Mergaites, moliuskai yra visai kitokie dalykai. Turejau kazkada ju ant kaklo, tai tik lazeriu galima saugiai isnaikinti, nes jie yra uzkreciami, jei pradursit ir pateks to vidaus ant sveikos odos, isplis daugiau tada.
O miliumus drasiai gali pasalinti kiekvienas, kuris ismano kaip taisyklingai tai daryti.
na - manau kad radau kas tie balti spuogiukai yra
Balti inkštirai - maži mazgeliai ant skruostų, vokų, kaktos, užausiuose. Dauguma jų visiškai nepastebi, o liaudis vadina riebaliniais spuogais. Tai išties nedidelės cistos, pilnos riebalų. Jų atsiradimo priežastys iki galo neišaiškintos, bet pastebėta, kad daugumai žmonių jų atsiranda nuo riebaus maisto. Kada baltų inkštirų daug, veidas atrodo lyg nubertas manų kruopomis.
jei kam idomu - galite skaityti visa straipsni:
balti spuogeliai

Balti inkštirai - maži mazgeliai ant skruostų, vokų, kaktos, užausiuose. Dauguma jų visiškai nepastebi, o liaudis vadina riebaliniais spuogais. Tai išties nedidelės cistos, pilnos riebalų. Jų atsiradimo priežastys iki galo neišaiškintos, bet pastebėta, kad daugumai žmonių jų atsiranda nuo riebaus maisto. Kada baltų inkštirų daug, veidas atrodo lyg nubertas manų kruopomis.
jei kam idomu - galite skaityti visa straipsni:
balti spuogeliai
Pas mane jų buvo daug ant skruostų. Atrodo, net oda šiurkšti nuo jų, nors darau pylingus. Tai kosmetologė ėmė ir išvalė prieš mėnesį su adatėlė. Bet žiūriu, kad vėl atsiranda
QUOTE(ZBITKA @ 2008 08 29, 16:45)
Pas mane jų buvo daug ant skruostų. Atrodo, net oda šiurkšti nuo jų, nors darau pylingus. Tai kosmetologė ėmė ir išvalė prieš mėnesį su adatėlė. Bet žiūriu, kad vėl atsiranda
Man pries metus isvale mazdaug 70% miliuku, bet vel ju pilna

kai man dare veido valyma, kosmetologe paklause, ar darau veido pilinga, ir gavau bart uztai
Ji pasake, kad kai yra tokie balti poodiniai spuogeliai, ar siaip spuogeliai, geriau pilingo nedaryti, nes taip oda gali dar labiau uzsikresti
dabar ant smakro pilna baltu poodiniu spuogiuku (patempus oda lb matosi), pasak kosmetologes, cia nuo pilingo taip uzsikrete

QUOTE(melutia @ 2008 09 24, 18:33)
kai man dare veido valyma, kosmetologe paklause, ar darau veido pilinga, ir gavau bart uztai
Ji pasake, kad kai yra tokie balti poodiniai spuogeliai, ar siaip spuogeliai, geriau pilingo nedaryti, nes taip oda gali dar labiau uzsikresti
dabar ant smakro pilna baltu poodiniu spuogiuku (patempus oda lb matosi), pasak kosmetologes, cia nuo pilingo taip uzsikrete

Na as pilinga daznai darausi. L.daug pas mane tu baltuciu kruopyciu,,,... o tai kaip ten tada tau kosmetologe patare, ar su adatyte vale?
Papildyta:
Merginos, gal zinote gera su medicin.isilavinimu kosmetologe?
Buciau l.dekinga
Papildyta:
Jau radau forume tokia temele apie geras kosmetologes vilniuje

man su adatelem naikino tuos baltus, keletas aplink akis buvo, jie tokie i virsu iskile
tei tie nebedygsta, arba koks vienas gal ir atsirado po to
...bet va smakrui nieko nepadare,..ten tokie po oda, smulkuciai, balti taskiukai matos
ir daug ju..tada nepaklausiau kaip jais atsikratyt
bet cia turbut adateles nepadetu...arba reik is vidaus gydyt, ar kokia rugstim 
Papildyta:
Svaja83, kokia ten temele apie kosmetologes?

Papildyta:

QUOTE(melutia @ 2008 09 24, 21:17)
man su adatelem naikino tuos baltus, keletas aplink akis buvo, jie tokie i virsu iskile
tei tie nebedygsta, arba koks vienas gal ir atsirado po to
...bet va smakrui nieko nepadare,..ten tokie po oda, smulkuciai, balti taskiukai matos
ir daug ju..tada nepaklausiau kaip jais atsikratyt
bet cia turbut adateles nepadetu...arba reik is vidaus gydyt, ar kokia rugstim 
Papildyta:

Papildyta:

na wa linkas gal pades http://www.supermama...howtopic=298457

Balti spuogeliai apie akis, tai ne moliuskai, o MOTILIUM
.Tai ,jie linke kartas nuo karto vel atsinaujinti.Dermatovenerologai juos su spec aparatu pradegina ir iskrapsto nenaudeli.Jie ir issispaudzia, bet reikia laaaabai ilgai brandinti

Nelabai kas suprato apie kokius spuogelius cia kalbama.. O kalbama apie tokius baltus taskelius apie akis dazniausiai (paakius), jie nejudantys, o atsiradanatys tada kai sustreikuoja kepenys. Juos galima pasalinti adatele arba kitaip isspausti. O va tai kas buna ant smakro spaudyti negalima, nes ten arba veido erkutes arba atopinio dematito pozymiai (ar kitos alergijos). Ten spaudant, alergija paplis dar labiau!
QUOTE(rasmoskis @ 2008 09 26, 13:03)
Balti spuogeliai apie akis, tai ne moliuskai, o MOTILIUM
.Tai ,jie linke kartas nuo karto vel atsinaujinti.Dermatovenerologai juos su spec aparatu pradegina ir iskrapsto nenaudeli.Jie ir issispaudzia, bet reikia laaaabai ilgai brandinti 

Ne Motilium, o miliumai . Motilium, tai vaistai