neturiu.
Teisybės dėlei, reik prisipažint, akd pati nagus pakramtau. Ir vaikystėj kramčiau, keik save atsimenu, taip ir girdžiu "nekramtyk nagų", bet aš pati tokio lygio, kaip mano vaikas, dar nebuvau pasiekus.
DAbar vis žadu, akd nupirksiu paprasto pleistro ir visus nagiukus užklijuosiu, bet kol kas tai tik grąsinimai.
RAminančius sirupukus gėrėm, rezultato jokio. JAutrus vaikas, lyginant su broliu, bet tikrai nėr nedrąsus, ar turintis problemų bendravime. Nebežinau ką daryt, bet savo vyresnėliui, jam dabar 5,5 m, nagų nesu kirpus jau daugaiu nei porą metų.
Būtų įdomu išsamiau apie tą reflektologą (gal ir neteisingai parašiau) sužinot.