Nenešiojam abu. Kažkaip mes ir be to žinom, kad esam sutuoktiniai.
Jei atvirai tai ta atveji kai vienas is sutuoktiniu nenesioja ziedo laikau didele nepagarba.
Ziauru, kad tokiu vyru/moteru buna. Niekad nepatikeciau, jei jis pasakytu "aj vat spaudzia nenesiosiu ar pan". Nesamones!!!!!

o mes nešiojam abu, vieną kart jis prausėsi rankas ryte ir paliko vonioj , išvažiavo į darbą, darbe pamatė, kad be žiedo, tai parlėkė namo kaip pašėles, pasiėmė žieduką - sako va dabar jau visas komplektas
ir aš vieną sykį namie buvau palikus - tai jis pastebėjęs susikrimto - negi galėjau pamesti
Mums abiems jie labai svarbūs, o mano vyrui- ypatingi

ir aš vieną sykį namie buvau palikus - tai jis pastebėjęs susikrimto - negi galėjau pamesti

Mums abiems jie labai svarbūs, o mano vyrui- ypatingi

abu nesiojame ir mums tai labai svarbu.vienas kitam juos dovanojome kaip meiles simboly,tad ir norime kad visi zinotu,jog turime kita pusele,kuria mylime be galo,be krasto....
QUOTE(Mijos mama @ 2008 02 09, 16:18)
abu nesiojame ir mums tai labai svarbu.vienas kitam juos dovanojome kaip meiles simboly,tad ir norime kad visi zinotu,jog turime kita pusele,kuria mylime be galo,be krasto....

o musu ziedu istorija juokinga...is pirmo komplektelio zieda pameciau as

be to sako, kad jei pamesi zieda-issiskirsi, pas mus kazkaip vaikuciai gime po pirmo ir antro ziedo pametimu

Mes abu nesiojam.
Tik mano vyras vis paniurzga, kad darbe jam nepatogu su ziedu, bet dar kol kas nenusiima
Tik mano vyras vis paniurzga, kad darbe jam nepatogu su ziedu, bet dar kol kas nenusiima

QUOTE(selestė @ 2008 02 08, 18:10)
Nenešiojam abu. Kažkaip mes ir be to žinom, kad esam sutuoktiniai.

Vyras jau lyg ir nebeįlenda į tą žiedą, kartais per šventes kokias nebent bando spraustis . Aš kol dirbau, nešiojau (bet ne namie, namie iškart nusiimdavau, trukdo), dabar kai auginu vaiką, beveik nesidedu - daugiausia gi namie ar kokiose kiemuose su vaiku, tai irgi nepatogu su žiedais - mūsiškiai gan masyvūs, sidabriniai. Žodžiu, užsidedam kartkartėmis kaip papuošalą. O kadangi jie tokie ne visai tradiciniai, tai ir nešiojant nelabai aišku, vestuvinis ten žiedas ar ne.
nesioji nenesioji.... spaudzia nespaudzia..
aiskinu.. tradicija zieduoti zmones atsirado tais laikas, kai buvo vergai. Dedavo antkaklius, antrankius, rakindavo kojas. Kodel? Teisingai..., kad nepabegtu. Taigi vestuviniai ziedai ir kaklaraisciai yra zenklas, kad zmogus kazkam tarnauja (vyrui, zmonai, imonei, aplinkiniu nuomonei,masonu luomui, sektai it t.t.)
taip kad klausima- "ar nesioja zieda?", reik pakeist- "ar jusu sutuoktinis vergas?"
aiskinu.. tradicija zieduoti zmones atsirado tais laikas, kai buvo vergai. Dedavo antkaklius, antrankius, rakindavo kojas. Kodel? Teisingai..., kad nepabegtu. Taigi vestuviniai ziedai ir kaklaraisciai yra zenklas, kad zmogus kazkam tarnauja (vyrui, zmonai, imonei, aplinkiniu nuomonei,masonu luomui, sektai it t.t.)
taip kad klausima- "ar nesioja zieda?", reik pakeist- "ar jusu sutuoktinis vergas?"
QUOTE(blandinas @ 2008 02 13, 08:02)
aiskinu.. tradicija zieduoti zmones atsirado tais laikas, kai buvo vergai.
o ten apie tas ,,balvankes,, nėr kokių nors legendų, padavimų ?

abu nesiojame

nors is esmes ziedai kaip ir antspaudas pase nera joks laimes rodiklis, bet man vestuviniu ziedu nesiojimas yra sventas dalykas
Nesiojam abu su vyru ir man netgi siaip labai grazu, kai vyras (ypac VYRAS) nesioja vestuvini zieda.
Kazkaip net ranka tada graziau, rimciau atrodo
O kai saviskiui per vestuves uzmoviau zieda, tai kelis pirmus menesius negalejau juo atsigrozet
Man tai kazkaip ir pagarba, ir grozis, ir tradicija... viskas...

O kai saviskiui per vestuves uzmoviau zieda, tai kelis pirmus menesius negalejau juo atsigrozet