Pas mus vyras nešioja, bet ant kairės rankos, tiap mažiau trugdo 
O aš nėštumo metu nusiemiau, nes pirštai ištino, bet užsivėriau ant grandinėlės, taigi žiedas visada su manimi

O aš nėštumo metu nusiemiau, nes pirštai ištino, bet užsivėriau ant grandinėlės, taigi žiedas visada su manimi

Mes abu nesiojam, bet va as kartais... nusiimu
, na negaliu jo nesiot kai susipikstam, nezinau kodel
, kvaila, bet jau iprotis durnas atsirado, tik susipikstam ir nusiimu iskarto

As zieda nuo vestuviu nesioju visada, o vyras darbo dienom nenesioja, trugdo, tik per sventes ir savaitgalius uzsimauna

Abu vestuvinius žiedus nešiojame, aš dar ir sužadėtuvių nešioju... Tik jaučiu į nėštumo pabaigą teks nusiimti, jei pirštai pradės tinti...

Šiaip žiedų nemėgstu, jie man trukdo, todėl ilgai vargau kol pripratau prie vestuvinio žiedo, pradžioje kai plaudavau drabužius jį nusiimdavau. Paskui pripratau. O dabar nešioju, nes nebeina nuimti nuo piršto, jei nori su visu pirštu trauk, tik per paskutinį nėštumą ėjo nusiimti. O vyras nenešioja, panešiojo porą metų ir nusiėmė, nes darbe visur jam kliūva, žiedas jau ir savo formą prarado, tai jį laiko pasidėjęs.
abu nešiojam. Jis nusiima darbo metu, o aš - niekada. Maniškis šiek tiek didokas, siutina kai smuksta, net ir antras žiedas ne visada padeda. Galvoju, kad reiktų susimažinti, bet vis nesiryžtu, o jei pastorėsiu? Tada bus per mažas?
Mes irgi visada nesiojam, bet va praejusia savaite vyras saviski perlauze - darbe kazka kele ir triokstelejo. teks taisyt.

Taip, abudu nesiojame
As nusiimu tik tada kai tepuos kremu

mes taip pat abu nesiojame...
ir minties nusiimti net nera... as angsciau megdavau nesioti masyvius ziedus, o dabar kazkaip nepatogu pasidare , tai tik vestuvini ir nesioju...tiesa pasakius net nejauciu as jo
o ir MB net darbe su juo dirba...

Mes irgi abu nesiojame ziedus. Zieda nusiemu namuose, tiesiog turiu toki iproti namuose buti ne biziuterijos.
Jau 19 metu abu nesiojam ,jam net iauges stipriai i pirsta.