Nešiojam abu. Nelabai aš tų vyrų, kuriems spaudžia, suprantu

Mes su vyru irgi abu nesiojam, ir nesiruosem nuimineti. Man visada kazkodel vyrai su vestuvineis ziedaiz atrodidavo rimtesni, patikimesni, net nezinau kodel. Mano pirmas vyras nueme zieda isejus is zakso, net per baliu buvo jau be ziedo, pasake - trina. Daugiau teip ir neuzsidejo. O kei po keliu metu issiskirem jis zieda pasieme ir pragere.
as nesioju visada

Hm, nešiojam abu, kiek mano akys užmato.
Niekada nenusiimu, o ir nenorėčiau, kad vyras nusiimtų.
Man tai, mūsų meilės simbolis. Labai rimtai į tokius dalykus žiūriu.

Manau, jei žiedas užmaunamas kaip MEILES simbolis, jis turi visada buti ant pirstu... Ne veltui yra auksiniai ziedai, o ne kokie zalvariniai. tai stipriausias ir galingiausias metalas, kuris vertinamas, kaip auksciausia vertybe

QUOTE(JulieTa @ 2008 03 24, 13:22)
Manau, jei žiedas užmaunamas kaip MEILES simbolis, jis turi visada buti ant pirstu... Ne veltui yra auksiniai ziedai, o ne kokie zalvariniai. tai stipriausias ir galingiausias metalas, kuris vertinamas, kaip auksciausia vertybe 

Sutinku su tavim,tik paskutiniu metu man vis po žiedu atsiranda žaizdelė tai nusiimu kelioms dienoms kol užgyja

nešiojam abu visada ir nematom reikalo nusiimti

Mes nesiojam abu,ir man tai labai svarbu!
Tai kaip meiles ir seimos simbolis

QUOTE(deima26 @ 2008 04 20, 13:21)

tai kokio velnio juos mautis prie altoriaus, jei paskui padėsi į stalčių? juk tai amžinos meilės simbolis

kam tada tas žiedas jei jo nenešiot
Nesiojame abu. Nors, tiesa sakant, paties ziedo nesiojimo fakto visiskai nesureiksminu (santuokoje yra ir svarbesniu dalyku)