Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas kramto nagus

http://www.supermama...?...05644&st=24
Atsakyti
maniškei nepadėjo jokie lakai, sirupėliai nuo nervų moralai ir t.t. Iki kokių 8 metų be nagų vaikčiojo, kol atėjo noras lakuotis nagus. Klasėj tokia mada užėjo, gi ne visos nusikramtę vaikčiojo, tai maniškei matyt gėda pasidarė, ir noras dingo. Paguodai galiu pridurti, kad mažoji va turėjo kitokį nervinį tiką - mikčiojo. ir labai smarkiai. tai sakiau ir sakysiu - geriau jau be nagų...
Atsakyti
QUOTE(urtea @ 2007 01 22, 00:49)
maniškei nepadėjo jokie lakai, sirupėliai nuo nervų moralai ir t.t. Iki kokių 8 metų be nagų vaikčiojo, kol atėjo noras lakuotis nagus. Klasėj tokia mada užėjo, gi ne visos nusikramtę vaikčiojo, tai maniškei matyt gėda pasidarė, ir noras dingo. Paguodai galiu pridurti, kad mažoji va turėjo kitokį nervinį tiką - mikčiojo. ir labai smarkiai. tai sakiau ir sakysiu - geriau jau be nagų...

as vaikysteje irgi kramciau nagucius,o baigiau tada,kai jau norejosi buti panele ir vaikscioti ilgais nagais ax.gif
mano dukrai greitai 10m. jinai dar kramto nagus,bet jau ne taip kaip anksciau,dabar matau ir paaugintus,nes jau ateina laikas kai norisi lakuotis,grazintis ir buti dideliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
pas mus rpoblema su nagų kramtimu, kaip atpratinti. Padėkite unsure.gif
Atsakyti
pas mus irgi tas pats. Lakas pasidarė visiškai nebe kartus.... Pats suranta, kad blogai daro, bet vis pastebiu, kaip pasislėpęs kramto nagucius.
Atsakyti
pas mus ta pati bėda verysad.gif
prasidėjo 6m nuo atvirų durų dienos mokykloje, į kuria turėjo eit, po to lyg apsitvarkė, bet mano nėštumo metu vėl prasidėjo ir.... nesibaigia, ir supranta...., ir didelis jau juk, bet.... rankų nagai baisūs doh.gif ,
na aš kartais nepasikentusi pasiūlau ir kojų nagus apsikramtyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Pazistama situacija ax.gif .
Radau (rodos Eurovaistineje, bet jau tikslai neprisimenu) specialu nagu laka - bespalvis ir kartus. Padeda. Bet tai iseitis tik tam momentui. Nereikia pamirsti, kad vaikai nagus kramto,mano nuomone, del dvieju priezasciu - del streso-itampos ar del neturejimo ka veikti. Sprendimas - ramus bendravimas su vaiku ir idomus uzsiemimai...
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2007 01 21, 15:30)
kartusis lakiukas vadinasi Daum-exol, mes mokėjom 15,58Lt
reikia ištepti pirštų  galus ir nagučius. na instrukcija yra prie lakiuko

Reikes ir man sita isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau ir aš savo mergaičiukei to lako, tikrai veiksmingas jis tik keletą dienų, gal po to ji priprato prie to "skonio"? g.gif
Atsakyti
mes irgi turim sita beda, ir jau labai seniai verysad.gif dabar vienintelis pasikeitimas-kad nematau, kada tuos nagus nusigrauzia g.gif anksciau visada pirstai burnoj buvo, o dabar neber, bet vistiek negrauzti iki mesu doh.gif
Atsakyti
ir as pirkau laka savo jaunuoliui,bet net nepajaute,kaip kramto taip kramto,tikiuos ,kad kada nors nebekramtis,as pati kramciau pirmoje klaseja tai tikrai atsimenu,o kada baigiau tai nezinau g.gif ,bet nagus dabar turiu ilgus,o mama sakydavo,kad busiu benage ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mano merginai jau 11 metų, bet sėkmingai ir toliau kramto nagus tiesiog nežinau ką daryti. Nagai baisūs. apie tokį laką pirmą kartą girdžiu, reiks paieškoti.
Atsakyti