Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nešiojam abu. Nelabai aš tų vyrų, kuriems spaudžia, suprantu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 21 kovo 2008 - 16:52
Mes su vyru irgi abu nesiojam, ir nesiruosem nuimineti. Man visada kazkodel vyrai su vestuvineis ziedaiz atrodidavo rimtesni, patikimesni, net nezinau kodel. Mano pirmas vyras nueme zieda isejus is zakso, net per baliu buvo jau be ziedo, pasake - trina. Daugiau teip ir neuzsidejo. O kei po keliu metu issiskirem jis zieda pasieme ir pragere.
Atsakyti
as nesioju visada biggrin.gif
Atsakyti
Hm, nešiojam abu, kiek mano akys užmato. lotuliukas.gif Niekada nenusiimu, o ir nenorėčiau, kad vyras nusiimtų. gun_rifle.gif gun_rifle.gif Man tai, mūsų meilės simbolis. Labai rimtai į tokius dalykus žiūriu. umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantex: 23 kovo 2008 - 12:46
Manau, jei žiedas užmaunamas kaip MEILES simbolis, jis turi visada buti ant pirstu... Ne veltui yra auksiniai ziedai, o ne kokie zalvariniai. tai stipriausias ir galingiausias metalas, kuris vertinamas, kaip auksciausia vertybe bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 03 24, 13:22)
Manau, jei žiedas užmaunamas kaip MEILES simbolis, jis turi visada buti ant pirstu... Ne veltui yra auksiniai ziedai, o ne kokie zalvariniai. tai stipriausias ir galingiausias metalas, kuris vertinamas, kaip auksciausia vertybe  bigsmile.gif

Sutinku su tavim,tik paskutiniu metu man vis po žiedu atsiranda žaizdelė tai nusiimu kelioms dienoms kol užgyja smile.gif
Atsakyti
nešiojam abu visada ir nematom reikalo nusiimti ax.gif
Atsakyti
Mes nesiojam abu,ir man tai labai svarbu! thumbup.gif Tai kaip meiles ir seimos simbolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 04 20, 13:21)
Mes nesiojam abu,ir man tai labai svarbu! thumbup.gif  Tai kaip meiles ir seimos simbolis 4u.gif

drinks_cheers.gif žinoma drinks_cheers.gif
tai kokio velnio juos mautis prie altoriaus, jei paskui padėsi į stalčių? juk tai amžinos meilės simbolis wub.gif
Atsakyti
Nesiojam abu, dabar gerai pagalvojus per 5 metus nemaciau kad vyras nors trumpam butu nusimoves, ziedas labai man svarbu smile.gif
Atsakyti
kam tada tas žiedas jei jo nenešiot
Atsakyti
Nesiojame abu. Nors, tiesa sakant, paties ziedo nesiojimo fakto visiskai nesureiksminu (santuokoje yra ir svarbesniu dalyku) cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minik: 02 gegužės 2008 - 22:11