250 ml kefyro 2 svogūno galvos 5 skiltelės česnako 1 a. š. druskos 1 a. š. cukraus 1 v. š. citrinos sulčių juodieji pipirai
Svogūnus ir česnaką susmulkinti. Kefyrą sumaišyti su druska, pipirais, cukrumi ir citrinų sultimis. Užpilti marinatą ant mėsos, suberti svogūnus ir česnaką, gerai išmaišyti.
Ačiū už šį receptą , labai visiems patiko... net mano vyrui ir uošviui (jie nelabai mėgsta šašlykus) Niam, niam
Savaitgalį Maksimoj užmačiau vėrinukus iš šoninės į kurią daržovės įsuktos. Tai nusprendžiau pati pasigamint.Labai skanu buvo
Šoninės suktinukai su daržovėmis
Žalia šoninę pjaustau išilgai juostomis.Išprieskoniuoju su česnaku ir visokiais kitokiais prieskoniai. Tada vynioju panašiai kaip balandėlius, tik dar apsuku keli kartus ( nu reikia taip vyniot kad pro galą neiškristų).o vynioju: cukinijos gabaliuką, pomidoro skiltelę, svogūno gabaliuką, pievagrybio truputį nu ir baziliko lapelį.Šiaip čia fantazijos reikalas. Tada suvėrėm ant iešmo ir kepėm
Lb aciu uz receptus saslyku Vakar marinavau saslius labai paprastai sudejau mesa, dejau svogunu, pipiru, lauro lapu, vegetos, paprikos, kecupo ir majonezo, ir acto su vandeniu. tai nezinom kas cia gausis per receptura sian vaziuojam i gamta tai bandysim kepti
galvoju gal dar šašlykų kepimo uždarymo maratonui pasiūlysiu mūsų šios vasaros atradimą. marinuotas vištienos širdeles. as jas pamarinuoju su majonezu ir šašlyko prieskonias, biski svogunu ir pom. padazu. Žinokit liuks. ir kepi kaip šašlykus.