Dar vienas geras marinatas

Pagal duotas proporcijas, galit pasidaugint pagal savo turimą mėsos kiekį. Tikrai tikrai skanu

Mėsa rozmarino ir citrinos marinate500 g mėsos (vištienos, kiaulienos, kalakutienos)
3 v. š. alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
1/2 citrinos
2 v. š. sojų padažo
2 v. š. rozmarino (šviežių smulkintų lapelių)
šviežiai maltų piprų
druskos
Mėsą supjausyti kąsnio dydžio gabalėliais, išspausti citrinos sultis, česnaką susmulkinti (sukapoti ar iššspausti). Sumaišyti visus marinato komponentus su mėsa ir palikti vėsioje vietoje porai valandų.
Gerai įkaitinti grilį, grilio keptuvę ar paprastą keptuvę ir kepti. Iškepusi mėsytė būna labai minkšta, sultinga ir skleidžia nuostabų aromatą. Ir, čia labai svarbu, greitai paruošiama.