
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 21, 15:19)
O aš kaip tik noriu matyti jūsų pagamintų patiekalų nuotraukas
Taip kad prašom gaminti ir fotografuoti, o paskui ir parodyti 


Na va mano keptos sagutes

ir dar kepiau balandeliu apkepa, bet ir skonis nerealus ir gavosi

Sandriuks, bandelės atrodo
Smagu, kad patiko
sandralita, rudnosiukai tikrai ne mano patiekalas
Bet atrodo labai skaniai
yuki, smagu, kad patiko
Ryškiai per daug domitės zoologija
Manęs paklaustų, kaip atrodo musių lervos, tai tikrai nieko negalėčiau atsakyti
Gabimik, smagu, kad patinka gaminti
sakalina, tai labai šaunu
Aš dabar praktiškai visur, kur reikia maltos mėsos, naudoju kalakutienos faršą
baltic*girl, lauksiu atsiliepimų
Jurgand, sagutės atrodo puikiai
Smagu, kad ir apkepas patiko


sandralita, rudnosiukai tikrai ne mano patiekalas


yuki, smagu, kad patiko



Gabimik, smagu, kad patinka gaminti

sakalina, tai labai šaunu


baltic*girl, lauksiu atsiliepimų

Jurgand, sagutės atrodo puikiai


Šiandien ruošiuosi daryti žuvies filė prancūziškai, nors šiaip žuvies patiekalų mes praktiškai negaminam. Todėl nelabai ką išmanau, kokią žuvį būtų geriausia nusipirkti ir ar šaldytą, gal kas patartumėt ? Padarysiu šeimai siurprizą
Jau esam valgę sagutes - labai patiko, ypač dukrytei

Jau esam valgę sagutes - labai patiko, ypač dukrytei

QUOTE(Sonatina @ 2006 08 22, 09:32)
Sauma, aš dažniausiai perku šaldytą jūrų lydekos filė.
Gerai, tada aš irgi pirksiu būtent šitą. Ačiū Sonatina


Sauma,aš bandžiau su sviestažuve kepti prancūzišką žuvį.Ir žuvį išbandėme ir patiekalą.
O vakar kepiau ragelius.Nu itrpsta burnoje,ypač kol šilti.Atsibodo jau saldumynai.Tinka man atrodo ir prie sultinių ir prie sriubos.


QUOTE(jole @ 2006 08 21, 20:39)
Sonatina noriu paklausti - jeigu gamindama VIŠTIENĄ SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE įdėčiau cukinijos - kažin ar ji nesukiužtų labai?

O gal kuri gaminote su cukinija?


O gal kuri gaminote su cukinija?
jole, aš vietoj bulvių dėjau cukiniją mažais kubeliais pjaustyta, labai įdomiai, bet po 1,5 val kepimo ji vis dar buvo apykietė, ir morkos taip pat

As vel kepu "Balandeliu apkepa" nes taip mano vyras jo ir neparagavo, nes pati viska suvalgiau
Bet biski as kitaip kepu as jau idedu virtus ryzius ir labai smulkiai supjaustau kopusta tai uztenka kepti 40min.

QUOTE(sandralita @ 2006 08 22, 00:27)
siandien isbandziau sonatinos rudnosiukus[lyg ir taip vadinasi..
]rezultatas labai skanus,o kadangi as tingine tai idara dariau is saldytu darzoviu troskinuko..



Jei neapsirinku rudnosiai yra Bonzos