Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs darželiai ar valstybiniai?

QUOTE(Vitulka @ 2012 08 21, 11:12)
jūs rašykit, o mes jau spręsim rekamuojat ar ne  smile.gif

lotuliukas.gif

Gera stilistinė užduotis biggrin.gif Kaip čia papasakojus, kad ir teigiamai būtų, ir be reklamos g.gif Žodžiu, lanko mano sūnus namudinį lopšelį Aukštagirio gatvėje (už Antakalnio), leidom nuo 1 m. 10 mėnesių, ten jie priima nuo aštuonių mėnesių, šiuo metu vienas dar nevaikštantis vaikiukas yra, o vyriausiam tuoj treji. Nu ką galiu pasakyti. Labai fainos auklėtojos, faina namų aplinka, nerealus kiemas pušyne wub.gif Kainos - vienos mažesnių matytų. Išeinam dėl savų priežasčių, tiesiog atsirado vienas daržiukas arčiau, bus patogiau vežioti. O nusiskundimų kaip ir nėra. Nebent kam nors nepatiktų, kad ten pati savininkų šeima su vaikais gyvena, bet jie su ugdytiniais susitinka tik virtuvėje ir tai nedažnai, gal pusryčiaudami. Visiems kitiems reikalams yra atskiros patalpos.

Šiaip nei pasakočiau nei ką, bet žinau, kad kai pati ieškojau, tai baisiai norėjosi kokios nors informacijos, o apie namudinius darželius visi kaip užsiūtom burnom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2012 08 21, 19:46)
lotuliukas.gif

Gera stilistinė užduotis biggrin.gif Kaip čia papasakojus, kad ir teigiamai būtų, ir be reklamos g.gif Žodžiu, lanko mano sūnus namudinį lopšelį Aukštagirio gatvėje (už Antakalnio), leidom nuo 1 m. 10 mėnesių, ten jie priima nuo aštuonių mėnesių, šiuo metu vienas dar nevaikštantis vaikiukas yra, o vyriausiam tuoj treji. Nu ką galiu pasakyti. Labai fainos auklėtojos, faina namų aplinka, nerealus kiemas pušyne wub.gif Kainos - vienos mažesnių matytų. Išeinam dėl savų priežasčių, tiesiog atsirado vienas daržiukas arčiau, bus patogiau vežioti. O nusiskundimų kaip ir nėra. Nebent kam nors nepatiktų, kad ten pati savininkų šeima su vaikais gyvena, bet jie su ugdytiniais susitinka tik virtuvėje ir tai nedažnai, gal pusryčiaudami. Visiems kitiems reikalams yra atskiros patalpos.

Šiaip nei pasakočiau nei ką, bet žinau, kad kai pati ieškojau, tai baisiai norėjosi kokios nors informacijos, o apie namudinius darželius visi kaip užsiūtom burnom schmoll.gif

Man tai visai įdomu būtų žinokit. Gal kontaktus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ema88 @ 2012 07 23, 23:16)
4u.gif
mes is pajurio i Vilniu kraustomes, tai su darzu nezinia ka daryt...paprasti uzgrusti, o privatus-brangu  blink.gif
kazi kokia tvarka -stoti i eile nuo pradziu 3metam, kai uz 1metu mums i mokykla!??  swoon.gif

Pabandykit apskambinti darzelius, ir uzsukti i savivaldybe - nes realiai dideliam vaikui ( nuo 5 m.) vieta surasti darzelyje imanoma, o va 2 metu vaikui - praktishkai be sansu
Atsakyti
QUOTE(Jullaja @ 2012 08 23, 12:34)
Pabandykit apskambinti darzelius, ir uzsukti i savivaldybe - nes realiai dideliam vaikui ( nuo 5 m.) vieta surasti darzelyje imanoma, o va  2 metu vaikui - praktishkai be sansu

2ju metu tai kai naujai ateina i darza. turiu 5mete, del jos galvos nesuku. idomu, kaip su trimeciais? jie kaip ir vidurine grupe iseina ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
Mes savo vaikuciui ieskom privataus darzelio, patys esam vegetarai, tad labai sudomino naujas privatus darzelis "Šviesos slėnis" (kuriame rasoma, jog bus maistas, sveikas kunui ir sielai,vadinas-vegetariskas?)
Ir siaip labai idomios idejos,kaip pvz mokys vaikus rusiuoti siuksles, kartu augins darzoves. Gal esat ka nors girdeje apie tai? Gal kazka pazistat is ikureju?
Nes idejos skamba labai graziai,noretusi kad jos ir realybeje atsispindetu.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 08 23, 20:26)
2ju metu tai kai naujai ateina i darza. turiu 5mete, del jos galvos nesuku. idomu, kaip su trimeciais? jie kaip ir vidurine grupe iseina  ax.gif

Su trimeciais labai bloga situacija, nes pats vaiku pikas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JustasS @ 2012 10 17, 11:20)
Ir siaip labai idomios idejos,kaip pvz mokys vaikus rusiuoti siuksles, kartu augins darzoves. Gal esat ka nors girdeje apie tai? Gal kazka pazistat is ikureju?

Įdėjos niekuom neišsiskyriančios rolleyes.gif ,nes daug kur ir šiukšles rušiuoja ir augina kartu daržoves,jei turi nuosavą kiemą.Bet tokios įdėjos bet kokiu atveju šaunios vaikams.
Papildyta:
QUOTE(JustasS @ 2012 10 17, 11:20)
Mes savo vaikuciui ieskom privataus darzelio, patys esam vegetarai, tad labai sudomino naujas privatus darzelis "Šviesos slėnis" (kuriame rasoma, jog bus maistas, sveikas kunui ir sielai,vadinas-vegetariskas?)

Jei vegetariškas,tai ir taip turėtų būti parašytas.Nes kiekvienas savaip įsivaizduoja koks yra sveikas maistas sielai ir kūnui.
O realią situaciją sužinosite tik pasiskambinę įkurėjams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 17 spalio 2012 - 19:14
QUOTE(JustasS @ 2012 10 17, 13:20)
Laba diena,

Salia mano namu sitas darzelis kuriasi, o su ikurejais truputi teko susidurti gyvenime, bet tik bendrai galeciau pakomentuoti.
Atsakyti
Paskambinau ikurejai-pasirodo labai sauni moteris, net 4 vaikuciu mama:)
vien jau tai man skamba rimtai. Zmogus su nemaza asmeniska patirtimi.
Sake, jog planuoja vegetarini meniu (tik dar laukia kol patvirtins), be mesos, zuvies ir kiausiniu. O mums tai labai prie sirdies.
Kaip minejo, bus nemazai ir Valdorfo elementu. Tik reiks daugiau pasidometi juo, nes nelabai daug ziniu turiu siuo klausimu.
Tik kaina tokia atrodo nemaza-950lt. Bet kad turbut su privaciais darzeliais cia nieko stebetino?
Alchemie, o ka galetum bendrai dar pakomentuoti, prideti apie tai, ka zinai?
Papildyta:
beje, jei jusu namas salia to darzelio, gal galite parasyti, ar tolokai nuo kelio tas namas, ar salia butu vaikams kur iseit pasivaiksciot (zinau,kad kryziu kelias netoli), ar yra takeliai netoli jusu namu?
Atsakyti
Pasivaiksciojimas iki kryziu kelio yra apie koks 100-150 metru nuo busimo darzelio. Siaip nuejus iki Pusyno kelio, (Pusyno keliu vaziuoja maisnos) tai biski pavojinga, bet ten salia iseinama i takelius be autojudejimo. Pats privaziavimas ir parkavimas prie darzelio nelabai, nes ten siauri sodu masyvo takeliai ir nuokalne, tai va cia bendra problema butu, bet turbut ir grupe vaiku nebus 30, o tik kokie iki 10, tai gal ir problema nebus tokia astri smile.gif
Del Valdorfo...pati sistema, ypac jei tai Valdorfo sistemos elementai (ziurint kokie) kiek zinau planuos zygius po miska, tai viskas thumbup.gif ir aisku aukletojos kaip aukletojos sugebejimai ir pasaukimas..nes buti sistemoje, ar naudoti jos elementus, tai dar toli saukia nereiskia 100 proc. pasisekimo doh.gif butent, kad mano vaikas lanke kartu kazkuri laika Valdorfo grupe su ikurejos vaikais, tai viena aukletoja buvo thumbup.gif , kita doh.gif , perejom i kita darzeli ir ten nors ir ne Valdorfine aukletoja, bet mano nuomone valstybinio darzelio aukletoja buvo 100kart labiau valdorfine, nei pacio valdorfo darzelio (cia tik mano asmenine patirtis ir nuomone) delto manau, akd jei jus domina darzelis tai reikia eiti paciam, pasiziureti, susipazinti ir pamatyti 4u.gif as pati mielai leisciau ten vaika, nes nu man pesciom butu pasiekiama bigsmile.gif ale kaina didesne, nei dabar mano vaikas lanko ir be to, darzelio keitimas yra stresas vaikui, o ji dar maziuke ir dabartiniam darzelyje jai patinka, tai kol kas liekam senajame, nors manau, kad benrai eisiu susipazinti, nes nu vis tiek kaimynai 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu,kad geranoriskai pasidalinot savo patirtimi:)
kad reik susipazint ir pamatyt viska is arti-faktas kaip blynas.
Del aukletojos-labai svarbu,kad tai butu geras zmogus, mylintis vaikus ir savo darba.
Ta proga ikureja minejo, jog lapkricio 10 d. jie rengia atviru duru diena,tad reiks butinai nueiti.

Jau ir foto yra facebook'e,kaip atrodo namas,jo aplinka,man labai patinka,kad didele,jauki erdve. Galite pasiziureti cia:
http://www.facebook.com/SviesosSlenis

(tikiuos nepagalvos cia,kad reklama darau:))
Atsakyti
Gal kas pasisakytų apie Trinapolio g, Vilniuje, Virš "Victoria gym" esantį privatų darželį?
Atsakyti