Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs darželiai ar valstybiniai?

4u.gif
mes is pajurio i Vilniu kraustomes, tai su darzu nezinia ka daryt...paprasti uzgrusti, o privatus-brangu blink.gif
kazi kokia tvarka -stoti i eile nuo pradziu 3metam, kai uz 1metu mums i mokykla!?? swoon.gif
Atsakyti

i 
Reklaminė ir po jos sekusios žinutės ištrintos. Kiek žinau Bendraminčiuose renkasi darželių įkūrėjos, todėl tokius reikalus aptarinėkit ten.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 25, 20:12)
Reklaminė ir po jos sekusios žinutės ištrintos. Kiek žinau Bendraminčiuose renkasi darželių įkūrėjos, todėl tokius reikalus aptarinėkit ten.

drinks_cheers.gif štai ta tema,kam reikia kelkites ten pabendrauti drinks_cheers.gif
http://www.supermama...;#entry53446014
Atsakyti
Gal čia lankosi privačių darželių savininkių, arba šeip mamų, žinančių tokį dalyką-ar turinčiam neįgalumą vaikui privačiame darželyje taikomos kažkokios nuolaidos?
Ačiū už sutiektą info.
Atsakyti
Laba diena,
Gal kas galite padėti, ar yra privačių darželių lazdynų, savanorių pr ar gali būti ir Karoliniškių rajonuose?..Ždž arčiau link Grigiškių..Ačiū lb už info.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginosir mamos.
Dalyvavau seime konferencijoje kurije pristate nauja danu lyciu lygybes programa. Todel galiu ne is nuogirdu pasakyti apie sia programa. Psihologai, pediatrai yra kategoriskai pries ja - kaip zalojancia vaiko raida ir asmenybe programa. Girdejau kaip si programa yra pristatoma - iviniojama ir grazu peporeli, neva mokomi vaikai suprasti berniukus ir mergaites, siuloma pasidalinti vaidmenimis, bet jie nesako visos tiesos, esme - kad zaidimo budu, siuloma pasirinkiti lyti, kad lytis yra neprigimtinis dalykas o pasirenkamas. Pvz. zaidziant su lelemis berniukui ne siulomas tecio vaidmuo o mamos! Darzelyje Nendre jau sis eksperimentas vyksta. Is soc. ministerijos darbuotoja neoficialiai pasake kad ten dauguma lanko soc.remtini vaikai todel ten vykdomas eksperimentas kuri matyt finansuoja uzsienis. Ir viska jie ten taip uzmaskave kad net tevai nezino kaip vyksta ugdymas. O svietimo ministerijos darbuotoja sake kad neturi galimybes tikrinti ka ten mokina.
Mamos bukite budrios.
Papildyta:
ir dar, zinau kad itartinos lyciulygybes programos vedamos ne tik Nendres darzelyje, bet ir kituose miestuose. Tik tai yra slepiama nuo visuomenes.
Apie Nendre suzinota tik del to kad seime vykusioje konferensijoje,manau, kad netycia issprudo is pristatinejaciu sia programa. Po sio issprudimo kilo triuksmas del sio darzelio kas tenvyksta. Bet daugiau jie atsisake pasakoti.
Atsakyti
Nu bet..tai gal tada tegu pasiulo berniukams gimdyti, mergaites tai savime aisku, kad jau is tarybiniu laiku gali ir traktorius vairuot, ir akmenis nesiot ir gert ir rukyt ir kelnes devet, aisku sugeba ir vadovaut..jokiu bedu, vat tik mazas trukumas, kad berniukai pasirinke mergaites lyti gimdyti negali..klausimas? Gal jau ir gali?Gal jau atrado budus suniveliuoti iki belytes butybes ir padaryti mus hermofroditais sad.gif
Na laimei, tikiuosi, kad musu privaciame darzelyje tokie dalykai nevyks
O budas kazkaip uzportestuoti tokius dalykus yra? Kas cia iniciatorius tokiu dalyku? Lygiu lyciu centras? geju lyga? ar cia bendrai pasaulinis tikslas isnaikinti zmones ateinantis is valdanciu korporaciju, kurios manipuliuoja zmonemis, kaip lelemis
Atsakyti
Apie tai
http://vaikopasaulis...s-projekta.html
Atsakyti
Apie gender-loop projektą yra atskira tema Paplepėjimuose, kam labai aktualu 4u.gif Aš tik patarčiau nesigąsdinti taip labai ax.gif

O šitoj temoj - kas yra reklama? Jeigu aš, pvz, žinau labai šaunų namudinį lopšelį-darželį (legalų biggrin.gif ) ir norėčiau jį rekomenduoti - negalima? Mano sūnus jį lankė, dabar kraustomės į kitą arčiau namų, bet jokios atskiros temos, kurioje drąsiai galėčiau parašyti pavadinimą ir adresą, taip ir neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2012 08 20, 21:34)

jūs rašykit, o mes jau spręsim rekamuojat ar ne smile.gif
Atsakyti
Sveika mamyte, gal galit man i az parasyti, koki cia darzeli labai gera namudini lanket? Aciu

QUOTE(Suomi @ 2012 08 20, 20:34)
Apie gender-loop projektą yra atskira tema Paplepėjimuose, kam labai aktualu 4u.gif Aš tik patarčiau nesigąsdinti taip labai ax.gif

O šitoj temoj - kas yra reklama? Jeigu aš, pvz, žinau labai šaunų namudinį lopšelį-darželį (legalų biggrin.gif ) ir norėčiau jį rekomenduoti - negalima? Mano sūnus jį lankė, dabar kraustomės į kitą arčiau namų, bet jokios atskiros temos, kurioje drąsiai galėčiau parašyti pavadinimą ir adresą, taip ir neradau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2012 08 20, 21:34)

Nu gasdintis, nesigasdinti, bet esme, kad tevai nezino apie projekta, as pvz. nenoriu, kad mano vaikas be mano zinios butu "bandomuoju triusiu". ir tiek. Einu ieskoti temos 4u.gif
Galima ir man i az apie namudini darzeli ir jo kainas 4u.gif
Atsakyti