Karshtas shokoladas
85g shokolado
425ml pieno
150ml grietineles
4 shaukshtai cukraus pudros
2 rutuliukai vaniliniu ledu
1. Sudekite viska ishskyrus ledus i puoda ir maishant shildykite ant mazos ugnies.
2. Nukelkite nuo ugnies kai jau garuos, bet nebus dar uzvire.
3. Idekite po rutuliuka ledu i du indelius ir tada uzpilkite karsta shokolada.
4. Pabarstykite kakavos milteliais.
Skanaus!
as tai nuperku kakava eu grietine ir labai skanu
QUOTE (happymather @ 2004 01 18, 10:55) |
as tai nuperku kakava eu grietine ir labai skanu |
KAip suprast kakavą su grietine?

gal dar kas recepteliu zino
Ir parasykit, kiek mazdaug to sokolado iseina

as tai nusperku juoda sokolado plyta, istirpinu, pienu ipylu, uzkaitinu ir valgau
nieko imantresnio nesugalvoju
o taaaip megstu karsta sokolada. karta teko ragaunt karsto sokolado su romu. yai fu.. visa skoni sugadino.


Man atrodo, kad tirstumo suteikia sviestas. Gaminu be recepto - pienas/grietinele(man labiau su pienu patinka), sviestas, cukrus ir kakava. Vis paragauju - jei ko truksta pridedu ir visuomet gerai pavyksta.
As labai megstu karsta sokolada. Kiek seniau gamindavau - vis man nepatikdavo (nes pagrindinis komponentas budavo kakava). Karta vaiksciodama po parduotuves radau knyga "Zymiu zmoniu receptai". Ir spekit ka ten radau ? Ogi E.Spokaites recepta "karstas sokoladas". Nuo siol jis mano megstamiausias.
Taigi reikia imti 0,5 plytos juodo sokolado, 0,5 plytos pienisko sokolado ir grietineles. Viska istirpinti. Pasakysiu - cia vienai tai per daug gaunasi
Labai paprasta ir skanu.
As karstu sokoladu sveciu nevaisiniu, todel man imantriu receptu nereikia. O sitas man labai paprastas ir patogus. Ypac kai noriu pasmuguriauti viena namie
Taigi reikia imti 0,5 plytos juodo sokolado, 0,5 plytos pienisko sokolado ir grietineles. Viska istirpinti. Pasakysiu - cia vienai tai per daug gaunasi

Labai paprasta ir skanu.

As karstu sokoladu sveciu nevaisiniu, todel man imantriu receptu nereikia. O sitas man labai paprastas ir patogus. Ypac kai noriu pasmuguriauti viena namie

As is vaikystes dar toki recepta prisimenu:
saukstas sviesto, saukstas pieno, saukstas cukraus ir saukstas kakavos (visko po 1 sauksta). Gaunasi kaip tik 1 porcija
saukstas sviesto, saukstas pieno, saukstas cukraus ir saukstas kakavos (visko po 1 sauksta). Gaunasi kaip tik 1 porcija

QUOTE(bea @ 2004 01 17, 20:05)
Karshtas shokoladas
85g shokolado
425ml pieno
150ml grietineles
4 shaukshtai cukraus pudros
2 rutuliukai vaniliniu ledu
1. Sudekite viska ishskyrus ledus i puoda ir maishant shildykite ant mazos ugnies.
2. Nukelkite nuo ugnies kai jau garuos, bet nebus dar uzvire.
3. Idekite po rutuliuka ledu i du indelius ir tada uzpilkite karsta shokolada.
4. Pabarstykite kakavos milteliais.
Skanaus!
85g shokolado
425ml pieno
150ml grietineles
4 shaukshtai cukraus pudros
2 rutuliukai vaniliniu ledu
1. Sudekite viska ishskyrus ledus i puoda ir maishant shildykite ant mazos ugnies.
2. Nukelkite nuo ugnies kai jau garuos, bet nebus dar uzvire.
3. Idekite po rutuliuka ledu i du indelius ir tada uzpilkite karsta shokolada.
4. Pabarstykite kakavos milteliais.
Skanaus!
cia ne karstas sokoladas, o karsto sokolado gerimas, aisku amerikonai tai ir vadina hot chocolade.
ex zinojau, kad bea receptai visi labai skanus, bet sitas...sugadinau kruva geru produkt..., ai bet pati apsizioplinau...soitiek pieno..

O as be proto megstu balta sokolada, gal ir ji galima karsta pasigaminti?


mums mokykloje mokytoja sake, ka reikia sokolada daryti inde, kuris istatytas i kita inda su vandeniu - taip sokoladas neprisvyla. beto, geriau deti ne cukru, o cukraus pudra - greiciau ir geriau istirpsta...