Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas kramto nagus

QUOTE(Gėlėta @ 2009 07 29, 21:46)
Manoji kramtė nagus gal 2, o gal ir daugiau metų, vienžo kantrybė trūko, kai pastebėjau, kad pradėjo kartais ir kojos nagą vieną ar kitą krimstelti  doh.gif išbandėme visas priemones - lakus, pokalbius apie grožį, bet deja  schmoll.gif niekas nepadėjo  g.gif tad prisiminiau kad kažkas buvo pasakojęs, kad homeopatiniai žirniukai padėjo išspręsti šią problemą, ilgai ieškojau info, konsultavausi su homeopatu ir  thumbup.gif radom - sacharum album, o ir užteko tik kelių kartų  smile.gif

GAl plačiau apie tuos žirniukus galima? Nuo ko jie skirti? Jie raminantys kokie? ar kaip?

Mano vyresnėlis jau rankų nagų neturi, likę tik vos vos nago. Dar nebuvau mačius taip nukramtytų nagų, bet nebežinau ką daryt su juo. Nebrokija ir kojų nagų. Dėl kojų nagų, tai dar dar, kojine leidžiu nusiaut tik jau visai lipant į lovą, bet su pirštinėm gi nelaikysiu doh.gif

Iš vastinės tą tepalą (iš D raidės, pritingiu eit buteliuko ieškot) bandėm, efekto mažoka. Tas kartumas vaikui nė motais. BAigiau tepliot, kai bėdą apturėjom. Išteptais pirštukais (kramto ir aplink nagelius) akis patrynė. Klyksmas namie buvo, tai neduok dieve, paskui ilgiausiai akis vandeniu plovėm. NUo tada nebetepu, bjau kad vėl į akis nepapultų. O ką daugiau daryt, supratimo neturiu.

Teisybės dėlei, reik prisipažint, akd pati nagus pakramtau. Ir vaikystėj kramčiau, keik save atsimenu, taip ir girdžiu "nekramtyk nagų", bet aš pati tokio lygio, kaip mano vaikas, dar nebuvau pasiekus.
DAbar vis žadu, akd nupirksiu paprasto pleistro ir visus nagiukus užklijuosiu, bet kol kas tai tik grąsinimai.

RAminančius sirupukus gėrėm, rezultato jokio. JAutrus vaikas, lyginant su broliu, bet tikrai nėr nedrąsus, ar turintis problemų bendravime. Nebežinau ką daryt, bet savo vyresnėliui, jam dabar 5,5 m, nagų nesu kirpus jau daugaiu nei porą metų.

Būtų įdomu išsamiau apie tą reflektologą (gal ir neteisingai parašiau) sužinot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 01 lapkričio 2009 - 14:46
as visada baru dukra kad neklauso manes kad jai 6metai o ji ne tai kad kramto ji juos suvalgo ir ji tai daro nuo triju metu verysad.gif paaiskinu kad tai blogai kad mikrobu daug po naguciais kad ji susirgs o ji vistiek nemeta to blogo iprocio verysad.gif
Atsakyti
Mikrobu tai tikrai yra doh.gif
Atsakyti
Mano mergaitei beveik 7metai,irgi kramto nagus jau kazkur metai,koju nulupineja,visaip bandziau,ir musiau,baudziau,su pirstinem miegot eidavo ir zaide kuri laika,gedinu visaip kaip imanoma niekas nepadeda,vis prizada kad jau nekramtys ir vistiek........!
Atsakyti
Mano abu dičkiai iki šiol pakramsnoja...Laką padovanojau,bet nelabai veiksmingas.Gal kad MXM pirktas?
O va panelytė tik šiaip mėgsta pirštukus burnoj palaikyt
Atsakyti
Mano penkiametis ne kramto ,o krapšto doh.gif ir rankas laikau ir pirštines supykus buvau uždėjus,bet vistiek tas pats doh.gif
Atsakyti
maniskis ir gi krante ko tik nedarem doh.gif niekas nepadejo kol nesugalvojau internete paieskoti kirmeliu tu didziuju kur buna zarnyte per ju tube susiradau vaizdine medziaga kaip ten jas is pivo traukia ir parodziau kas atsitiks jei nagus krantys kad ir pas ji prades veistis tokie kirminai ir reiks traukt per pilva blush2.gif nuo tos dienos kaip kirviu nukirsta nesu macius nagu burnoje thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal dar kas pasidalis patirtim, manoji buvo kaip ir apstojusi, bet.... tepalai nepadeda, kas keisciausia grauzia mokykloje, namie isedi - akivaizdu kad nervai groja. o moralai ir paribojimai nepadeda,nors nusisauk
Atsakyti
Mano Pupa griaužia nagučius kai nervuojasi. Dabar manau atsikratėm šito įpročio, bet ilgai kovojom. Iš patirties galiu pasakyti, kad specialus tepaliukas gerai tik labai trumpam, vėliau pripranta prie skonio ir toliau griaužia nagučius doh.gif . Padėjo labiau psichologinės priemonės (mažesnį vaikutį manau paveikti būtų sunkiau). Pradėjom nagučius lakuoti šviesiai ružava spalva, paaiškinom, kad jeigu nugriauš tai lakuoti negalėsim. Taip ir darėm - nugriaužia pasistebim abu su vyru ir "nustatom", kad negalima nagučių lakuoti. O jeigu jau nenugriaužia, tai giriam kaip tik sugalvojam. Po kurio laiko Pupa pradėjo pati mums rodyti vakare, kaip jos nagučiai nenugriaužti. Dabar jau nagučių nebelakuojam thumbup.gif
Linkiu visoms sėkmės 4u.gif
Atsakyti
na musoji kai kramte tai tai ememes neskaniu veiksmu,uzteko kelis kartus pipiru uzdet ant jos pirstu ir baiges visi kramtymai. dabar turi kita problema ,kisa pirstus i burna daznai doh.gif
Atsakyti
Mano merginuke irgi kramto nagus, vasara visiskai jau nebekramte, o kai pradejo eiti i darzeli vel pradejo kramtyti, manau, kad tai del streso, nes darzeli pirma karta pradejome lankyti.
Dabar serga jau visa menesi ir bunam namuose, bet ji dabar ne nagus kramto, o odeles aplink nagus, naguciai uzauga, o odeles buna baisios, nukramtytos.
Tikiuosi isaugs...
Atsakyti
Mano mazoji kai kai kramte nagus,tai nusipirkau is vaistines kazkoki skysti,kaip laka,patepiau jos nagus,atseit nulakavau,tai kai bande kist tai ten kartu,ir taip kelis kartus ir atprato ax.gif
Atsakyti