Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs darželiai ar valstybiniai?

RASMA, TURI BUTI SUPRATIMAS APIE VAIKUS, NES KAI JU 10 AR 15 VISU MYLETI NEGALESI... wink.gif
O BEDNRA MEILE TAI TOKIA MAZA KRUOPELYTE, KAD UI.... wink.gif
AS NORIU, KAD MANO VAIKAI VISKA GAUTU IS AUKLETOJU KA PRIKLAUSO, ZINIU, PRAMOGU, BENDRAVIMO, O MEILE AS PATI JIEMS DUOSIU... biggrin.gif

MAN UZTENKA TO , KAD JI TEGUL BUS GERAS ZMOGUS.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 02 rugsėjo 2004 - 16:54
QUOTE (ENIGMA @ 2004 08 31, 21:46)
KAZKAIP NEPATIKIMAI MAN VISA TAI, VIEN DEL TO, KAD JUK GALI BUTI VIENAS VAIKAS 10 MENESIU, O KITAS 5 METU.... g.gif

nu siaip tai vaikai ten nuo 1 metu iki 5. Dar daug buna jos namie vyras, kuris taip pat su vaikais uzsiima. O siaip pas vaikus yra rezimas ir kai vaikai miega ruosia rimtesni maista. Is ryto dazniausiai kose, pietums sriuba, o kai atsikelia valgo mesos ir darzoviu troskinius. Na, ir vakare apie 18 val. kazka is apkepu, blyneliu ir t.t.

Kiek liecia dailes pamokeles, tai ateina jos drauge dailes mokytoja...

Kiek liecia ta aukle as ja labai pasitikiu. Man gerokai ramiau kai vaikas budavo pas sukle, nei kad su mociute likdavo namie....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monet: 02 rugsėjo 2004 - 16:38
Enigma, aš meile vadinu pašaukimą dirbti su vaikais.
Tai ne ta tėviška meilė, kuria mes vaikus mylime patys, bet visgi irgi meilė wink.gif

Man privačių darželių atmosfera atrodo turėtų būti jaukesnė ir panašesnė į namų, nei valstybinių darželių. Tik tiek.
Atsakyti
QUOTE (Monet @ 2004 09 02, 16:38)
nu siaip tai vaikai ten nuo 1 metu iki 5. Dar daug buna jos namie vyras, kuris taip pat su vaikais uzsiima. O siaip pas vaikus yra rezimas ir kai vaikai miega ruosia rimtesni maista. Is ryto dazniausiai kose, pietums sriuba, o kai atsikelia valgo mesos ir darzoviu troskinius. Na, ir vakare apie 18 val. kazka is apkepu, blyneliu ir t.t.

Kiek liecia dailes pamokeles, tai ateina jos drauge dailes mokytoja...

Kiek liecia ta aukle as ja labai pasitikiu. Man gerokai ramiau kai vaikas budavo pas sukle, nei kad su mociute likdavo namie....

NU AS IR SAKAU, KAD VISTIEK TURI KAZKAS PADETI, NES VIENAI SPETI NU NIEKAIP.... wink.gif
Atsakyti
Čia Kaune, Aleksote

Gal galėtum tiksliau parašyti, kur Aleksote yra tas darželis, nes aš žinau tik tą, kur prie funikulieriaus yra ir darželį - mokyklą prie turgaus.
Aš gyvenu Aleksote, tai man būtų labai gerai savo zuikį netoliese vesti.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galit pasakyti kokie yra privatus darzeliai Kaune?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2005 03 01, 11:21)
Gal galėtum tiksliau parašyti, kur Aleksote yra tas darželis, nes aš žinau tik tą, kur prie funikulieriaus yra ir darželį - mokyklą prie turgaus.
Aš gyvenu Aleksote, tai man būtų labai gerai savo zuikį netoliese vesti.

Atsiprašau, nesekiau temos, tai nepastebėjau klausimo. Mūsų darželis yra Bitininkų gt. prie Julijanavos vidurinės mokyklos. Parašau, jei dar aktualu.
Atsakyti
Gal kas galėtumėt parašyti koordinates Vilniaus priv. darželių(nelegalių). Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Norėčiau Jūsų patarimo "iš principo".
Mačiau, kad yra pasiūloje privačių (nevalstybiniu, kurkas brangesnių) vaikų darželių - su visokiu kokiu ugdymu, užsienio kalbomis, rūpestingumu ir t.t.
Ką patarsite kaip geresnį variantą: auklę ar toki vaikų darželį? Gal kas turite patirties su šiais nevalstybiniais vaikų darželiais?

p.s. piniginė klausimo pusė nesvarbi.
Iš anksto dėkui, dėkui.
Atsakyti
QUOTE(xtend @ 2006 01 23, 14:32)
Sveiki. Norėčiau Jūsų patarimo "iš principo".
Mačiau, kad yra pasiūloje privačių (nevalstybiniu, kurkas brangesnių) vaikų darželių - su visokiu kokiu ugdymu, užsienio kalbomis, rūpestingumu ir t.t.
Ką patarsite kaip geresnį variantą: auklę ar toki vaikų darželį? Gal kas turite patirties su šiais nevalstybiniais vaikų darželiais?

p.s. piniginė klausimo pusė nesvarbi.
Iš anksto dėkui, dėkui.

Patarčiau asmeniškai jeigu dar mažas vaikas būti su aukle, o vėliau į darželį
Atsakyti
Aš už darželį ar valdiška, ar privatų - vyresnysis keliavo į privatų, dabar mažylis eina į valdišką, kuris man net labiau patiko mirksiukas.gif
Vyresnį pradėjau leisti į darželį nuo 5 metų, iki to laiko sėdėjo su aukle...
Mažiukas su aukle buvo iki 3 ir jau šiais metais pradėjome lankyti darželį - kokia ta auklė bebūtų, lankydami darželį vaikai akivaizdžiai pasikeičia į gerą pusę -
išmoksta bendrauti su vaikais, maniškis nebe toks irzlus, tapo protingesnis...dainuoja, piešia ir t.t. ko deja su auklėm vaikai neišmoksta...
Aš už kolektyvą net tada, kai pinigai nesvarbūs mirksiukas.gif
Nemanau, kad vaikas turi sėdėti namuose - gailėjausi, kad vyresnį leidau tik nuo 5 metų, sunki jo adaptacija buvo schmoll.gif
Atsakyti
jei pinigai nesvarbu - darželis, plius auklė sergant, po ligos.
Atsakyti