reikia susitaikyti su kokais
QUOTE (Daiva @ 2004 10 14, 16:37) |
Rimanta, mums išrašė Ospamox. Tuo pačiu noriu paklausti - kai jau sugersiu vaistus, reikės kartoti pasėlį. Ar galima kartoti iš karto ar reikėtų kelias dienas palaukti (nu tipo ar antibiotikų buvimas organizme neiškraipo atsakymo..) O dėl tavęs...Nieko neišmanau šitoj srity, bet mano galva reikėtų ieškoti žmogaus, besispecializuojančio šitoje srityje...Nežinau tik kas tuo užsiima - infektologas or something - paklausk Kolibriukės ![]() Bliamba, nežinau net ką tau patarti... ![]() ![]() |

o dėl Žvėryno - tai nepyk, nesupratau?
QUOTE (mallena @ 2004 10 14, 16:44) |
reikia susitaikyti su kokais |

na, ir prajuokinai mane

Oi, žuvo žinutė....
Rimanta, nepykstu
Pusę teksto praleidau, tai ir nesupranti
Labai tingėjau rašyti, o turėjo būti maždaug toks tekstas :...beje, mergaitės, kas mėgsta papiktnaudžiauti organizmo valymais, būkite labai atsargios..."
Dėl injekcijų visiškai su tavim sutinku. Aš irgi už tai, kad bet koks gydynas, jei jau jis pradėtas, turi būti baigtas.
Viskas - eilinį kartą važiuoju pas klientą......
Rimanta, nepykstu

Pusę teksto praleidau, tai ir nesupranti

Dėl injekcijų visiškai su tavim sutinku. Aš irgi už tai, kad bet koks gydynas, jei jau jis pradėtas, turi būti baigtas.
Viskas - eilinį kartą važiuoju pas klientą......

QUOTE (Daiva @ 2004 10 14, 17:02) |
Viskas - eilinį kartą važiuoju pas klientą...... ![]() |
gerų Tau klientų

Vakar neišlaikiau ir nulekiau pas infektologę dėl savo rasto citomegalo viruso.Ji mane nuramino - pagal mano tyrimo atsakymus nieko baisaus ir jos nuomone tai niekaip netrukdys planuojamam IVF.Dėl visą ko dar pasidarysiu tą tyrimą po savaitės ir nueisiu pas gydytoją,kuri specializuojasi tame "citomegle".
QUOTE (vira @ 2004 10 15, 08:15) |
Vakar neišlaikiau ir nulekiau pas infektologę dėl savo rasto citomegalo viruso.Ji mane nuramino - pagal mano tyrimo atsakymus nieko baisaus ir jos nuomone tai niekaip netrukdys planuojamam IVF.Dėl visą ko dar pasidarysiu tą tyrimą po savaitės ir nueisiu pas gydytoją,kuri specializuojasi tame "citomegle". |

QUOTE (Daiva @ 2004 10 15, 11:47) |
Gaila, kad antibiotikus geriu ![]() ![]() |
nu va

kaip gerai Tave antibiotikai veikia

QUOTE (viltis @ 2004 10 15, 12:23) |
fuuuuuiii ![]() ![]() |
Spjauk ta saldaini,tokia gera naujiena reikia dziaugtis o ne saldainius ziaumoti