Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Ačiū,merginos už pagyras! aciuks.gif
Atsakyti
Gražūs ir dar kartą gražūs visų darbeliai thumbup.gif .
O mano darbelis prapuolė (po sekmadieninio SM palūžimo) verysad.gif , bet aš pasigirsiu dar kartą ax.gif tongue.gif blush2.gif . Čia padovanojom draugei vardadienio proga (kas darbuke pamatė, tas sakė, kad iš karto aišku kieno darbas ax.gif tongue.gif )
user posted image
Atsakyti
Kokia graži dovana wub.gif
Atsakyti
kaip gražu clap.gif ir aš norėčiau tokios dovanos clap.gif
Atsakyti
grazus visu darbeliai wub.gif
O cia mano siuvinetas paveikslas dovanai. Nuotraukos kokybe nekokia, nes fotkinau nakti, pabaigusi darbeli ir pries supakuojant 4u.gif
dovana

o cia pabandymui sukurpiau mazyti medeli
medelis
Atsakyti
QUOTE(aurelijja @ 2006 09 14, 14:40)
grazus visu darbeliai wub.gif
O cia mano siuvinetas paveikslas dovanai. Nuotraukos kokybe nekokia, nes fotkinau nakti, pabaigusi darbeli ir pries supakuojant 4u.gif
dovana

o cia pabandymui sukurpiau mazyti medeli
medelis

Labai grazu 4u.gif
O jau medelis wub.gif
Atsakyti
l. gražu, o kaip tą medelį padarei g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2006 09 14, 15:13)
l. gražu, o kaip tą medelį padarei g.gif

Aciu 4u.gif
Ant vielutes veri karoliukus ir suki vielute, po to vel karoliuku ir vel suki. Siaip tai is "lemputes" dariau, jokios konkrecios schemos neturejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijja @ 2006 09 14, 15:17)
Aciu  4u.gif
Ant vielutes veri karoliukus ir suki vielute, po to vel karoliuku ir vel suki. Siaip tai is "lemputes" dariau, jokios konkrecios schemos neturejau  doh.gif

Mane irgi sužavėjo tas medelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2006 09 14, 15:27)
Mane irgi sužavėjo tas medelis  4u.gif

Aciu blush2.gif
Labai paprastutis, vieno vakaro uzteko, tik stoveli kol prisiruosiau padaryti doh.gif
Atsakyti
aurelijja, nuostabus medelis, thumbup.gif toks elegantiškas, trapus. Labai patiko. BitePlius, labai originalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2006 09 14, 17:32)
aurelijja, nuostabus medelis,  thumbup.gif  toks elegantiškas, trapus. Labai patiko. BitePlius, labai originalu  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti