Na, Sonatina, ir aš prisidėsiu prie tų, kurios tau nuolat dėkoja - didelis ačiū už tokius paprastus, bet ypatingai skanius receptus, kuriais mielai daliniesi su visomis, bei už nuoširdžią pagalbą mums stengiantis tapti tokiom pačiom puikiom kulinarėm kaip tu

Iš tikro, tu nusipelnei plojimų, kad ir kaip banaliai tai skambėtų
O dabar ir aš norėčiau pasigirti tuo, ką jau išbandžiau ir netgi, tikiuosi niekas nesupyks, pateikti daiktinius įrodymus

Aišku, jie niekad neprilygs tavo, Sonatina, nuotraukoms, kurios taaaip sužadina apetitą..
Taigi.. gaminau Žuvies file prancūziškai ir visiškai pritariu visoms, kurios ją gyrė, nes šis patiekaliukas tikrai

Jau 4 kartus niamniojau..

Taip pat išbandžiau ir Žuvies file omlete

Irgi valgiau besilaižydama, tačiau prancūziškas variantas man buvo skanesnis truputėlį..

Tėčio gimtadieniui iškepiau Kebabų ant iešmo (tik be šalavijo), bet vistiek buvo laaabai skanu, visa šeima valgė ir gyrė

Visai neseniai vietoj visiems pabodusio Netikro zuikio išmėginau Faršo (pas mane kiaulienos-jautienos) vyniotinį su sūriu, kurio taip pat staiga neliko ant stalo, niam niam!

Tik gražiai suformuoti visiškai nepavyko

Dar vienas skanumynas - bananiniai blynai

Valgyčiau ir valgyčiau, kol kasnors lėkštę iš rankų išplėštų

Iš saldžių patiekalų išbandžiau Varškines spurgas, tiesiog burnoje tirpo

O vienas žmogelis kasdien zyzia "Kada vėl tų spurgų pagaminsi, nuuu..?"

Ir Pyragą su varške ir vyšniomis (pas tave - persikais), kurio, net gėda sakyti, mažiausiai bent pusę pati patvarkiau

Nes jau tooooks skanus buvo, kad žodžių trūksta

O štai rytojaus pietūs jau taip pat suplanuoti - kinietiški paplotėliai "Ring Bou" ar kaip ten jie vadinas

Na, manau, visos suprato, ką turiu galvoje