Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs darželiai ar valstybiniai?

QUOTE(linoo @ 2006 02 10, 12:37)
As irgi uz darzeli - saviske kaip tik pradejau leisti i privatu (dabar jai 2metai 1men), ir labai dziaugiuosi, nes ji labai judri ir komunikabili, vis prasydavo vaiku, kai lauke pamatydavo, tai tik spek laikyti - is karto pas juos begdavo. Todel ir klausimo tokio nebuvo - ar aukle ar darzas. Butume leide i valstybini, bet kur teiravausi visi uzgrusti, nera vietu, tai susiradau privatu, kur mokestis uz kiekviena ateita diena (neini - nemoki) ir esu labai patenkinta.

gal galėtum parašyti kontaktus to privataus darželio 4u.gif
Atsakyti
Enigma, o į kokį darželį vedi savo vaikučius?

gal ir man kas parašytų į AŽ kontaktus privačių darželių, kad ir nelegalių
ačiū
Atsakyti
Mielos mamytes, as tai uz privacius darzelius. Zinau, kad Vilniuje bent keli yra, vienas tokiu - Liubertienes vidurineje mokykloje.
Cia vaikai priimami nuo 2,5 metuku. Mano drauge veda 2 metu ir 8 menesiu mazyli, tai labai patenkinta. Vis dziaugiasi - cia pamokeles vyksta ir anglu kalba, ir yamaha, ir teatro pamokeles. Zinau, kad grupes mazos, daug aukletoju. O vaikus net pries vedant i lauka apziuri gydytojas, dirba logopedas. Drauge, pries vesdama i si darzeli, turejo aukle, tai sake, kad mokejo tiek pat, kiek dabar uz darzeli, o prieziura - nesulyginama. Aukle be issilavinimo specialaus, nepatyrusi. O privaciame darzelyje - ir maistas sviezias, ir aukletojos su auksta kvalifikacija, ir gydytojas salia. Jau nekalbant apie aplinka ir tai, kad tarp vaiku iskart pradejo labai graziai sneketi, nors iki tol tik guguodavo... smile.gif
Atsakyti
Mielos mamytes, as tai uz privacius darzelius. Zinau, kad Vilniuje bent keli yra, vienas tokiu - Liubertienes vidurineje mokykloje.
Cia vaikai priimami nuo 2,5 metuku. Mano drauge veda 2 metu ir 8 menesiu mazyli, tai labai patenkinta. Vis dziaugiasi - cia pamokeles vyksta ir anglu kalba, ir yamaha, ir teatro pamokeles. Zinau, kad grupes mazos, daug aukletoju. O vaikus net pries vedant i lauka apziuri gydytojas, dirba logopedas. Drauge, pries vesdama i si darzeli, turejo aukle, tai sake, kad mokejo tiek pat, kiek dabar uz darzeli, o prieziura - nesulyginama. Aukle be issilavinimo specialaus, nepatyrusi. O privaciame darzelyje - ir maistas sviezias, ir aukletojos su auksta kvalifikacija, ir gydytojas salia. Jau nekalbant apie aplinka ir tai, kad tarp vaiku iskart pradejo labai graziai sneketi, nors iki tol tik guguodavo... smile.gif
Atsakyti
Aš esu už darželį nesvarbu, koks privatus ar valdiškas...Auklė yra auklė ir ji neatsos bendravimo su bendraamžiais..mano vaikinukas nuo 4 mėn su aukle taigi nusprendžiau, kad pats laikas Jam būtų bendrauti su savo amžiaus leliukais...jau buvom nuėję grupėn..iš vaiko akių supratau - laikas jau, jis buvo sužavėtas, kad yra ir daugiau tokių kaip jis - mažiukų thumbup.gif ten buvo net mažesnių už jį blink.gif , nors jam dabar 1,3 m. Sunkiausia bus pasakyti auklei verysad.gif
Atsakyti
As taip pat labai noreciau gaut adresiukus tu privaciu legaliu ir ne darzeliu, nes jau laikas apsidairyt.
Atsakyti
As irgi noriu leisti savo vaika i privatu nelegalu lopseli -darzeli. Gal galeciau gauti koordinates i AŽ.
Aciu
Atsakyti
taip niekas ir neatsiunte adresiuku?? Gal kas zinot?
Atsakyti

Sveiki ir mane labai domina privatus darzeliai. noriu savo suneli leisti nuo metuku. legalus priima tik nuo 2.5-3 metu. Gal kas zinot nelegaliu, prasau parasykit
mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės.
rolleyes.gif Matau, ne juokais susidomėjot privačiais darželiais, o man pribrendo noras stegti tokį legalų mažą darželį Vilniuje.Jei tik viskas iki galo pavyks, tai, tikiuosi, ir įsteigsiu.Gal jūs galėtumėt padėti man savo atsakymais?Šioj srity žinau nemažai, tai turiu nenumaldomą norą padaryti kažką jaukaus ir labai kokybiško.Remtumėmės valstybinės programos rekomendacijomis.Grupėse būtų po 10 vaikučių.Dailės, muzikos, teatro, kūno kultūros užsiėmimai; rašto ir skaičių pasaulio bei gamtos pažinimas.
Gal galėtumėte parašyti:
smile.gif nuo kelerių metukų norėtumėte leisti savo vaikučius į darželį
smile.gif ar domintų kokybiškas priešmokyklinis paruošimas (pagal valstybinius reikalavimus - ne kurios nors atskiros sistemos ar metodikos)
smile.gif nuo kelintos iki kelintos valandos norėtumėte,kad jūsų atžalėlės būtų darželyje
smile.gif kaip žiūrėtumėte, jei maistas - pietūs, vakams būtų gaminami pagal vaikų amžių (higienos centre patvirtintas meniu) kitoj įmonėj ir atvežamas per 10-15min.
smile.gif kokie būreliai domintų
smile.gif kokios papildomos paslaugos galėtų būti darželyje ir už kokį mokestį
smile.gif kiek galėtų kainuoti toks darželis per mėnesį

Manau, kad viskas pasaulyje yra susitarimo dalykas

Širdingai dėkoju už jūsų nuomones
Atsakyti
Darželiu šiokia tokia pasiula yra, bet kaip su lopšeliais g.gif
Problema tada kai vaikui tik 1 metai o tau jau reikia į darbą.
Su auklėm nekas, per daug asmeniškumų gaunasi.
Taigi aš savo aukseli leisčiau į privatų lopšelį, kur butų nedidelės grupės, grupėje kelios auklėtojos. Žodžiu už gera priežiura manau negaila butu ir kokio 1000 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žalia: 18 rugpjūčio 2006 - 08:25
Va mano kolege rado toki dalyka, cia aisku ne darzelis, bet gal kas jau bande ir turi atsiliepimu?
http://www.kidygym.lt/lt/?pid=8
Pvz. asgalvoju, kad kai kurios mamos gal iesiena dirbti puse etato (sakysim) nes vaikui dar tik metai, i palikti kelioms valandoms sioje istaigoje butu iseitis..tik aisku brangoka..bet gal imano sutarti su ta imone sudaryti...bet va kartais, jei ner kur vaiko palikti, manau nebloga iseitis butu (tik nezinau, kaip ten viskas yra, rekes pabandyti nuvesti vaika ir apziureti)
Atsakyti