Dėkui (arba nors parašykit, gal kurioj temoj diskutuota jau buvo apie tai)

QUOTE (Daiva @ 2004 10 12, 12:03) |
Nu va, merginos, ar priimsit trumpam "į svečius"? ![]() Šį ketvirtadienį jau būčiau atsigulus laparaskopijai, bet pasėlyje "daržai" - užaugo kažkoks streptokokas. Nu blyn duosiu aš jam ![]() Tiesa, aš pasėlį dariau Žolyno g.36. Pasėlis be gydytojo siuntimo kainuoja 17 Lt, jei kas nors auga ir daro tyrimą dėl atsparumo antibiotikams - 50 Lt. |
QUOTE (Daiva @ 2004 10 12, 12:03) |
Nu va, merginos, ar priimsit trumpam "į svečius"? ![]() Šį ketvirtadienį jau būčiau atsigulus laparaskopijai, bet pasėlyje "daržai" - užaugo kažkoks streptokokas. Nu blyn duosiu aš jam ![]() Tiesa, aš pasėlį dariau Žolyno g.36. Pasėlis be gydytojo siuntimo kainuoja 17 Lt, jei kas nors auga ir daro tyrimą dėl atsparumo antibiotikams - 50 Lt. Ir dar pagalvojau - ot bus geras, jei mano IVF nesėkmės priežastis - kažkoks sušiktas -kokas...Prieš metus streptoką pas vyrą pasėlyje rado Klimas, gydė TIK vyrą. dabar Bogdansienė sako, kad gydytis reikia abiems...Man pasėlį daro PIRMĄ kartą...Na man vienintelė išvada - į 2 IVF-us šiuoliavau su streptokoku, ar aš klystu, Rimanta, Vilte? Ar jūs abi nuo streptokokų gydėtės vienos ar kartu su vyrais? Kokie vaistai padėjo? |