Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

labai grazu, isivaizduoju kad labai daug darbo ir kruopstumo wub.gif
Atsakyti
Aciu aciu ax.gif
labai greit nusineriau, nes labai norejau, beje siulai pakankamai stori, mercerizuota medvilne kamuokiuke 50 g. suejo 8,5 kamuoliuko. Nerta 2.5 nr vaseliu, maciau yra schemute nerimo schemose sitam forume wink.gif Tik tiek ir as turejau, tik rankoves schema, visa kita teko improvizuoti tongue.gif beje, va kur radau si megztineli ir manasis man grazesnis blush2.gif
http://www.amazon.co...=UTF8&s=apparel
neblogai kainyte tiesa? doh.gif
Atsakyti
Aurelia, tiesiog meno šedevras 4u.gif
Atsakyti
Na ir bliuske nusinerei, visuose forumuose busi nesiojama ant ranku thumbup.gif (Laukimas)
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2006 08 25, 08:46)
Aciu aciu  ax.gif
labai greit nusineriau, nes labai norejau, beje siulai pakankamai stori, mercerizuota medvilne kamuokiuke 50 g. suejo 8,5 kamuoliuko. Nerta 2.5 nr vaseliu, maciau yra schemute nerimo schemose sitam forume wink.gif Tik tiek ir as turejau, tik rankoves schema, visa kita teko improvizuoti tongue.gif beje, va kur radau si megztineli ir manasis man grazesnis  blush2.gif
http://www.amazon.co...=UTF8&s=apparel
neblogai kainyte tiesa?  doh.gif

Na del tavo bliuskutes tai tikrai neturiu zodziu thumbup.gif
Norejau paklausti - virsutine dalis tikriausiai is atskiru kvadrateliu nerta ? kaip juos graziai sujungei?
Atsakyti
na ir kaina, tikriausiai vyras l. nudžiugo, kad jam nereikėjo jos mokėti, o moteriškė pasipuošus, beje, gal gali konkrečiau nurodyt kur schemos ieškot blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 08 23, 14:20)
Jetus, BasosPedos, kaip gražu wub.gif

QUOTE(pilka @ 2006 08 23, 19:44)
TikBasosPedos, nu stalelis tai liuks  thumbup.gif  , negaliu atsižiūrėti!

QUOTE(Gabimik @ 2006 08 23, 21:26)
Originalus staliukas bigsmile.gif

laugh.gif Dekui mergaites, uz grazius zodzius blush-anim-cl.gif Vakar isiboginom seip taip i kambari, tai aciu dievuleliui kad puikiai tinka, o tais galvojau kazkaip nekaip... blush2.gif Dar karteli Dekui aciuks.gif

QUOTE(kristi3d @ 2006 08 23, 21:09)
TikBasosPedos ir is kur pas tave tiek kurybos ir originalumo  bigsmile.gif pamenu ir veidrodis pries kazkiek laiko buvo nepakartojamas, o dabar staliukas wub.gif ir ant abieju tokiu unikaliu posakiu uzrasyta, kad nuotaika pakelia visai dienai ir privercia gyventi prasmingai  book.gif

laugh.gif blush-anim-cl.gif uj... orginalumo cia maza, nes pagrindinis darbas tik perdazymui..

Krisi3d susekei mane hihihi.gif mat, as parsigabenau is kaimo senuosius rakandus tai dbr viso to atnaujinimo darbai vyksta... doh.gif cia dar tik pradzia.... hihihi.gif lotuliukas.gif Dėkui, nes tai pakelia ūpą darbuotis ir toliau 4u.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Kosk superinis megztukas wub.gif wub.gif wub.gif Jetus ir daug grazesnis uz ta, kurio kaina blink.gif hihihi.gif Ir as tokio uzsimaniau wub.gif
Atsakyti
Aurelia, na jau bliuzelės grožis, užėjau šiandien, ir negaliu akių atplėšti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kruopštumėlis... Ir tikrai, tavasis daug mieliau atrodo, ne tas pirktinis, šimtą kartų thumbup.gif
Atsakyti
nono.gif nono.gif nono.gif
AURELIJA kodėl nesakai kur ir kaip laimėjai priza? A? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemzza: 25 rugpjūčio 2006 - 12:12
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 08 24, 16:57)
aš tik pamačiau jį kažkokiam puslapy ir iš kart užsimaniau, o dabar dar labiau noriu, nes atrodo nuostabiai  rolleyes.gif  wub.gif

Čia tikriausiai daug kas užsimanė šito grožio mirksiukas.gif Tikrai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Be galo daili bliuskytė bigsmile.gif thumbup.gif ir labai gražiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
user posted image cia mano senas darbelis
Atsakyti