Na, dedu ir savo puikųjį receptą

Ugniniai šašlykai pagal mane
2 kg kiaulienos sprandinės
3 nemaži svogūnai
4 - 5 skiltelės česnako
1 - 2 čili pipirai
1 indelis aštraus pomidorų padažo (naudoju šį)
2 v. š. aitriosios paprikos miltelių
1 v. š. džiovintų čiobrelių
1 v. š. džiovinto rozmarino
1 pakelis "Santa Maria" prieskonių šašlykams
2 v. š. aliejaus
mėsą minkštinančios druskos
šviežiai maltų pipirų
pora žiupsnelių cukraus
Mėsą supjaustyti, kaip įprastai pjaustote šašlykams, svogūnus - žiedeliais, susmulkinti čili pipirą ir česnaką. Viską, kas parašyta aukščiau, kartu su česnakais, čili ir svogūnų žiedais dėti į dubenį su mėsa ir maišyti, maišyti, maišyti, pamasažuoti mėsytę, minkyti minkyti (rankomis), kol svogūnai paleis savo sultis, o prieskoniai susimaišys ir pasiskirstys tolygiai. Kuo daugiau išmasažuota mėsa ir kuo daugiau svogūnų sulčių, tuo minkštesnė bus kepama mėsa. Palikti maistine plėvele uždengtame dubenyje per naktį.
Ar jų skonis labai ''ugninis''?Aš dėl vaikų klausiu,tikriausiai jiems per aštru būtų,geriau dešreles pakepti.Iš pavadinimo galima spręsti,kad aštroki gaunasi