Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie krikštynas

Pries pora dienu kaip tik krikstijom savo suneli,tai mes su kriksto mama taremes mazdaug kas ka daro, kad nesidubliuotu ir nebutu taip kad niekas nieko blink.gif Atvaziavus pas mus i namus simboliskai nuplove padukus,rankytes,veiduka, kas ir priklauso kriksto mamai,aprenge rubeliais. Pasake pora zodziu, kad islydim pagoniuka, sugrisim jau su krikscioniuku . Turejo su savimi sermuksnio sakele, kuri lydejo mus visa kelia, i batuka ibere ciut druskos, kad nelaimes nepultu.....ir isvaziavom i baznycia....baznycioj aisku ji buvo pasirupinus skraiste, kuria apeigu pabaigoj reik uzdeti ir kriksto zvake, kuria kunigas uzdega. As buvau islankscius popieriniu laiveliu, ant kuriu norejau prasyt kad sveciai uzrasytu po viena zodi-palinkejima...kad tie palinkejimai nesidubliuotu kad butu is vardo pirmos raides,pvz: daiva raso dziaugsmo, giedrius raso gerumo ir pan.tuos laivelius planavau paleisti tvenkinuky, bet deja oro salygos sitam uzmanymui pamaise doh.gif

Kai atvykom i sale kriksto mama iteike mum kriksto liudijima, paleido per rankas sveciams buteli "napaleono", ant kurio turejo visi pasirasyt, ir uzrase metus kad atidaryti tik kai sueis 18ka metu,iteike mum saugot. Paskui nurenge kriksto skraiste,liepe mum ja saugot, kaip ir kriksto zvake iki pirmos komunijos. Dar dare modelinoj pedutes ispauda,kuri padovanojo mum.
As savo ruostu kai tik atvykom i kavine, kol visi dar nedrasus kad turetu ka veikt isdalinau po krikstynu laikrastuka. Dar buvau priklijavus ant kolonu laiska nuo sunelio visiem....ka nori ir ko nenori girdeti mazylis is suaugusiuju , dar viena labai grazia pasaka, kuria radau internete Sveciai kol vaiksciojo po sale turejo kur akis paganyti Dar buvau padarius palinkejimu knygele,kadangi ne visi drasus sakyti tostus ir palinkejimus, o be to sakyti palinkejimus 6men kudikeliui kuriam visai vienodai rodo atrodo truputi kvaila,o palinkejimus su mielu noru surase visi sventes eigoj ir ta knygele iteiksiu suneliui kai bus laikas smile.gif dar buvau kriksto teveliam paruosus po diploma, po dovanele.ir seneliam taip pat po dovanele:) buvau dar padarius saldainiukus su mazylio foto,iteikiau kiekvienam sveciui kaip atminimo dovanele:) Ir zaidimuka viena dariau su pasizadejimu kortelemis....ant kiekvienos korteles buvo surasyti pazadai ir daviau kiekvienam traukti,buvo labai linksma, kai diedukas pasizadejo anukeliui nupirkti auto ne prastesni nei savo , lotuliukas.gif dede pasizadejo ismokyti daryti i puoduka lotuliukas.gif mano vyras pasizadejo padovanoti mazyliui leliuka kad nebutu liudna doh.gif lotuliukas.gif Per daug jau cia gal isipleciau, bet gal kam pravers....
Atsakyti
QUOTE(ddaivusia @ 2011 09 12, 14:36)
Dar buvau priklijavus ant kolonu laiska nuo sunelio visiem....ka nori ir ko nenori girdeti mazylis is suaugusiuju  , dar viena labai grazia pasaka, kuria radau internete 

Turejo buti sauni svente thumbup.gif
ddaivusia, o koki laiska ir kokia pasaka rasei? gal pasidalintum? ax.gif
Atsakyti
Su mielu noru:) Nes tik sio nuostabaus forumo pagalba viska ir padariau 4u.gif

Danguje gyveno vaikutis ir ruošėsi netrukus gimti. Vieną dieną jis paklausė Dievo:
- Man sako, kad tu rytoj ketini mane nusiųsti į žemę, bet kaip aš ten gyvensiu, būdamas toks mažytis ir bejėgis?
- Iš daugelio angelų aš išrinkau vieną tau. Jis lauks tavęs ir tavimi rūpinsis - atsakė Dievas.
- Bet juk čia, danguje, man nieko netrūksta... O ir tos dainos bei šypsenos... man jų reikia, kad būčiau laimingas..
- Tavo angelas tau dainuos ir šypsosis kiekvieną dieną. Tu jausi jo meilę ir būsi laimingas.
-Bet - neatlyžo mažasis - kaip aš suprasiu, kai su manim kalbės, juk aš nemoku žmonių kalbos?
- Tai paprasta, tavo angelas kalbės tau pačius gražiausius ir šilčiausius žodžius, kokių tu dar nesi girdėjęs, ir su didžiule kantrybe bei rūpesčiu jis mokys tave kalbėti.
Vaikutis pakėlė į Dievą akis:
- O ką aš darysiu, kai norėsiu pasikalbėti su tavimi?
Dievulis nusišypsojo:
- Tavo angelas suglaus tavo delniukus ir mokys tave maldų.
- Tačiau aš girdėjau, kad žemėje yra blogų žmonių. Kas mane apsaugos ir gins?
Dievas apkabino vaikutį:
- Tavo angelas tave gins, net jeigu grės pats didžiausias pavojus.
Ir staiga mažutis nusiminė:
- Bet aš visą laiką būsiu nelaimingas, nes daugiau tavęs nebepamatysiu...
Dievas pakėlė vaikutį ir tarė:
- Tavo angeliukas visą laiką kalbėsis su tavimi apie mane ir mokys kelio, kad galėtum pas mane sugrįžti. Taigi aš visą laiką būsiu šalia tavęs.
Tuo metu buvo taip gera ir ramu danguje, bet žemėje jau girdėjosi balsai, ir vaikutis paskubomis švelniai paklausė:
- Dievuliau, jeigu jau man reikia tave palikti, prašau pasakyk man, kuo mano angelas vardu?
- Tavo angelo vardas nėra svarbus, tu jį tiesiog vadink Mamyte...

Maciau vogciom kaip vienas svecias skaite,net susigraudino:) isties grazi pasaka:)
Papildyta:
Cia laiskas, ji irgi buvau atspausdinus ir priklijavus ax.gif

Laiškas tėveliams, seneliams, tetoms ir dėdėms, visiems, kurie mane pažįsta:

Aš esu! Jūsų Meilės Gyveniman pakviestas, širdimi ir sąžine palaimintas, Jūsų raukšlėmis išsaugotas, šypsena pakylėtas... Auginkit mane! Auginkit mane tokį, kad vėjai nurimtų, kad saulė spindėtų ir debesys jos neuždengtų. Teisingą auginkit. Švelniausiai migdykit ir bauskit skaudžiausiai. Taip lengva ir paprasta viskas. Užaugsiu!
Atsakyti
QUOTE(ddaivusia @ 2011 09 12, 15:36)
Pries pora dienu kaip tik krikstijom savo suneli,tai mes su kriksto mama taremes mazdaug kas ka daro, kad nesidubliuotu ir nebutu taip kad niekas nieko blink.gif  Atvaziavus pas mus i namus simboliskai nuplove padukus,rankytes,veiduka, kas ir priklauso kriksto mamai,aprenge rubeliais. Pasake pora zodziu, kad islydim pagoniuka, sugrisim jau su krikscioniuku .  Turejo su savimi sermuksnio sakele, kuri lydejo mus visa kelia, i batuka ibere ciut druskos, kad nelaimes nepultu.....ir isvaziavom i baznycia....baznycioj aisku ji buvo pasirupinus skraiste, kuria apeigu pabaigoj reik uzdeti ir kriksto zvake, kuria kunigas uzdega. As buvau islankscius popieriniu laiveliu, ant kuriu norejau prasyt kad sveciai uzrasytu po viena zodi-palinkejima...kad tie palinkejimai nesidubliuotu kad butu is vardo pirmos raides,pvz: daiva raso dziaugsmo, giedrius raso gerumo ir pan.tuos laivelius planavau paleisti tvenkinuky, bet deja oro salygos sitam uzmanymui pamaise  doh.gif

Kai atvykom i sale kriksto mama iteike mum kriksto liudijima, paleido per rankas sveciams buteli "napaleono", ant kurio turejo visi pasirasyt, ir uzrase metus kad atidaryti tik kai sueis 18ka metu,iteike mum saugot. Paskui nurenge kriksto skraiste,liepe mum ja saugot, kaip ir kriksto zvake iki pirmos komunijos. Dar dare modelinoj pedutes ispauda,kuri padovanojo mum.
As savo ruostu kai tik atvykom i kavine, kol visi dar nedrasus kad turetu ka veikt isdalinau po krikstynu laikrastuka. Dar buvau priklijavus ant kolonu laiska nuo sunelio visiem....ka nori ir ko nenori girdeti mazylis is suaugusiuju  , dar viena labai grazia pasaka, kuria radau internete  Sveciai kol vaiksciojo po sale turejo kur akis paganyti  Dar buvau padarius palinkejimu knygele,kadangi ne visi drasus sakyti tostus ir palinkejimus, o be to sakyti palinkejimus 6men kudikeliui kuriam visai vienodai rodo atrodo truputi kvaila,o palinkejimus su mielu noru surase visi sventes eigoj ir ta knygele iteiksiu suneliui kai bus laikas  smile.gif  dar buvau kriksto teveliam paruosus po diploma, po dovanele.ir seneliam taip pat po dovanele:) buvau dar padarius saldainiukus su mazylio foto,iteikiau kiekvienam sveciui kaip atminimo dovanele:) Ir zaidimuka viena dariau su pasizadejimu kortelemis....ant kiekvienos korteles buvo surasyti pazadai ir daviau kiekvienam traukti,buvo labai linksma, kai diedukas pasizadejo anukeliui nupirkti auto ne prastesni nei savo  , lotuliukas.gif  dede pasizadejo ismokyti daryti i puoduka  lotuliukas.gif  mano vyras pasizadejo padovanoti mazyliui leliuka kad nebutu liudna  doh.gif  lotuliukas.gif    Per daug jau cia gal isipleciau, bet gal kam pravers....

thumbup.gif Na įsivazduoju, kad buvo tikrai super. Ir iš aprašymo supratau, kad visko buvo laaaabai saikingai ir tai labai gražu, šaunu ir tikiu, kad įsimintina
QUOTE(ddaivusia @ 2011 09 12, 16:18)
Su mielu noru:) Nes tik sio nuostabaus forumo pagalba viska ir padariau 4u.gif

Danguje gyveno vaikutis ir ruošėsi netrukus gimti. Vieną dieną jis paklausė Dievo:
- Maciau vogciom kaip vienas svecias skaite,net susigraudino:) isties grazi pasaka:)

rolleyes.gif Šitą pasaką turiu kompe kaip prezentaciją wub.gif
Atsakyti
[quote=*Star*,2011 09 12, 14:26]
thumbup.gif Na įsivazduoju, kad buvo tikrai super. Ir iš aprašymo supratau, kad visko buvo laaaabai saikingai ir tai labai gražu, šaunu ir tikiu, kad įsimintina
rolleyes.gif

Labai aciu blush2.gif Na tikrai buvo nei per daug nei per mazai,pats tas smile.gif Nenorejom sveciu idarbinti klausytojais, todel buvom nusprende kuo maziau bereikalingu kalbu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ddaivusia,2011 09 12, 16:44]
[quote=*Star*,2011 09 12, 14:26]
rolleyes.gif

Labai aciu blush2.gif Na tikrai buvo nei per daug nei per mazai,pats tas smile.gif Nenorejom sveciu idarbinti klausytojais, todel buvom nusprende kuo maziau bereikalingu kalbu mirksiukas.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ne į posėdį žmonės susirenka biggrin.gif
Atsakyti
Panos, o kaip jus darot su nuotraukomis? g.gif Fotografuojates savo jegomis, samdot fotografa, ar kaip? Kadangi pas mus svente nusimato tik artimuju rate, kriksto tevai - jauni zmones, o visi kiti susirinke - diedukai, mociutes, vyresni dedes ir tetos, kuriems nelabai patikiu fotografuoti, nes garantuoju - butu foto ir be galvu ir pan., svarstau - gal pasikviesti fotografa ceremonijos iamzinimui ir bendrai dalyvavusiuju foto prie baznycios (nu ir jei sveciai nores su leliuku po fotke atminimui), arba visus i fotoatelje nuvezti, kad grazios nuotraukos butu. Po to jau patys pasifotografuosim baliuje. Gal zinot apytikslias kainas fotoatelje? Paskambinau fotografei, kuri musu vesuves fotografavo, tai uz ta valanda prie baznycios pasiprase 500 lt, tai kazkaip man daugokai pasirode blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2011 09 12, 15:56)
Panos, o kaip jus darot su nuotraukomis?  g.gif Fotografuojates savo jegomis, samdot fotografa, ar kaip? Kadangi pas mus svente nusimato tik artimuju rate, kriksto tevai - jauni zmones, o visi kiti susirinke - diedukai, mociutes, vyresni dedes ir tetos, kuriems nelabai patikiu fotografuoti, nes garantuoju - butu foto ir be galvu ir pan., svarstau - gal pasikviesti fotografa ceremonijos iamzinimui ir bendrai dalyvavusiuju foto prie baznycios (nu ir jei sveciai nores su leliuku po fotke atminimui), arba visus i fotoatelje nuvezti, kad grazios nuotraukos butu. Po to jau patys pasifotografuosim baliuje. Gal zinot apytikslias kainas fotoatelje? Paskambinau fotografei, kuri musu vesuves fotografavo, tai uz ta valanda prie baznycios pasiprase 500 lt, tai kazkaip man daugokai pasirode  blink.gif

As emiau fotografa porai valandu(cia Kaune), tai tariausi su juo kad fotkintu svarbiausia visa ceremonija baznycioje ir po baznycios dar valanda laiko gamtoje. Taremes suma 200lt, beja ne siaip is oro as ji susiradau, o pagal rekomendacijas ir jo darbus realiai maciau, labai patiko thumbup.gif Tai jis atvaziavo anksciau, pradejo fotkint anksciau, dar po ceremonijos ne tik kad gamtoj prifotkino, bet dar ir i kavine paskui vaziavo,norejo stala vaisiu nufotkint butinai ir torta smile.gif Zodziu ir dar sake uz ta pacia kaina nemokamai padarys filmuka is foto ax.gif Bet as paciu fotkiu neimsiu, tik dvd, pati atsispausdinsiu tas nuotraukas smile.gif Tei vat. ir fotografas superinis, ne per ikyrus, bet ismanantis savo darba, labai patiko....Nors aisku gal per anksti giriu, nes nuotraukytes dar tik po poros sav gausiu, bet net neabejoju kad bus thumbup.gif
O per pati baliu tai patys kiek pasifotkinom ir tai tik pradzioj, nes visai nesinori nuotrauku kai visi jau su stikliuku rankose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivusia @ 2011 09 12, 17:29)
As emiau fotografa porai valandu(cia Kaune), tai tariausi su juo kad fotkintu svarbiausia visa ceremonija baznycioje ir po baznycios dar valanda laiko gamtoje. Taremes suma 200lt, beja ne siaip is oro as ji susiradau, o pagal rekomendacijas ir jo darbus realiai maciau, labai patiko thumbup.gif  Tai jis atvaziavo anksciau, pradejo fotkint anksciau, dar po ceremonijos ne tik kad gamtoj prifotkino, bet dar ir i kavine paskui vaziavo,norejo stala vaisiu nufotkint butinai ir torta smile.gif  Zodziu ir dar sake uz ta pacia kaina nemokamai padarys filmuka is foto  ax.gif  Bet as paciu fotkiu neimsiu, tik dvd, pati atsispausdinsiu tas nuotraukas smile.gif  Tei vat. ir fotografas superinis, ne per ikyrus, bet ismanantis savo darba, labai patiko....Nors aisku gal per anksti giriu, nes nuotraukytes dar tik po poros sav gausiu, bet net neabejoju kad bus thumbup.gif
O per pati baliu tai patys kiek pasifotkinom ir tai tik pradzioj, nes visai nesinori nuotrauku kai visi jau su stikliuku rankose doh.gif

na, 200 lt tai ne 500 lt smile.gif o gal kur nors jo darbu internete galima pasiziureti ir gal kontaktais pasidalintum i az? ax.gif kazkaip nesinori i ta fotoatelje grustis, nes musu vaikelis dar visai kudikelis, tai sunku suplanuoti, kada valgys, kada miegos, o foto noretusi bent keliu kokybisku.
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2011 09 12, 16:44)
na, 200 lt tai ne 500 lt smile.gif o gal kur nors jo darbu internete galima pasiziureti ir gal kontaktais pasidalintum i az?  ax.gif  kazkaip nesinori i ta fotoatelje grustis, nes musu vaikelis dar visai kudikelis, tai sunku suplanuoti, kada valgys, kada miegos, o foto noretusi bent keliu kokybisku.

Puikiai tave suprantu, mano mazyliui irgi ne puses metuku dar nera smile.gif Idedu nuoroda, nors cia tik jo vestuviu nuotraukos, bet pagooglinus galim atrasti ir daugiau. Sioj nuorodoj ir jo kontaktai:)

http://www.wed.lt/lt.../id/144/page/1/
Atsakyti
QUOTE(ddaivusia @ 2011 09 12, 17:54)

Aciu tau labai 4u.gif , bandysiu paskambint, jei dar bus neuzsiemes.
O kiek laiko jus foto jau laukiat?
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2011 09 12, 17:21)
Aciu tau labai  4u.gif , bandysiu paskambint, jei dar bus neuzsiemes.
O kiek laiko jus foto jau laukiat?

Ner uz ka, malonu pagelbeti 4u.gif
Na mes tik penktadieni krikstijomes, tai sake nuotraukyciu reikes laukti apie 2sav. ir moketi tik po to, kai atiduos! Jokiu uzstatu,nieko thumbup.gif
Atsakyti