QUOTE (mamkinas @ 2004 09 01, 14:03) |
4. Aš nevedžiau, bet intensyviai domiuosi kur galėčiau rasti privatų darželį as radau ![]() |
Kur??????
Aš pvz. Vilniuje tik "Dūzginėlį" žinau

Jurga, būk gera, labai labai labai prašau, išduok man per AZ jei viešai nesinori..Kur jie?? Aš nė vieno nežinau, o aš tik į privatų darželį vaiką leisiu..jau ir auklė mano geroji baigia mokslus..pasiryšiu ir leisiu vaiką į darželį, tikiuosi...

QUOTE (aifa @ 2004 09 02, 00:22) |
Na, darželis sarželiui nelygus. Aš irgi šiandien saviškę nuvedžiau pirmą kartą. Grupė po remonto, plastikiniai langai, grindys laminatas, žaidimams naujutėlis kilimas, baldai visi nauji, lovelės kaip tik lopšelinukams, dviejų aukštų, čiužinukai,patalynė visiškai nauji, toletai mažučiai, su dangčiais, ant langų po poros savaičių bus roletai (na, šiems pinigėlius surinko iš tėvelių, bet visa kita darželio sąskaita). Grupėje 12 vaikučių. Dar naujovė - šią ir kitą savaitę grupėje kartu su vaikučiais būna vienas iš savų (tėtis, mama, močiutė), kad vaikai piprastų prie aplinkos, pažintų auklėtojas. Ir tai tik už 130 Lt per mėnesį. Žadėjo papildomas rinkliavas po 10 lt per mėnesį higienos prekėms, žaislams. |
Įdomu, kas čia per darželis ?

QUOTE (ajas @ 2004 09 02, 12:26) |
Įdomu, kas čia per darželis ? ![]() |
Čia Kaune, Aleksote.
QUOTE (Rasma @ 2004 09 02, 08:23) |
[as radau ![]() [/QUOTE] Kur?????? Aš pvz. Vilniuje tik "Dūzginėlį" žinau ![]() ![]() |
be Duzginelio privatus yra Montesori darzelis ( kam patinka), Diemedis, SOS vaiku kaimo darzelis.
Tikrai yra neoficialiai steigtu- mano drauje i toki Pilaitej veda. Mokestis 500 lt ( 25 ;lt dienai) ir kaip darzelyje uzsiima, tik vat del tu aukletoju issilavinimo nezinau..

Oi, man auklėtojų išsilavinimas nieko nelošia..Aš ir auklės pagal išsilavinimą neieškojau..
Būna tokių nepedagogiškų pedagogių, kad oi oi..Klausiausi vienąkart tokios..sako "jei vaikas nevalgo, tai jis nuo stalo neatsistos pas mane. Tokiaą nevalgią mergaitę vesdavo į mano grupę, tai jei ji nevalgydavo aš jai sumaitindavau..Būdavo aišku, kad ji ir stalą apvemdavo, bet aš ją įpratinau nepalikti valgio lėkštėje". Fui, net šlykštu klausyt buvo apie tokias patyčias iš mažo žmogaus
Kai nori ir sugebi dirbti su vaiku, tai nebūtinas tas ypatingas pedagoginis išsilavinimas..kaip aš sakau, širdis padiktuoja kas geriausia tam žmogučiui
Būna tokių nepedagogiškų pedagogių, kad oi oi..Klausiausi vienąkart tokios..sako "jei vaikas nevalgo, tai jis nuo stalo neatsistos pas mane. Tokiaą nevalgią mergaitę vesdavo į mano grupę, tai jei ji nevalgydavo aš jai sumaitindavau..Būdavo aišku, kad ji ir stalą apvemdavo, bet aš ją įpratinau nepalikti valgio lėkštėje". Fui, net šlykštu klausyt buvo apie tokias patyčias iš mažo žmogaus

Kai nori ir sugebi dirbti su vaiku, tai nebūtinas tas ypatingas pedagoginis išsilavinimas..kaip aš sakau, širdis padiktuoja kas geriausia tam žmogučiui

MYTE, SLAUGE - DIETOLOGE YRA KIEKVIENAME DARZELYJE, TIK KIEK JI DIRBA AR ETATA AR TIK PUSE PRIKLAUSO NUO VAIKU SKAICIAUS.
MENIU PAS MUS DARZELYJE LOPSELIUI ATSKIRAS...
TAIP PAT LOGOPEDE DIRBA SU VAIKAIS, O JEI PRISTATAI PAZYMA TAI UZ DARZA NEMOKI
GRUPES TVARKINGOS, ZAISLU PILNA, AUKLETOJOS TIKROS PROFESIONALES, SEIMININKUTE, NET KELNES ISPLAUDAVO JEI KOKIA BEDA VAIKUI NUTIKDAVO...
PAPILDOMI BURELIAI- DAILE, POP SOU -SOKIAI DAINAVIMAS, BALETAS, ANGLU KALBA, IR JEI VAIKAS TURI TALENTA TAI MUZIKOS MOKYTOJA DAINU DAINELEI RUOSIA...
MENIU PAS MUS DARZELYJE LOPSELIUI ATSKIRAS...

TAIP PAT LOGOPEDE DIRBA SU VAIKAIS, O JEI PRISTATAI PAZYMA TAI UZ DARZA NEMOKI

GRUPES TVARKINGOS, ZAISLU PILNA, AUKLETOJOS TIKROS PROFESIONALES, SEIMININKUTE, NET KELNES ISPLAUDAVO JEI KOKIA BEDA VAIKUI NUTIKDAVO...

PAPILDOMI BURELIAI- DAILE, POP SOU -SOKIAI DAINAVIMAS, BALETAS, ANGLU KALBA, IR JEI VAIKAS TURI TALENTA TAI MUZIKOS MOKYTOJA DAINU DAINELEI RUOSIA...

Enigma,o tu dirbi privaciame ar valstybiniame darzelyje?
QUOTE (mamkinas @ 2004 09 02, 12:07) |
[Tikrai yra neoficialiai steigtu- mano drauje i toki Pilaitej veda. Mokestis 500 lt ( 25 ;lt dienai) ir kaip darzelyje uzsiima, tik vat del tu aukletoju issilavinimo nezinau.. ![]() |
tai vat ir mano drauge sake, kad ten tu specialiu issimokslinimu neturi, bet su vaikais tam Pilaites darzeyje viskas super

QUOTE (Toshe @ 2004 09 02, 13:42) |
Enigma,o tu dirbi privaciame ar valstybiniame darzelyje? |
JAU KETURI METAI KAIP NEDIRBU, BET LABAI GLAUDZIAI SUSIJUSI SU DARZELIU....

TEKO PRAKTIKOJ SUSIDURTI IR SU TOKIU IR SU TOKIU..

DEL AUKLETOJU ISSILAVINIMO, KAS LIECIA ELGESI SU VAIKAIS MAN IRGI NEIMPONUOJA, BET ATSIZVELGIANT, KAD NUTINKA IVAIRIU PSICHOLOGINIU DRAMU IR IVYKIU, PER DIENAS MENESIUS AR NET METUS, TAD AUKLETOJA TURI TURETI BENT MINIMALU NUSIMANYMA, APIE VAIKU VYSTYMASI, ELGIASI TOKIAM AR TOKIAM AMZIUJE, BEI PSICHOLOGIJA, NEVISKAS TEN TAIP PAPRASTA KAIP ATRODO...

Šitą ir aš žinau..
Bet..gali turėti žinių bagažą apie vaiko raidą, psichologiją ir vis vien nieko nepaisyti
Ir niekada išanskto nenuspėsi kas vaikui taps drama, galbūt kompleksu visam gyvenimui ir t.t. Čia tokie dalykai puikiausiai įgyjami ir šeimoje, ir kieme, ir svečiuose, ir darželyje..
Aš tik apie tai, kad reikia norėti dirbti su vaikais ir reikia išties juos mylėti. Aišku, gerai jei harmonija..auklėtoja turi ir reikiamą išsilavinimą, ir kantrybę, ir švyti meile vaikams...
Bet..gali turėti žinių bagažą apie vaiko raidą, psichologiją ir vis vien nieko nepaisyti

Aš tik apie tai, kad reikia norėti dirbti su vaikais ir reikia išties juos mylėti. Aišku, gerai jei harmonija..auklėtoja turi ir reikiamą išsilavinimą, ir kantrybę, ir švyti meile vaikams...