Įkraunama...
Įkraunama...

Nemaloniausia med.procedūra

O kas cia per tyrimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2007 04 17, 12:19)
O kas cia per tyrimas?  g.gif

oi cia toks tyrimas,kai tikrina ar viskas zarnose gerai....per isange suniuko pozoi kisa toki metalini vamzdi su lempute(pirsto storio)...ir kuo giliau tuo labiau zarnos skauda.Vidutiniskai ikisa 15-25cm.man ikiso 20cm,tai skaitosi labai gerai,paziurejus nieko blogo nerado..Procedura labai nemaloni ir skausminga,po jos as iki vakaro labai blogai jauciausi,skaudejo pilva,pute,sausumas burnoi atsirado,eme drebeti rankos,labai pykino,silpna buvo... doh.gif
Atsakyti
Vaje,tikrai baisiai nemaloni turetu buti procedura blink.gif blink.gif Man isvis labai kelia pasibjaurejima tokios proceduros,na jos mazina mano savigarba,kai man i sikna kaisioja ivairius instrumentus ar pirstus,o cia dar tokia poza,tai siaubas blink.gif blink.gif Gal tai ir kvaila,juk daktarai tai daro noredami mums padeti,bet as jauciuosi labai pazeminta unsure.gif
Atsakyti
nu jo, man irgi maloniu ispudziu nepaliko.. smile.gif
Atsakyti
Mano vienam artimam zmogui,kuris vargsiukas nerealiai prisikankines ir kuriam daktarai jau begale skaudiu operaciju atlike siandien dare tyrima,kai i storaja zarna ikisamas vamzdukas,per kuri tyria zarnyna-sake ziauriai skauda blink.gif Sake zarnos rijimas palygint su situ tyrimu vieni juokai,o man pagaugai eina jau pagalvojus,jei reiketu ta zarna ryti unsure.gif
Atsakyti
Kaip ir nusiraminau,perskaicius apie si tyrima.......nes siom dienom rysiu ta zarna..... doh.gif
Atsakyti
Is man darytu proceduru nemaloniausia turbut buvo kresuliuko punkcija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2009 02 26, 08:07)
Kaip ir nusiraminau,perskaicius apie si tyrima.......nes siom dienom rysiu ta zarna..... doh.gif

nereikia nieko ryti, įkiša unsure.gif man jau 3 ar 4 kartus darė doh.gif labai nemalonų, aišku trumpai ten, bet atrodo kad visą amžinybę doh.gif
Papildyta:
Ginekologės apžiūros visai nebijau, turiu labai malonią, švelnią gydytoją, lankiausi pas ją nėštumo metu , gimdžiau taip pat... thumbup.gif o va su stomatologais daug liūdniau wacko.gif
Atsakyti
Vakar nueme kojos naga,tikrai ne is maloniuju procedura ir dar kas laukia, kol su tapkem vaikstau tai nieko
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2009 02 26, 15:01)
nereikia nieko ryti, įkiša  unsure.gif man jau 3 ar 4 kartus darė  doh.gif labai nemalonų, aišku trumpai ten, bet atrodo kad visą amžinybę  doh.gif
Papildyta:
Ginekologės apžiūros visai nebijau, turiu labai malonią, švelnią gydytoją, lankiausi pas ją nėštumo metu , gimdžiau taip pat...  thumbup.gif o va su stomatologais daug liūdniau  wacko.gif

Gal isduotum gydytojos pavarde ir kur ji dirba? blush2.gif

QUOTE(Vamora @ 2009 02 27, 13:40)
Vakar nueme kojos naga,tikrai ne is maloniuju procedura ir dar kas laukia, kol su tapkem vaikstau tai nieko

Ujej,tikrai klaikiai nemaloni procedura,man irgi taip buvo,bet labai bijojau to nuemimo,tad mirkiau kas vakara ir ryta ta naga ir tepiau "Visnevskio" tepalu,tai jis man greit gan atkele ta naga,pats atsoko,nereikejo lupt doh.gif
Atsakyti
Baisu pas stomotologą unsure.gif Ir nemalonu pas ginekologą. Dar būtų labai baisu, jei zonduotų...
Atsakyti
tiek pas ginekologe, tiek pas stomatologus jauciuosi normaliai, ner man ten nieko baisaus. Pas stomatologe daznai net uzsnustu, tai vis prasau, kad pazadintu, kai pamatys, kad imu snausti, kad jai netycia pirsto nenukasciau biggrin.gif
Nemaloniausios is visu proceduru buvo cistoskopija ir gastroskopija (liaudiskai tas zarnos rijimas, nors tada dar buvau paaugle ir nejautra atliko pazistama sesute, ir zarna vaikiska plona naudojo, bet vistiek baisoka buvo). Dar siaubingai nemegstu kraujo emimo is pirsto. Is venos viskas gerai, nebijau nei adatu, nei kraujo, bet man tas idurimo i pirsta momentas tai siaubas kazkoks doh.gif Ir dar dzniausiai kraujas nebega normaliai, tai ir ne po karta duria cool.gif
Atsakyti