Sveika Sonatina.. esu ir as tavuju receptu gerbeja

Siandien isbandziau kiauliena korejietiskai, tik dejau jautiena ir, matyt, sojos padauginau, bet galop rezultatas nenuvyle. Taip pat esu dariusi varskes spurgas, aiskus tokios tobulos kaip tavo nesigavo, bet gi tam ir yra praktika! Dariau puriuskotletus - super, kotletus su sufle kepurelemis (vyras nenorejo net paragaut, o uosvis isgyre iki debesu, sake skanesniu nera valges), kebabus is kiaulienos.. kurie man nukrito nuo pagaliuku (dariau is jautienos), gal per daug aliejaus pripyliau..nes norejau, kad butu lyg kiaulienos, su riebaliuku. Is ties kiniski paploteliai skanaujas kaip ceburekai, tik man rodosskaniausi karsti, tik iskepe..Bulvine pica buv lyg tikra pica.. dariau velgi su jautiena

viskas tiesiog nepaprasta!Pradejau jaustis kulinare
Bet va turiu klausimeli, noreciau kitai savaitei issikept napoleona, atrodo kaip ir viskas aisku, tik va, nejau reik ta maza indeli kondensuoto pieno virinti 1,5 - 2 valandas! Gal ji ant vandens verdancio kaitinti.. bet nejau tiek ilgai?