Mes lankom privatu darzeli Juozapaviciaus g. teko buti ir kituose privaciuose darzeliuose taciau sitas vienas is GERIAUSIU. Maistas ekologiskas vaikai valgo kiek nori ir kada nori, viskas padaroma vietoje. Aukletojos NUOSTABIOS!!! jau antrus metus lankysime sita darzeli ir rekomenduojame. Zinau, kad siuo metu liko dar dvi laisvos vietos.
Cia daugiau info facebooke:Ma-uri darzelis
QUOTE(Viktute @ 2011 03 10, 19:45)
kiek darzeliu - tiek ir minusu, kiek darzeliu - tiek ir pliusu, kiek zmoniu - tiek ir nuomoniu. Pasiskaitykit apie konkrecius darzelius atsiliepimus, tai pades Jums pasirinkti.
Mes lankome privatu ir matau vien plusus nei vieno minuso. Taciau yra ivairiu privaciu darzeliu ir ne kiekvienas yra geras..
sakot antrus metus lankysit?
o kaip su Vilniaus darželiu "Šypsena", į kurį pradėjot eit nuo 2010 spalio
rašot, kad vaikas pradės eit į darželį 2 metų, t.y. nuo 2010 spalio. Dabar jam nėra 3 metų, bet Ma-uri darželyje jau lankotės 2 metus

rašot, kad vaikas pradės eit į darželį 2 metų, t.y. nuo 2010 spalio. Dabar jam nėra 3 metų, bet Ma-uri darželyje jau lankotės 2 metus

QUOTE(bambukas* @ 2010 07 03, 01:36)
Mes kaip tik siandien uzsiraseme i sita darzeli tikiuosi vaikui ir mums jis patiks
Del eiliu, kolkas matau kad niera
nes mes pradesim lankyti darzeli nuo spalio 1d. tai vietos mums dar buvo 

QUOTE(Vitulka @ 2011 08 08, 10:21)

Oi,kaip gerai ir greitai isrisot reklama

u buvimo darzelyje, kur drba mama. Tai siiap aisku ner labai gerai, jei mama dirba aukletoja ir tada tipo vaikas yra virsesnis uz kitus. Bet pvz. mano sunus lanke valstybini darzeli, kur lopselineje grupeje buvo aukletojos dukryte, tai deja, nors jie ir buvo super draugai, bet ja perkele i darzeline grupe, toliau nuo mamos pati mama. O darzelineje grupeje buvo mama ir sunelis, tai ten buvo liudnas atvejis
nes mama praktiskai tik savo vaika mate. Taciua, manau, akd jei steigeja veda savo vaika i savo darzeli tai visai normalu ir viskas priklauso nuo to, kaip ji elgiasisu savo vaiku ir kitais vaikais

Dairomes ir mes i privacius darzelius. Tai praeita savaite apsilankeme siame:
http://www.sauluzesvaikai.lt/
Na, jis mums labai patiko.
Ir manau, sustosime ties situ darzeliu, be to jis mums ir pakeliui.

QUOTE(~saulyte~ @ 2011 08 17, 23:41)

Mes i si taip pat jau uzsirasem, idealiausiai tinka darbo valandos (net iki 20val jie dirba), superine vieta ir seip viskas patiko

QUOTE(zosia1 @ 2011 07 31, 16:02)
Gerbiama savininkės drauge, čia tarp kitko niekur nebuvo pasakyta, kad darželis yra blogai. Problema yra ta, kad vaikai ištisai VERKIA. Auklėtojos net nesistengia jų nuraminti, vaikams aiškiai trūksta veiklos ir elementarių bendravimo su tokio amžiaus vaikais įgūdžių. Taip jau yra, kad noriu aš ar nenoriu girdžiu ir matau daugiau negu norėtųsi.
Savininkai pasigyrė, pasistengė apjuodinti kaimynus, jų valia. Aš pasakiau, kas mano manymu nėra gerai. O jau taisyti ar ne trūkumus , lai šeimininkai ir sprendžia.Tarp kitko, galbūt šeimininkės sūnaus sąžiningam versle tokiam darželyje apskritai neturėtų būti.
O darbo metodus iš tikrųjų reikia keisti.
Tuo diskusiją ir baigiam. Visada galima išspręsti problemą labiau civilizuotais būdais, tereikia tik trupučio geranoriškumo ir pagarbos. Ko visiems ir linkiu.
Savininkai pasigyrė, pasistengė apjuodinti kaimynus, jų valia. Aš pasakiau, kas mano manymu nėra gerai. O jau taisyti ar ne trūkumus , lai šeimininkai ir sprendžia.Tarp kitko, galbūt šeimininkės sūnaus sąžiningam versle tokiam darželyje apskritai neturėtų būti.
O darbo metodus iš tikrųjų reikia keisti.
Tuo diskusiją ir baigiam. Visada galima išspręsti problemą labiau civilizuotais būdais, tereikia tik trupučio geranoriškumo ir pagarbos. Ko visiems ir linkiu.
tai kad auklėjotos sukas kaip bitės, sėdinčių nemačiau.
ir kodėl turėtų savininkė vesi savo sūnų į kitą darželį? tada sakytumėt, kad jis toks blogas, kad net savo sūnaus nenori vest?

QUOTE(pukupuku @ 2011 08 04, 16:46)
Čia aš ėjau pro šalį ir tik tokį nepriklausomą komentarą pamėtėsiu - na sakykit ką norit, bet jei auklėtoja tikrai taip bandė ''nuraminti'' verkiantį vaiką, tai taip sakyti ji tikrai neturėtų.
O direktorės ir savininkės pareiga turėtų būti tokių dalykų neleisti.
O direktorės ir savininkės pareiga turėtų būti tokių dalykų neleisti.
O taip sakė kaimynė, kuri visaip kaip bando įrodyti kad vaikasi ten "ištisai verkia". kadangi mes vedam, ir nė karto nei ryte, nei vakare negirdėjau nė vieno neitnkamo pasisakymo, tai kažkaip labiau tikiu savimi ir savo vaiku, kuris ten patenkintas.
nebent gal būna, kad auklėtojos staiga persikūnija į nerūpestingas žiežulas, tik pajutę, kad jos tėvelis pro šalį nepraeis

QUOTE(Fedes @ 2011 08 21, 19:23)
nebent gal būna, kad auklėtojos staiga persikūnija į nerūpestingas žiežulas, tik pajutę, kad jos tėvelis pro šalį nepraeis 

manau kad tikrai būna

QUOTE(~saulyte~ @ 2011 08 17, 23:41)

o man nepatiko, tvoros islauzytos, bek kiaurai kur nori, privaziavimas nepatogus, tie "ekologiski baldai" is maximos supirktos plastikines kedes

QUOTE(Vitulka @ 2011 08 08, 09:21)

Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2011 08 08, 10:18)
kiekvienas sprendzia pagal save. Idomu kas cia per reklama

Rugpjuti musu darzelis atostogavo teko vesti vaika i kita buvome Zveryne privaciame darzelyje kelis dienas ir dar kitame kelias - nei vienas nepatiko, teko palikti vaika pas mociute.
As geriausia darzeli savo vaikui suradau. Taciau jei man jis tinka, tai nereiskia kad ir kitiems patiks, kiekvienas turi savo kriterijus ir lukescius. Akletojoms, kurios ten dirba, palieku savo brangiausia turta-vaika ir esu isitikinusi, kad jam ten gerai, kad juo rupinasi ir kad namuo griz laimingas.

QUOTE(mažytis raktelis @ 2011 07 27, 10:09)
Gl yra kokių naujų privačių darželių, kurie kuriasi nuo rugsėjo mėnesio, ar katik susikūrusių Vilniuje?
Žinau, kad atsidarė privačiam name darželis naujas Riešėje, šalia pušyno