Įkraunama...
Įkraunama...

Nemaloniausia med.procedūra

QUOTE(pukeliux @ 2006 09 15, 14:35)
Patikėk, rektoromanoskopija daug baisiau... fear.gif

o kas cia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 09 16, 08:34)
o kas cia? blush2.gif

spėju, kad tai žarnyno "zondavimas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicci: 16 rugsėjo 2006 - 20:49
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 08 26, 17:50)
nepatogu net klausti ,o kaip ir dėl ko tie dubens kaulai supuliavo  blink.gif

Tiesiog kiaušidės pūlingas uždegimas komplikavosi (taip sako gyd.). Pūliai persimetė į žarnyną, dubens kaulus (aš nežinau kaip ten tiksliai buvo, bet man sakė, kad per operaciją dubenkaulį turėjo "apskust", praplaut viską gerai pilvo ertmėje g.gif
Susirgau kiaušidžių ir kiaušintakių pūlingu uždegimu, bet to nežinojau 3 savaites: buvo labai negera (stiprūs skausmai, negalėjau nieko valgyti, aukštoka temperatūra), bet kadangi kaip tik buvo gripo sezonas, tai gyd. man tą gripą ir diagnozavo. Darėsi vis blogiau. Po 3 sav. t-ra jau siekė 40.6 ryte, absoliučiai nebegalėjau valgyti (vėliau ir gerti), labai maudė nugarą ir strėnas, tiesiog buvo sunku. Alpdavau daug ir dažnai.
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2006 09 06, 16:05)
Oi, apie zondo rijimą net pagalvoti man baisu scare.gif  mega_shok.gif  cray.gif

drinks_cheers.gif viena is nemaloniausiu proceduru
Atsakyti
Man nemalonius jausmus kelia vien bet kokia gydymo istaiga,jau nekalbu apie proceduras blush2.gif
Atsakyti
nemaloniausia procedura kiek pamenu buvo kirpti liezuvio ir virshutines lupos pasaiteli lotuliukas.gif atsimenu jauciau viska,kaip kerpa ji,siuva,tempia ir kai pilna burna kraujo ir kai as cypiau is skausmo ir dar baisioji daktare ant manes reke baisiausiai kad nutilciau verysad.gif cia buvo kai buvau apie 10 metu biggrin.gif mama buvo apzadeju i magdonalda nusivesti,bet po tos proceduros ilgai negalejau ten eiti tai teko tik pasvajoti kai vaiksciojau apsiutu liezuviu ir lupa biggrin.gif
Atsakyti
[quote=eglincia,2006 12 15, 16:06]
nemaloniausia procedura kiek pamenu buvo kirpti liezuvio ir virshutines lupos pasaiteli lotuliukas.gif atsimenu jauciau viska,kaip kerpa ji,siuva,tempia ir kai pilna burna kraujo ir kai as cypiau is skausmo ir dar baisioji daktare ant manes reke baisiausiai kad nutilciau verysad.gif cia buvo kai buvau apie 10 metu
> vargsiuke console.gif
man tai net kraujo emimas strioka kelia, ypac jei is venos. Galiu net apalpt. Dar dantistu bijau ir jau labai nemalonu, kai "zarna ryti reikia" swoon.gif bijau.gif
Atsakyti
as irgi bijau adatu unsure.gif ziauriai,isbalstu visa,daba galvoju reik eit nuo gripo skiepytis,labai bijau nors kiekvienais metais skiepijuos ir visai nieko nejauciu biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 08 13, 13:38)
Man tai nėra nieko baisiau kaip apsilankymas pas LOR gydytojus. Išmuša šaltas prakaitas, silpna darosi iškart. SIAUBINGAI bijau user posted image

jo jo as ir lor labai bijau..siaip tokia durna baime turiu ,kad is nosies kraujas nepradetu begt kai ten kisa visokius ilgus metalinius daigtus.. blush2.gif blush2.gif ir dar nezinau kaip cia bus su gimdymu ,nors as dar ne nestuke.gif ,bet kai pradedu galvoti tai labai baisaus man kazkas atrodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2006 12 30, 21:17)
jo jo as ir lor labai bijau..siaip tokia durna baime turiu ,kad is nosies kraujas nepradetu begt kai ten kisa visokius ilgus metalinius daigtus.. blush2.gif  blush2.gif ir dar nezinau kaip cia bus su gimdymu ,nors as dar ne  nestuke.gif  ,bet kai pradedu galvoti tai labai baisaus man kazkas atrodo blink.gif

kai laukiesi viskas pradeda atrodyti kitaip, taip kad is anksto geriau nebijok, o tai beda prisisauksi
Atsakyti
Man neteko patirti tokiu baisiu proceduro kaip kurios, cia aprasytosios, bet is vaikystes su siaubu prisimenu, kai klibejo vienas apatinis dantukas ir as, savo nelaimei, uzsispyriau, kad tevai mane vestu pas stomatologa doh.gif O stomatologe poliklinikos nusprende, kad be vieno klibancio reikia istraukti ir dar tris neklibancus greta esancius dantis... Nuskausminimas, jeigu ji taip galima pavadinti, buvo viso labo papurskimas kazkokiu skysciu... Apie skausma patyliu, mama, kai pamate mane, isvesta is kabineto, persigando- visa balta, drebanti. Sis gydytojas sprendimas galbut leme tai, kad istrauktu dantu vietoje ilgai neaugo naujieji dantys, o kai isaugo, paaiskejo, kad jie visi isaugo netaisyklingai, ko rezultatas - netaisyklingas sakandis, negrazi estetine dantu isvaizda verysad.gif
Atsakyti
kosmaras, vargse. mano suneliui dantukas buvo uzleistas, susidare pulinys ant zandikaulio, teko traukti, 3 kartus dure anestezija, nes pasirodo neveikia kai pulinys yra, paskui rove su saknim, kaip nuolatinio danties (net nezinojau iki tol), o jis klyke ant visos poliklinikos, as kitam gale girdejau, o vyras kabinete laike. zinokit sakes kaip baisu, paskui vaiks veme visa nakti, nezinau ar nuo tos anestezijos ar nuo streso. siaubas kazkoks.
man tai labai baisu pas dantista irgi, neseniai taise danti, tai irgi kazkodel nesuveike nuskausminimas, na visko matyt buna.
Atsakyti