kaip baisu visos jusu istorijos...
as bijociau neturetu isbandymu, tai butu klizmos, slangos rijimas, sanariu skyscio emimas.
o is patirties turejau anginos ir nosies polipu operacijas kai buvau 11 metu.
mama uzsimane gydytoja paraginti mane operuoti, nes gerkleje buvo didele angina ir negrazi, nors nepuliavo ir panasiai.
mane nuveze i ligonine...sekancia diena nuvede i operacine anginos operuoti.
issiziojau issigandusi, ziuriu svirksus seseles tik traukia...bent 3 ar 4.
skausmas zveriskas rekiau suristomis rankomis, o atsargine sesele mane dar laike is nugaros apkabinusi, kad gydytojai ranku nepajudinciau.
laimei uzmarinus neskaudejo...bet beoperuojant angina gydytoja maloniai nustebino: paziurekite kokie polipai nosyje! ruoskite operuosime ir juos
vat tada prasidejo kosmaras...
nosies jau nebemarino, nes atseit dar nuo pirmo marinimo as nieko nejausiu, nuo tos uzmarintos anginos. tai tik patepe viduje nosies suvilgyta vata ir i darba....
kai sukiso baisiausius instrumentus i nosi...supratau, kad uzmarinimas baigesi, kad viska jauciu, ir kad dar arteja 'mesos' is nosies traukimas man viska jauciant
seselems buvo ne motais, kad as vos neapalpau...budavo duoda man pora sekunciu atokvepiui ir toliau...
skausmas nezmoniskas, plius siaubingas garsas galvoje, atrode, kad kas smegenis gramdo is galvos, baisus traskejimas, plesimas...
iki siolei pykstu ant tos gydytojos, kad mane apgavo. juk sake, kad tik angina operuos...ir neuzmarino nosies!
ir ant mamos pykstu, kad ji dziaugesi po operacijos atejusi gal po keletos valandu...man tai jokio dziaugsmo nebuvo