Pasivaiksciojimas iki kryziu kelio yra apie koks 100-150 metru nuo busimo darzelio. Siaip nuejus iki Pusyno kelio, (Pusyno keliu vaziuoja maisnos) tai biski pavojinga, bet ten salia iseinama i takelius be autojudejimo. Pats privaziavimas ir parkavimas prie darzelio nelabai, nes ten siauri sodu masyvo takeliai ir nuokalne, tai va cia bendra problema butu, bet turbut ir grupe vaiku nebus 30, o tik kokie iki 10, tai gal ir problema nebus tokia astri

Del Valdorfo...pati sistema, ypac jei tai Valdorfo sistemos elementai (ziurint kokie) kiek zinau planuos zygius po miska, tai viskas

ir aisku aukletojos kaip aukletojos sugebejimai ir pasaukimas..nes buti sistemoje, ar naudoti jos elementus, tai dar toli saukia nereiskia 100 proc. pasisekimo

butent, kad mano vaikas lanke kartu kazkuri laika Valdorfo grupe su ikurejos vaikais, tai viena aukletoja buvo

, kita

, perejom i kita darzeli ir ten nors ir ne Valdorfine aukletoja, bet mano nuomone valstybinio darzelio aukletoja buvo 100kart labiau valdorfine, nei pacio valdorfo darzelio (cia tik mano asmenine patirtis ir nuomone) delto manau, akd jei jus domina darzelis tai reikia eiti paciam, pasiziureti, susipazinti ir pamatyti

as pati mielai leisciau ten vaika, nes nu man pesciom butu pasiekiama

ale kaina didesne, nei dabar mano vaikas lanko ir be to, darzelio keitimas yra stresas vaikui, o ji dar maziuke ir dabartiniam darzelyje jai patinka, tai kol kas liekam senajame, nors manau, kad benrai eisiu susipazinti, nes nu vis tiek kaimynai