Įkraunama...
Įkraunama...

Karštas šokoladas

Karshtas shokoladas

85g shokolado
425ml pieno
150ml grietineles
4 shaukshtai cukraus pudros
2 rutuliukai vaniliniu ledu

1. Sudekite viska ishskyrus ledus i puoda ir maishant shildykite ant mazos ugnies.
2. Nukelkite nuo ugnies kai jau garuos, bet nebus dar uzvire.
3. Idekite po rutuliuka ledu i du indelius ir tada uzpilkite karsta shokolada.
4. Pabarstykite kakavos milteliais.

Skanaus!

Atsakyti

as tai nuperku kakava eu grietine ir labai skanu
Atsakyti
QUOTE (happymather @ 2004 01 18, 10:55)
as tai nuperku kakava eu grietine ir labai skanu

KAip suprast kakavą su grietine? rolleyes.gif
Atsakyti
gal dar kas recepteliu zino blush-anim-cl.gif Ir parasykit, kiek mazdaug to sokolado iseina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 18 gruodžio 2004 - 17:23
as tai nusperku juoda sokolado plyta, istirpinu, pienu ipylu, uzkaitinu ir valgau blink.gif nieko imantresnio nesugalvoju blush-anim-cl.gif o taaaip megstu karsta sokolada. karta teko ragaunt karsto sokolado su romu. yai fu.. visa skoni sugadino.
Atsakyti
Man atrodo, kad tirstumo suteikia sviestas. Gaminu be recepto - pienas/grietinele(man labiau su pienu patinka), sviestas, cukrus ir kakava. Vis paragauju - jei ko truksta pridedu ir visuomet gerai pavyksta.
Atsakyti
As labai megstu karsta sokolada. Kiek seniau gamindavau - vis man nepatikdavo (nes pagrindinis komponentas budavo kakava). Karta vaiksciodama po parduotuves radau knyga "Zymiu zmoniu receptai". Ir spekit ka ten radau ? Ogi E.Spokaites recepta "karstas sokoladas". Nuo siol jis mano megstamiausias.
Taigi reikia imti 0,5 plytos juodo sokolado, 0,5 plytos pienisko sokolado ir grietineles. Viska istirpinti. Pasakysiu - cia vienai tai per daug gaunasi smile.gif
Labai paprasta ir skanu. thumbup.gif
As karstu sokoladu sveciu nevaisiniu, todel man imantriu receptu nereikia. O sitas man labai paprastas ir patogus. Ypac kai noriu pasmuguriauti viena namie blush-anim-cl.gif
Atsakyti
As is vaikystes dar toki recepta prisimenu:
saukstas sviesto, saukstas pieno, saukstas cukraus ir saukstas kakavos (visko po 1 sauksta). Gaunasi kaip tik 1 porcija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2004 01 17, 20:05)
Karshtas shokoladas
85g shokolado
425ml pieno
150ml grietineles
4 shaukshtai cukraus pudros
2 rutuliukai vaniliniu ledu
1. Sudekite viska ishskyrus ledus i puoda ir maishant shildykite ant mazos ugnies.
2. Nukelkite nuo ugnies kai jau garuos, bet nebus dar uzvire.
3. Idekite po rutuliuka ledu i du indelius ir tada uzpilkite karsta shokolada.
4. Pabarstykite kakavos milteliais.

Skanaus!

cia ne karstas sokoladas, o karsto sokolado gerimas, aisku amerikonai tai ir vadina hot chocolade.
ex zinojau, kad bea receptai visi labai skanus, bet sitas...sugadinau kruva geru produkt..., ai bet pati apsizioplinau...soitiek pieno.. smile.gif
Atsakyti
O as be proto megstu balta sokolada, gal ir ji galima karsta pasigaminti? essen.gif wub.gif
Atsakyti
Karštas šokoladas
2 stiklinės grietinėlės
3 šaukštai kakavos
3 šaukštai cukraus
šaukštelis sviesto
Į indą supilti grietinėlę, kakavą ir cukrų. Pakaitinti iki užvirimo, nuimti nuo ugnis ir tada įdėti sviesto. Tuomet pastatyti ant viryklės silpnos ugnies ir virti 1 - 1,5 min. nuolat maišant
thumbup.gif
Atsakyti
mums mokykloje mokytoja sake, ka reikia sokolada daryti inde, kuris istatytas i kita inda su vandeniu - taip sokoladas neprisvyla. beto, geriau deti ne cukru, o cukraus pudra - greiciau ir geriau istirpsta...
Atsakyti