Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Norėjau paklausti tų, kurios nešioja vestuvinį žieda, ar bunate jį užsidėjusios 24val per parą, pvz ir miegate, ir maudotės, ir skalbiate?
Aš namuose vestuvinio žiedo nenešioju - man trukdo. Tik kai einu kur nors užsidedu, kaip ir kitus papuošalus. blush2.gif
Atsakyti
mes abu nesiojame ziedelius ax.gif ir niekada nenusiimam. man kazkaip netrukdo, nejauciu as jo, nors pradzioje tai labai jautesi.. bet labai greitai pripratau smile.gif
Atsakyti
mes abu nesiojam wub.gif ir niekad nenusiimam,jis man nemaiso,o vyrui kartais ir uzkliuva bedirbant ax.gif
Atsakyti
as nusiemus buvau paskutiniais nestumo menesiais,kada pirstai patine buvo, o siaip tai visada abu nesiojam, na nebent maudantis ezere, ar baseine nusiimam irgi. smile.gif
Atsakyti
Nešiojam. Man gražu ir miela kažkaip.....
Atsakyti
mes abu nesiojame ziedus man kazkaip grazu ziureti i ranka su vestuviniu ziedu wub.gif
Atsakyti
Kai nestuke.gif buvau nusiėmus paskutiniais mėnesiais,nes rankos tino,bet man jo trūkdavo,MB taip pat nešioja.
Atsakyti
Nesioju as viena. Vyras kazkada santuokos pradzioje sugalvojo kaime pas gimines ant uzsalusio ezero su dviraciu pasivazineti ir pamete... Taip ir nebepasistengem isigyti kita. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 03 vasario 2008 - 14:37
Kasdien nešioju aš viena,jis nenesioja nei žiedų,nei grandinėlių (dėl darbo ),bet,kai laisvadienis ,tai užsideda viską,ką turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adika: 06 vasario 2008 - 09:49
Abu nesiojam nuolat blush2.gif
Atsakyti
mes abu nesiojam, bet vat vyras per naujus metus pamete, tad teko pirkti kita. bet visvien manau tai ne tas pats ziedas, kuri uzmoviau per vestuves..tas buo pasventintas, bet ka padarysi..... sad.gif sad.gif
Atsakyti
Buvo išvykęs savaitei ir užmiršęs žiedą namie,tai sakė,sapnavo ,kad aš supykusi išmečiau jo žiedą į klozetą ir pasakiau,kad tau jo nereikia,a taip ataip nenešioji lotuliukas.gif
Atsakyti