Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Ligvita, Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip patiko tavo rankdarbis.Gal galetum parasyti is kokiu siuliuku nerta?
Atsakyti
dedu savo servetėlių schemas. kadangi norėjau, jog būtų geros schemos, tai nuotrauku nemažinau ir duodu tik linka smile.gif servetėlių linkas (ten bus pačios servetelės ir dar vienas aplankas jų shcemoms. leidau sau įdėti ir dabar neriamos servetėlės schemą)

absoliučiai visas serveteles neriu iš schemų, perkuosi knygynuose visokius senus lenkiškus žurnaliukus po litą dešimt smile.gif o prinėrus išdovanoju kam nors smile.gif

Ligvita - nerealūs rūbeliai! clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2006 08 22, 17:54)

wub.gif wub.gif wub.gif be žodžių wub.gif
Papildyta:
Sveikos, darbštuolės ax.gif

Nium ir aš pasigirsiu, nors nuotraukose, pačio svarbiausio ir nesimato... doh.gif Pries porą savaičių is kaimo parsivežiau senas surūdijusias siuvimo mašinos kojas, nusišveičiau nudažiau... Ieškojau stalviršio, tačiau tą kurį buvau numačius neišėjo pritvirtint, tai kažkokią lentą tetis pasiūlė... Bet neman. Tai vakar užsiėmiau perdažymu, kol supratau ko noriu doh.gif Bet kažkaip rezultatu esu patenkinta...

Ten šonuose, virš ornamento vienoj vietoj per ilgį parašyta :Žuvėdros niekada neskraido tamsoje..." o per plotį "Aš juk žinodama lankstau gervę, ir tik kartais užmerkiu akis..."

Prie apdailos dar padirbėt reikės blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TikBasosPedos: 23 rugpjūčio 2006 - 09:39
TikBasosPedos as be zodziu blink.gif kaip grazu, o jau kokie grazus zodziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2006 08 23, 09:55)
TikBasosPedos  as be zodziu  blink.gif  kaip grazu, o jau kokie grazus zodziai  wub.gif

Dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Žodžiai, apie žuvėdras R.Bacho, o antrieji iš vieno mano kūrinio... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TikBasosPedos: 23 rugpjūčio 2006 - 10:17
QUOTE(giedress @ 2006 08 23, 10:04)
dedu savo servetėlių schemas

giedress, puikūs darbeliai thumbup.gif . Tik prašau nesupyk ax.gif , bet išlygink jas ir tada parodyk - tada matysis visas jų grožis mirksiukas.gif
Aš pati niekad nelyginu servetėlių drėgnų, nes tuomet nelygiai išsitampo. Lyginu lygintuvo garais, nestandinu ir labai puikiai atrodo. Nu tiesiog nepatinka, kai būna standžios, kaip padėklai lotuliukas.gif O be to (bent jau man) tenka taip dažnai jas skalbti, kad tikrai neliktų laiko terštis.
Gal mano patarimas ir nevertas dėmesio, bet... g.gif
Atsakyti
Jetus, BasosPedos, kaip gražu wub.gif
Kiti darbeliai irgi nuostabūs thumbup.gif

Nu ir aš pasirodysiu ko pridirbau kai kaime sėdėjau ir kompo šalia nebuvo tongue.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

Bliuzė irgi mano nerta, bet nerturiu padorios nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 23 rugpjūčio 2006 - 14:21
Neglaite super darbeliai, o bliuskyte prasom nufotkinti, nes as isrgi is ananasu nerti kazka noriu, bet niekaip neismastau kaip.
Atsakyti
ačiū mergaitės
Atsakyti
Ačiū Dovesa smile.gif, ji nufotkinta, tik aš savo formų nesiryžtu į temą dėt lotuliukas.gif
Galima čia pažiūrėt bliuskė
Atsakyti
QUOTE(daivajna @ 2006 08 23, 09:02)
Ligvita, Super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kaip patiko tavo rankdarbis.Gal galetum parasyti is kokiu siuliuku nerta?

cia megzta, is medvilnes su truputuku viskozes Yarn art summer
Atsakyti
visu darbeliai labaj grazus,o cia mano tasiukas ax.gif
user posted image
Atsakyti