QUOTE(Ambrozija @ 2003 04 11, 22:03)
Ir nereik jokio acto ar citrino rugsties
. O tas mineralinis turi buti surus ar ne ???
Nereikia jokiu actu ir rugsciu! Norite naturalaus ir gero saslyko? Patariu: i indeli susidedate prieskonius: piprus, druska, tinka sviezi krapai ir kiti aromatiniai prieskoniai, viska uzpilate alyvuogiu aliejumi (padarote marinata) ir uzpilate supjaustyta mesa. Gerai butu rankomis "ismasazuoti". Marinuotis uztenka tiek laiko, kiek kurenasi saslykine:) Skanaus!
Papildyta:
QUOTE(vygamster @ 2008 10 18, 13:59)
Nereikia jokiu actu ir rugsciu! Norite naturalaus ir gero saslyko? Patariu: i indeli susidedate prieskonius: piprus, druska, tinka sviezi krapai ir kiti aromatiniai prieskoniai, viska uzpilate alyvuogiu aliejumi (padarote marinata) ir uzpilate supjaustyta mesa. Gerai butu rankomis "ismasazuoti". Marinuotis uztenka tiek laiko, kiek kurenasi saslykine:) Skanaus!
Papildymas: labai greitas budas marinuoti yra majonezas su prieskoniais, arba citrina - "pamasazavai" ir gali kepti po pusvalandzio! O prieskoniai labai geri yra Santa Maria, Saldva ir kiti misiniai saslykams, arba galima pasidaryti pacioms: druska, juodi pipirai, raudonelis, bazilikas, cesnakas, svogunas... betkokiu atveju gausis puikiai, tik negailekite aromatiniu prieskoniu:)