prigijo visos penkios jau lapelius leidžia dabar galvojau kaip atramas padaryti reikės

QUOTE(butke @ 2008 05 04, 00:03)
prigijo visos penkios jau lapelius leidžia dabar galvojau kaip atramas padaryti reikės 

smagu girdėti, lauksim žiedelių

lauksim

QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 04, 18:50)

QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 04, 16:50)
Zydi ir mano Everestukai

atrodė kad prigijo visos penkios bet viena sunyko ir kita žiūriu nyksta kad tos trys išsilaikytu
QUOTE(uoga3 @ 2008 05 12, 09:27)
Zydi ir mano Everestukai
, prigijo visos 10vnt Tik jos dar neaukstos, gal apie 15cm tik. O jus treset jas kuom nors ar ne? O pridengt sia savaite, tai turbut butinai reikes. nes prognozes, tai vos ne kiekviena nakti pasalti nuo antradienio iki penktadienio zada.

kiekviena vakara dengiu tas naujas o senas braškes

QUOTE(Daivike. @ 2008 05 12, 19:04)

Ir man jos atrodo kaip paprastos braskes. Bet as galvoju gal jos nelipa i virsu, kad as nepadarius joms jokios atramos, kad lipt i virsu galetu. Nors viena stovi staciais lapais ir zieduku.

Papildyta:
QUOTE(butke @ 2008 05 12, 15:48)
atrodė kad prigijo visos penkios bet viena sunyko ir kita žiūriu nyksta kad tos trys išsilaikytu
Gal ikasei per giliai ar atvirksciai. As laistau tik viena karta, nelabai gausiai, o ir auga jos visa diena ant saulutes pas mane.

QUOTE(uoga3 @ 2008 05 13, 10:09)
Ir man jos atrodo kaip paprastos braskes. Bet as galvoju gal jos nelipa i virsu, kad as nepadarius joms jokios atramos, kad lipt i virsu galetu. Nors viena stovi staciais lapais ir zieduku. 
Papildyta:
Gal ikasei per giliai ar atvirksciai. As laistau tik viena karta, nelabai gausiai, o ir auga jos visa diena ant saulutes pas mane.

Papildyta:

mat kur nunyko gavau persodinti nes kurmis bjaurybė po šaknim kasė