Sveikutes mamytes gal kas zino apie privatu darzeli Pilaitej?
Labai domina.Aciu
Na dar yra tokie mini darzeliai,kuriuos organizuoja aukles
Kai vaikuciu yra 2-3
Manau tai pats geriausias variantas-aukle suspeja su visais pazaisti,pabendrauti,pamokyti daineliu, zaidimu.O ir vaikuciai tarpusavyje pabendrauja,ismoksta bendrauti su savo bendraamziais,poto lengviau adaptuojasi darzelyje
.sakau is savo patirties,o ir pati organizuoju toki mini darzeli savo namuose

Kazkur Karoliniskese yra "nelegalus" darzelis.Gal kas zinot, kur?Laaaabai reikia

QUOTE(bedugne @ 2006 11 19, 02:20)
Jis legalus

Esu pedagogė. Kaune norėčiau įsteigti privatų lopšelį-darželį, o vėliau ir privačią mokyklą. Tik štai nežinau nuo ko pradėti, kokie ten reikalavimai, kad gautum ir valstybės paramą. Gal yra mamų, kurios turi jau tokį darželį ir galėtų pasidalinti savo patirtimi ?

Sveikos,
nemazai buvo anksciau rasyta apie darzeli jeruzaleje Pievu 8. Nuo sausio visurio bandysiu ten vesti savaja. Maniske bus jauniausia, nes bus tik ka sueje 2metukai. vaiku grupeje nemazai, bet noreciau ,kad mamos tos kurios dabar vaikus ten vedat (vedet), parasytumet ar eate patenkintos vaiku prieziura. Nors siaip man aplinka tai labiau patiko paprastam valdiskam darzelyje, bet deje vaika uzrase tik nuo rugsejo men., tai bandysiu i si darzeli vesti. Is pirmo zvilgsnio vaizdas atrodo toks, kad paprastam name gyvena seima su daug vaiku, nes ju visu amzius skirtingas. patalpa nedidele, ten pat valgoma, ten pat zaidziama. Bet dar nesusidariau normalios nuomones. Nezinau patinka ar ne.
nemazai buvo anksciau rasyta apie darzeli jeruzaleje Pievu 8. Nuo sausio visurio bandysiu ten vesti savaja. Maniske bus jauniausia, nes bus tik ka sueje 2metukai. vaiku grupeje nemazai, bet noreciau ,kad mamos tos kurios dabar vaikus ten vedat (vedet), parasytumet ar eate patenkintos vaiku prieziura. Nors siaip man aplinka tai labiau patiko paprastam valdiskam darzelyje, bet deje vaika uzrase tik nuo rugsejo men., tai bandysiu i si darzeli vesti. Is pirmo zvilgsnio vaizdas atrodo toks, kad paprastam name gyvena seima su daug vaiku, nes ju visu amzius skirtingas. patalpa nedidele, ten pat valgoma, ten pat zaidziama. Bet dar nesusidariau normalios nuomones. Nezinau patinka ar ne.
QUOTE(violla @ 2006 12 24, 11:12)
Sveikos,
as taip pat mastau apie privatu, jeigu gauciau darba
man patiktu toks, kuriame vaikai skirtingu amziu, nes tai naturalu, mazesni lygiuojasi i vyresnius. kitokio proto ir pan. tik nelabai yra info apie privacius darzelius vilniuje

Papildyta:
QUOTE(String @ 2007 09 11, 14:15)
ka radau:
http://www.infoplius...t...p;pa=5&ip=1
girdejau kad yra darzeliu vaikams jau nuo 6 men. gal zinote kur ?
KLAIPEDA
KLAIPEDA
QUOTE(ViduxKLP @ 2007 09 17, 23:31)
o tai ne geriau toki maziu bent jau auklei savo namuose patiketi,arba geriausias variantas-paciai paauginti bent iki metuku