Įkraunama...
Įkraunama...

Nemaloniausia med.procedūra

Man baisiausias dalykas klyzma doh.gif , nors ir neskauda, bet tas tupejimas tualete gali pribaigti biggrin.gif
Atsakyti
as galiu viska iskesti, bet tik ne odontologu scare.gif scare.gif nors ir nuskausmina, bet vistiek visa isitempus sedziu ir laukiu kada gi suskaudes doh.gif
Atsakyti
Man nemaloniausios yra visos proceduros stomatologo kabinete ir procedura, kai ima slapimo megini tiesiai is pusles ar slapimtakiu. Brrrrr net siurpas nukrato prisiminus. Dar i baisiausiu proceduru sarasa galeciau itrakut zrnos ryjijma- paciai patirt to dar neteko (tikiuosi, kad ir neteks), bet jau vien is atsiliepimu bijau smile.gif
Atsakyti
Man tai proktologai labai baisu ir gėda blush2.gif Sakiau niekada neisiu, bet kai prispyrė reikalas teko eit.Raudonavau kai burokas nes jaunas gydytojas buvo
Atsakyti
Na isivaizduoju kad pas proktologa nemalonu eiti,bet man atrodo kad geda tokia pati kaip ir pas ginekologa,tik gal pas ginekologa dazniau tenka lankytis tai iprantame doh.gif Bet ar daro tas proktologas ka nors skaudaus ir kokias proceduras atlieka? 4u.gif
Atsakyti
Stomotologo bijau.gif bijau.gif bijau.gif
Atsakyti
Pas proktologa eini tada kai jau labai skauda ir net atsisėsti negali o vaistai nelebei padeda.Pradedi galvoti, kad gal kas nelabai gerai.O daryt tie daktarėliai tai daro o kaip kitaim apžiūrės.Taip kaip pas ginekologa tik ne i ta vietele blush2.gif turi pasakyti ar nėra plyšimo ar žaizdų.
Atsakyti
Man pas ginekologa nieko ner baisiau uz tuos ju sketiklius (saukstus) scare.gif scare.gif scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įsimylėjusi Boružė: 09 sausio 2007 - 14:12
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2007 01 09, 15:12)
Man pas ginekologa nieko ner baisiau uz tuos ju sketiklius (saukstus) scare.gif scare.gif scare.gif

drinks_cheers.gif Kažkoks siaubas, kaip tik reikia nueit, bet niekaip neprisiruošiu, scare.gif , o po paskutinio apsilankymo tai išvis bijau.gif bijau.gif
Atsakyti
O kas buvo paskutini karta,Matrica,kad taip bijai? Ka nors skaudaus dare? fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
MAN TAI BAISIAUSIA PROCEDURA YRA KOMPIUTERINIS TOMOGRAFO TYRIMAS. SAKES KAIP TIE GARSAI VEIKIA PSICHIKA. NU BET AISKU, VARDAN GERO TYRIMO REIK KENTETI;-)))
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 01 11, 12:24)
MAN TAI BAISIAUSIA PROCEDURA YRA KOMPIUTERINIS TOMOGRAFO TYRIMAS. SAKES KAIP TIE GARSAI VEIKIA PSICHIKA. NU BET AISKU, VARDAN GERO TYRIMO REIK KENTETI;-)))

Bet juk ten absoliuciai nieko neskauda blink.gif
Atsakyti