Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

aciu aciu mergaites mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=Aurelia,2006 08 24, 15:27]
Sveikutes rankdarbistes 4u.gif
pasigirsiu ir as ka nusineriau, negaliu atsidziaugti blush2.gif

tikrai yra kuo džiaugtis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2006 08 24, 15:27)
Sveikutes rankdarbistes  4u.gif
pasigirsiu ir as ka nusineriau, negaliu atsidziaugti  blush2.gif

aš vis pasižiūrėdavau į skyrelį moteriški modeliai ir man taip patiko šis modeliukas, o kai matau db tavąjį nertą wub.gif seilė tįsta lotuliukas.gif
sakyk kokiais čia siūliukais nėrei? Kokio nr. ?
Atsakyti
Sveikutes rankdarbistes  4u.gif
pasigirsiu ir as ka nusineriau, negaliu atsidziaugti  blush2.gif
user posted image
user posted image

Prašom mikliai paaiškinti kiek siūlų išėjo šiam grožiui ir ar iš atskirų detalių nėrei?

SUPER thumbup.gif SUPER thumbup.gif SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 08 24, 17:09)
aš vis pasižiūrėdavau į skyrelį moteriški modeliai ir man taip patiko šis modeliukas, o kai matau db tavąjį nertą  wub.gif seilė tįsta  lotuliukas.gif
sakyk kokiais čia siūliukais nėrei? Kokio nr. ?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Tikrai yra kuo džiaugtis wub.gif wub.gif ir darbelis vertas kuo didžiausių ir nuoširdžiausių pagyrų 4u.gif . Šaunuolė Aurelia clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Aurelija labai grazu first.gif

...o as zinau kur yra aprasymas......ir kad Aurelija priza laimejo su situo modeliuku...... ax.gif .....viska zinau biggrin.gif
Atsakyti
pasigirsiu ir as ka nusineriau, negaliu atsidziaugti

Nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*sraige* @ 2006 08 24, 18:23)
Aurelija labai grazu  first.gif
...o as zinau kur yra aprasymas......ir kad Aurelija priza laimejo su situo modeliuku...... ax.gif .....viska zinau biggrin.gif

kad aprašymas yra , tai ir mes žinome kur mirksiukas.gif , o dėl laimėto prizo g.gif nieko negirdėjome, ot kokia Aurelija slapukė lotuliukas.gif
Atsakyti
Aurelija megztinukas wub.gif wub.gif wub.gif jis irgi guli mano planu kraiteleje po bliuskutes, kuria pazadejau nunerti pusseserei blush2.gif o sitoki megztuka sakiau prie savo sukneles nusinersiu, turetu buti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*sraige* @ 2006 08 24, 18:23)
Aurelija labai grazu  first.gif

Paviesink ir mes norim zinoti bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
[

Laaaaaaaaaaaabai grazu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Vajezauuuuuuu! Kadangi visai nemoku nerti megzti ir tt. tai sunku patiketi,kad tai zemes gyventojos ranku darbo kurinys!Sakes kaip grazu,saunuole thumbup.gif
Atsakyti